Babamın, Anneme yaptığını sindiremiyorum... Şoktayım

Anneciğin ve senin adına üzüldüm , ama boşanacağı için değil. Boşanmak kurtulmak bence böyle bir insandan. Üzülmemin sebebi , şu an yaşadığınız zor durum...

ınan canım bu günler de geçer ,devran tersine döner... Günün birinde siz her yönden mutlu olur , hayatınızın en güzel günlerini yaşarken bir de bakarsınız ki onların sonu (babanı destekleyen ,

anneni suçlayan ) hüsran olmuş. Dünya bu ,zalimin zulmü yanına kalmaz. Allahım dünyada gösteriyor bazı şeyleri...

Allah yardımcınız olsun...

off canım çok yanıyor...her gece çok sevdiğim babannem için allah'ım ne olur babannemi bizden ayırma ona uzun ömürler ver diye dua ettiğim babannemden darbe yemek ne acı.şimdi ondan nefret ediyor olmak ne acı bişeymiş allah'ım...bu yaşıma kadar içimde kimseye karşı zerre kadar kin olmayan kimseden nefret edemeyen beni ne hale getirdiniz.biz ne yaptık size ya?bizi sahipsiziz diye bi kenara atmanızın sebebi ne?acı çeken bizlermiyiz yoksa babammı şaşırdım.benim annemin kardeşlerimin hepimizin babamı sevmemek için sebeblerimiz var.ya babamı destekleyen sizin sebebiniz ne?Hayatın çeyrek asırda veremeyeceği zararı siz bize bir günde verdiniz.şimdi söylesene babanne artık sizi neden seveyim.sizi sevmek için bir sebebim var mı? senağlamasenağlama

annen iyi bir para koparmadan boşanmasın bence...evlilik bitme durumununa geldiğinde aileler kendi evlatları suçluda olsa aslan kesilir karşı tarafa saldırıda bulunurlar genelde..o yğzden babaannende oğlunu tutar tabi tüm poisliklerine rağmen.bence siz kendinizi geçindirirsiniz..böyle bi insana ihtiyacınız yok.kulaklarınızı tıkayın,hayatınızı iyi bi şekilde devam ettirmeye çalışın..

Allah'ın adaleti vardır canım.gerekeni yapar baban ve ailesine.eminim sizi de yalnız bırakmıcaktır.Allah yardımcın olsun

Bu dünyanın öbür dünyasıda var ve emin ol bütün çektiğiniz sıkıntılara rağmen kaybeden siz değil, babanız ve ailesi olacaktır. Allah yardımcınız olsun. Asla umutsuzluğa kapılmayın.

puff ne zor seler bunlar. anne baba boşanınca ister istemez couklarda boşanıor.
sanırım avukat yardımı yapabiliyor bazı dernekler. yada devletten avukat verilebiliyor. tam bir bilgim yok ama bi arastırın isterseniz. ama boşanmamak gibi bişi yapmayın bence. cirkinleşir yasananlar dahada cok

Canım arkadaşım bilsen nasıl üzüldüm başlığı görünce yanında olup destek olamadım sana çok özür dilerim. Hala inanamıyorum böyle bi cesarette bulunabilmesine şaka gibi insanın yüzsüzlüğünün son noktasıdırbu. Hem suçlu hem güçlü demek ne güzel boşansın bakalım alsın gül gibi karısının çocuklarının ahını bakalım birdaha eskisi gibi rahat geçecekmi hayatı hep böyle gülecekmi. Katılıyorum fiikrine nafaka vermemek için yapmıştır velayet istemini halini hatrını sormadığı çocukların velayetini napıcak yoksa. İçinizi bilen şahitler bulun canım mahkeme genelde yakın akrabaların şahitliğine pek itibaretmez sıkma canını babannenler için oyüzden. İnşallah bu günler tez zamanda geçer kurtulursunuz bütün sıkıntılarınızdan.Allah yar ve yardımcınızolsun canım sakin olmaya çalışın kardeşine çok üzüldüm ayrıcaküçücük omuzlarda böylesi bi yük senağlama Annenede yazık yılların emeği sabrı senden hiç bahsetmiyorum bile of yaaaa Bilgi edinebildinmi ne diyo avukat haberdar et beni canım çıkmayın o evdende o ev sizin hakkınız madem yıllarını yedi annenin madem ikinci eşe parasıvar sizede bulsun versin klava: Zaten kendi başınıza tutunmayı öğrendikten sonra oversede siz almazsınızbililyorum ama 2 küçük kardeş var yazık onlara okuyolar en masraflı zamanları:çok üzgünüm: Allah o kadınıda babanıda bildiği gibi yapsın:Saruboceq:

canim cok uzuldum..ev babanizin ailesine ait ise size annenin uzerine vermelerini isteyin bosanmasina karsilik. yok oyle 25 seneni ve 3 cocuk vereceksin cani SIKILDIMI kapiya koyacak..

baban zaten yokmus guzelim.

nafaka verecegini ben de sanmiyorum ama sahit lazimsa siz de sahit bulursunuz. hatta sen bile sahit olabilirsin. hatta mahkemede babanin yaptiklarini utanmadan tek tek anlat. amca kizi ile olan iliskilerini. ve ekle tabi bunu ispatlayacak delilimiz yok. babam bir gun bile bize bakmamsitir. simdi de evlenmek ve bizi o evden atmak icin bosanmak istiyor dersiniz.

annenin avukati da babaninki ile siki bir pazarliga otursun. sartlar sunsun. mesela evi istesin. vermezse kendi bilir. ne evden cikarim ne de bosarim desin. erkek tarafi eger amca kizi ile iliskisi varsa namus meselesi yapmistir. karini bosa bu kizi al diyordur. verebilirler evi. vermezlerse de bosanmasin. surunsunler. evden de kimse atamaz.

ama satabilirler tabi. oturmayin cikin diye. bisanmaya razi ol diye. o yuzden anlasmaya calisin. babanin evi olsa annen noterden serh koydururdu. bu ev her ne kadar esimin uzerine olsa da oturdugumuz evdir, ailemizin evidir satmasin dioye. ama dedenin evi ise birsey yapamaz.

sen babannenle konustun mu hic?
bu kadar seviyorsa bir de dinle bakalim neden boyle yapmislar. sen ki de benim her gece Allah uzun omur versin diye sevdigim babennemsin nasil goz yumarsin buna de. babamin calismadan, annemin yillarca eve baktigini nasil gormezden gelirsin de.

gerci zaten sizin icin baban degil onemli olan ev. insallah evi alabilirsneiz defolsun gisin, hem bu Dunya'da hem obur dunyada ahinizi ceksin. biraz da o kadinin basina bela olsun. o da cok ahlakliymis evli bir erkekle ustelik amca oglu iliskiye girecek kadar.

Bu arada o kadin annenin de amca kizi oluyor degil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım durumunuza çok üzüldüm ama inan kimsenin ahı kimsede kalmıyo
umarım herşey gönlünce olur.inşallah sıkı bir avukatla iyi bir nafaka ve tazminat koparıp birazda olsa rahatlarsınıza.s

Şuan varya kendimi gördüm senn hayatında evlenmeden önceki olaylarımı gördüm sadece sorumsuz bi baba olan kısmını tabi seni o kadar ii anlıyorum ki anlatamam ....... yıllarca bizde öle büyüdük bitanecik melek annem 1 ekmeği 5 kişiye böldü aç kaldık açıkta kaldık ama hiç bir zaman yılmadık nedenini bilmediğim yaşlar iniyor gözlerimden annem yıllarca biz öksüz kalmayalım diye çekti o adamı ve halada devam ediyor çekmeyi hastalık sahibi oldun onun yüzünden keşke zamanında boşansaydıda annecim o hale gelmeseydi.........ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.............DUALARIM SıZıNLE

Allah kahretmesin hep anneler,hep kadinlarimiz bu tur olaylara maruz kalanlarrrr.....

o adamada ne demeli bilmiyorum.......benneyaptımki

senağlamasenağlamasenağlama

geçen gün gittik annemle tedbir nafakası davası açtık.bugün de babama mesaj attım paramız yok taksitler var faturalar duruyor kardeşlerimin okul parası yok dedim bize para getir dedim.bana attığı mesaj benimde paraya ihtiyacım var işte de çalışmıcam nerden buluyosanız bulun para bazı şeyleri satmaya başlayın dedi.sinir krizi geçirdim resmen.gittim babanneme dedim böyle böyle diyor bana babannemde ne verecek size para diyor para filan yok size dedi.hala babamı savunmaya devam ediyorlar.sanki boşanma davasını annem açtı sanki bütün bu şeyleri yapan biziz.deli olucam en sonunda kardeşlerim nasıl okula gidicek ne yicez evde umrunda değil hiçbirinin.kötülüğü yapan kendileri cezasını da bize çektiriyolar.çıktım en sonunda sokakta bağırdım çağırdım deli gibi ya açmı bırakıcaksınız bizi biz size ne yaptık diye.hiçmi vicdan yok sizde dedim.babanneme diyorumki git ozaman o karının çocuklarına babannelik yap sen diyorum bana olur yaparım diyor.kardeşlerimin psikolojisi mahvoldu zaten.annem yine öyle.ben kendi derdimi bile unuttum artık.mahkemeye daha çok var biz napıcaz o zamana kadar hiç bilmiyorum.sahip çıkan kimsede yok keşke annemin annesi babası hayatta olsaydı belki onlar sahip çıkardı bize.senağlamasenağlama

Son düzenleme:
kıyamam yaaasenağlama gerçekten çok üzüldüm canım sanıyorum sende araştırmışsındır ama annenin babandan tazminat alması bundan sonraki yaşamnızı idame için şart ancak tazminat talebinde bulunabilmeniz için aldatma, şiddet, gibi unsurların ispatı gerekiyor diye biliyorum anlaşma yoluna gitmeniz en mantıklısı gibi gözüküyor oturduğunuz evi sizin üzerine yapmaları kaydıyla boşanmayı kabul edeceğinizi teklif edin bakalım ne diyecekler ancak burda da önemli bir nokta var olaki evin tapusunu size nakletmeyi kabul ederlerse tapuya gitmeden önce noterde bi protokol hazırlatmayı ihmal etmeyin boşanma karşılığıdır diye yoksa tapuyu verip sonra tapu iptal davası filan açabilirler tedbirinizi alın canım.
Şu dönem için de Valiliğe gidip görüş babanın eve bakmadığını anlat ordan bi yarım vereceklerdir düşünüyorum. oraya başvuru yaptığında yazılı bi kağıdın olsun elinde valilik tarafından naçar duruma terk edildiğiniz için yardıma muhtaç kaldığınıza dair mahkemede bu evrak da işinize yarayacaktır. ALLAH yardımcınız olsun
HER GECENıN BıR SABAHI VARDIR.:teselli:

sağol canım valilik aklıma gelmemişti hiç yardımcı olduğun için sağol

gerçektende sağol arkadaşım bende araştırdım ama burda yazılanlar haricinde bişey bulamadım belediyeler yardım yapıyomu acaba bilgisi olan varmı. ? yardımcı olalım arkadaşlar bilen varsa sölesin çok zor bir durum :1no2:

Allah kimseyi anasi babasi ile sinamasin...cok zor ve üzücü bir durum..:çok üzgünüm:.

Rabbim bu karanlik günlerinizde isigniz olsun insallah....metin olmaya calisin güzelim...unutmayinki hic bir zorluk yokturki arkasindan kolaylik gelmesin...:teselli:

Bu günlerde gececek insallah....baba sefkati baba sevgisi nedir bende bilemedim...malesef...baba varken babasiz gibi olmak cok aci....yine annecigniz yaninizda, sizinle... acda olsaniz tokda berabersiniz....:1hug:

Baban ve ailesi icinde diyecegim tek sey....Allah bildigi gibi etsin...

malesef bazıları bab ve anne olamıyor..........
Sadece gÖrÜnÜŞte o kadar ..........ama yınede sız ve annenız Şanslısınız kı bırbırınıze desteksınız...........
Bunca zaman annen ÇekmıŞ sıkıntıları..........
Bundan sonrada destegını esırgemeyın............
Çok zorda bır durum fakat ..........bu zamana kadar hep sıkıntı yaŞanmıŞ........
Hem babadan hemde babın yakınlarından sıkıntı gÖrmÜŞÜnÜz umarım bundan sonra sıkıntılarınız azalır.............
Dedıgınız gıbı kımsenın ettıgı yanınada kalmıyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…