• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın, Anneme yaptığını sindiremiyorum... Şoktayım

Tövße YARAßßı....Ne deneßilir Ki ßöyle tipik insan ßudaLaLarı iCıN...

Neden anneLerdir ki HEP !?....

ALLAH yardımcın oLsun.....

teşekkürler arkadaşlar destekleriniz yorumlarınız için.şuan mahkeme gününü bekliyoruz işte.babamın ve ailesinin çirkeflikleri devam ediyor hergün yeni bir yalan iftira duyuyoruz.iki kere karakolluk olduk camlarımızı tekmelediler ağza alınmıcak küfürler falan filan.maalesef kardeşimle birlikte babam denilecek adama dava bile açmak zorunda kaldık.yorulduk artık duymamazlıktan geliyoruz bazı şeyleri uğraşmaktan bıktık onlarla artık.öyle bir hale gelmişler ki ar damarları çatlamış bunların utanma nedir bilmiyorlar.

teşekkürler arkadaşlar destekleriniz yorumlarınız için.şuan mahkeme gününü bekliyoruz işte.babamın ve ailesinin çirkeflikleri devam ediyor hergün yeni bir yalan iftira duyuyoruz.iki kere karakolluk olduk camlarımızı tekmelediler ağza alınmıcak küfürler falan filan.maalesef kardeşimle birlikte babam denilecek adama dava bile açmak zorunda kaldık.yorulduk artık duymamazlıktan geliyoruz bazı şeyleri uğraşmaktan bıktık onlarla artık.öyle bir hale gelmişler ki ar damarları çatlamış bunların utanma nedir bilmiyorlar.

:1shok::1shok: çok üzüldüm valla arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah onları bin beter etsin sizi onların derdinden korusun :Saruboceq:

Ben babanın size gereksiz yere dava açtığını düşünerek üzülmüştüm ama bu mesajını okuyunca açması hayırlıymış dedim.Ya siz yaptıklarından dolayı dava açsaydınız da baban boşanmadan yana olmasaydı.Hayrı yoksa boşansın daha iyi.İnşallah huzurlu mutlu günler sizi bekler ilerde.Annenize de moral verin.Asıl acıyı yaşayan o.Kaç yerden darbe yemiş ve kardeşini,seni düşünüyordur.Geçmiş olsun canım.

kızlar yarın sabah mahkememiz var dualarınızı eksik etmeyin ne olur.boşanma davası yetmiyormuş gibi birde dedem evden atmak için dava açtı bize.güya annem dedemi öldürmekle tehdit ediyormuş...bıktım valla artık iftiralardan ne istiyorlar annemden anlamıyorum.inşallah kötü emellerine ulaşamazlar.mafoldumben

3 ay sonraya atıldı kızlar.annem kabul etmedi cevap vermek için süre istedi hakimde kabul etti.dilekçe yazıp verdik bizde.ay sonuna doğru boşanma davası var şimdi de.:delphin:

Allah yardımcınız olsun...
kımsenın ahı kımsede kalmaz...
ya bu dunyada ya ahırette sorgulanacaktır...

belki boşanmaları sizin için daha hayırlı olur rabbim ıslah etsin babanızı
çok pişman olacaktır eminim ki ama iş işten geçecek
inşallah bundan sonra daha huzurlu mutlu bir hayatınız olur
maddi durumunuz için annenin akrabalarından yardım alamazmısınız avukat için bu zor günleri atlatmak için?
rabbim yardımcınız olsun

Back
X