- Konu Sahibi LonelyLove
-
aynen canım nafaka vermeyeceğine adım gibi eminim.bence zaten sırf buyüzden vekaletimizi istedi nafaka ödememek için.yoksa kendisi çocuk sevgisinden bihaber zaten.kaldı ki ben ve kardeşlerim asla onunla birlikte kalmayız yaşamayız.kendisi dava gerekçesi olarak annemle sadece evlilik cüzdanında evli olduğunu söylemiş benim babam da bizim sadece nüfus cüzdanımızda babamız ne yazıkki.
kızlar babam anneme boşanma davası açmış şiddetli geçimsizlik nedeniyle.bugün mahkeme celbi geldi de öğrendik.gerekçe olarak annemin ona soğuk davrandığını aralarındaki sevgi ve saygının bittiğini filan söylemiş.oysaki geçimsiz olan kendisi,evine bakmayan,eşine çocuklarına karşı zerre kadar sevgisi olmayan kendisi.anneme şiddet uygulamaya çalışan,aldatan kendisi.sırf ben ve kardeşlerim için yıllardır ona katlanan ise annem...sırf buyüzden sindiremiyorum canım yanıyor.bu yaşımıza kadar bana ve iki kardeşime zerre kadar babalık yapmayan,baba şefkatinin baba sevgisinin ne demek olduğunu bilmeden büyüyen bizlerinde vekaletini istemiş sevgili(!) babam....canımı yakan daha okadar şey var ki anlatmakla bitmez.daha bikaç gün önce öğrendik babamın annemi amcasının kızıyla aldattığını.şuan dedem babannem bütün aile bize karşı cephe almış durumda hepsi oğlunu savunuyor destekliyor.yapayalnız kaldık ne yapacağımızı şaşırdık.annem bunu haketmemişti hemde hiç.babam çalışmadığı zaman iş bulup bize bakan annemdi karnımızı doyuran annemdi.bizden sevgisini esirgemeyen annemdi.babama gelince uzun zamandır dedemlerde kalıyor orda karnını doyuruyor orda yatıyor yüzünü gördüğümüz yok.anlayamıyorum anlam veremiyorum nasıl desteklerler babamın bu yaptığı rezilliği.üstelik babannem annemin halası oluyor ama anneme sahip çıkmıyor.annem babasını ve annesini kaybetti sığınacak kimsesi yok bizden başka destek olacak kimsesi yok.avukat tutacak hakkımızı savunacak paramız yok.şu durumda ne yapmamız gerektiğini gerçekten bilemiyoruz nasıl davranmalıyız bilemiyoruz.bildiğim tek bişey var o da birgün bize bunları yaşatanların hepsi ektikleri nifak tohumlarının içinde birer birer boğulacaklar.senağlamasenağlama
Şuan varya kendimi gördüm senn hayatında evlenmeden önceki olaylarımı gördüm sadece sorumsuz bi baba olan kısmını tabi seni o kadar ii anlıyorum ki anlatamam ....... yıllarca bizde öle büyüdük bitanecik melek annem 1 ekmeği 5 kişiye böldü aç kaldık açıkta kaldık ama hiç bir zaman yılmadık nedenini bilmediğim yaşlar iniyor gözlerimden annem yıllarca biz öksüz kalmayalım diye çekti o adamı ve halada devam ediyor çekmeyi hastalık sahibi oldun onun yüzünden keşke zamanında boşansaydıda annecim o hale gelmeseydi.........ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.............DUALARIM SİZİNLE
kıyamam yaaasenağlama gerçekten çok üzüldüm canım sanıyorum sende araştırmışsındır ama annenin babandan tazminat alması bundan sonraki yaşamnızı idame için şart ancak tazminat talebinde bulunabilmeniz için aldatma, şiddet, gibi unsurların ispatı gerekiyor diye biliyorum anlaşma yoluna gitmeniz en mantıklısı gibi gözüküyor oturduğunuz evi sizin üzerine yapmaları kaydıyla boşanmayı kabul edeceğinizi teklif edin bakalım ne diyecekler ancak burda da önemli bir nokta var olaki evin tapusunu size nakletmeyi kabul ederlerse tapuya gitmeden önce noterde bi protokol hazırlatmayı ihmal etmeyin boşanma karşılığıdır diye yoksa tapuyu verip sonra tapu iptal davası filan açabilirler tedbirinizi alın canım.
Şu dönem için de Valiliğe gidip görüş babanın eve bakmadığını anlat ordan bi yarım vereceklerdir düşünüyorum. oraya başvuru yaptığında yazılı bi kağıdın olsun elinde valilik tarafından naçar duruma terk edildiğiniz için yardıma muhtaç kaldığınıza dair mahkemede bu evrak da işinize yarayacaktır. ALLAH yardımcınız olsun
HER GECENİN BİR SABAHI VARDIR.:teselli:
kıyamam yaaasenağlama gerçekten çok üzüldüm canım sanıyorum sende araştırmışsındır ama annenin babandan tazminat alması bundan sonraki yaşamnızı idame için şart ancak tazminat talebinde bulunabilmeniz için aldatma, şiddet, gibi unsurların ispatı gerekiyor diye biliyorum anlaşma yoluna gitmeniz en mantıklısı gibi gözüküyor oturduğunuz evi sizin üzerine yapmaları kaydıyla boşanmayı kabul edeceğinizi teklif edin bakalım ne diyecekler ancak burda da önemli bir nokta var olaki evin tapusunu size nakletmeyi kabul ederlerse tapuya gitmeden önce noterde bi protokol hazırlatmayı ihmal etmeyin boşanma karşılığıdır diye yoksa tapuyu verip sonra tapu iptal davası filan açabilirler tedbirinizi alın canım.
Şu dönem için de Valiliğe gidip görüş babanın eve bakmadığını anlat ordan bi yarım vereceklerdir düşünüyorum. oraya başvuru yaptığında yazılı bi kağıdın olsun elinde valilik tarafından naçar duruma terk edildiğiniz için yardıma muhtaç kaldığınıza dair mahkemede bu evrak da işinize yarayacaktır. ALLAH yardımcınız olsun
HER GECENİN BİR SABAHI VARDIR.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?