- Konu Sahibi LonelyLove
-
ha bır dip not, ıstıyorsanız avukat paranız da zaten yokmus sürüm sürüm süründürün bosamayın
yani annen bosamasın,
ya da sıkı bı nafaka (her aylık maas) ve tazmınat (toplu para) alıp bosamanmaya razı olsun avukatlar eşliğinde.hayat sıze yıkıldı su an ınanamıyorum
Şimdi canım, birkaç şey sormak istiyorum, yorumumu ondan sonra yapıcam, kaç kardeşsiniz,eviniz kira mı? kirayı kim ödüyor?,kira değilse ev kimin adına? , erkek kardeşin varmı? senin ve kardeşlerinin yaşları kaç? hepiniz okuyor musunuz? çalışan yok sanırım aranızda....
İstanbul Barosu
canım bak bu istanbul barosu adli yardım bürosunun web sitesi belirtilen belgelerle randevu alıp başvurun hemen size ücretsiz bir avukat görevlendirsinler
mahkeme kendiliğinden avukat sadece ceza davasında atar ama buaraya başvurursanız ücretsiz avukat yardımı alabilirsiniz
sizi yönlendirir çok da güzel annenin hakkettiklerini almasını sağlarlar
sakın yılma en kısa zamanda annenle buraya başvur tatlım
kendisinin hayrı dokkunmayan adamın parasının mı hayrı gelecek? hadi mahkeme nafaka bağladı diyelim bu sefer ödemeyecek yine mahkemeye vereceksiniz ve yine yüzünü görmek zorunda kalacaksınız... ama bir yandan da evde çalışan kimse yok... offf ne yazacağımı bilemedim arkadaşım.. hakkınızda hayırlısı olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?