Babamın arkadaşıma ilgisi !

babnla konusma bence .
kesinlikle arkadasinla konus . madem samimisiniz

ama boylr şeyler duyuyoruz ne yazik ki.
Arkadasligini kes. acmasin baban arayinca da.

Biraz önce babamın telefonuna baktım perşembe günü 4 dakika konuşmuşlar Cuma günü 6 dakika bu ne şimdi yaa ??
hadi baban beğendi aradı vs vs
arkadaşın sağlam pabuç değilmiş
değer mi aileni yerle bir etmeye görüşme tek kal arkadaşsız kal ama görüşme

ayrıca 4 yıllık arkadaşım annemi babamı arar diyorsun da
benim 10 yıllık arkadaşım kardeşim var
babasıyla zerre muhabbetim yok telefonla filan face i var mı haberim bile yok
onlara gitmeden gitmeye görüyorum nasılsın osman amca iiyiyim osman amca bu yani..

Sen yanlış dusunmuyosun bitanesi ama sana tavsiyem esma arkadaşınla bi müddet gorusme derim

Arkadaşlar konu başlıktan anlaşılacağı gibi babamın arkadaşıma aşırı ilgisi. babam o varken bi farklı davranıyo. Geçen hafta arkadaşının çanta dükkanından bana hediye çanta almış bi benzerini arkadasımada almış görünce ne alaka dedim annem kız kardeşim dururken ona almış..
Bu arada Arkadasımın adı Esma . Geçen gün babamın telefonu kız kardeşimin elindeydi Facebook ta bakınıyordu aldım arama kayıtlarına baktım bir sürü Esma x aramış. Bir kaç defa telefon arama kayıtlarındada gördüm adını. Ben arkadaşımla birlikte bir yere gitsem babam 50 defa arar kendiside gelmek ister. Arkadaşımla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesinde bize gelince babam ısrarla arabayla bırakmak istiyo. Kız yürüycem hemde çarşıda biraz işlerim var desede yok illa bırakmak istiyo 5 dklık yolu.
Bu ve bunun gibi birçok şey işte.
Ben mi yanlış anlıyorum diyorum acaba ama hayır kesinlikle kıskançlık felan değil bazen arkadaşımında rahatsız olduğunu hissediyorum sanki ama bişey diyemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ne yapıcağımı bilemiyorum.
esmayla bir daha görüşme çünkü baba elden gidiyor

Gerçek mi bu? Bir adam bu kadar rezilleşebilir mi gerçekten ? :sinirli:
Tövbe yarappim artık babamız yaşındaki adamlardan da korkmak lazım.. o_O

Bence doğru anlamışsınız. En hayırlısı o arkadaşınızla arkadaşlığınızı bitirmeniz. Babanızın sizin üzerinizden bahanesi kalmasın. Bence çok iğrenç bir şey.

Hayrola de bence. Ne yapar? Bağırır çağırır en fazla döver. Haddini bilecek! Sen aksi adam diye sınır koyamayacak misin?

durumu hemen annene söyleme bence. kızı darlamış olabilir bahaneyle. Ayy çok ayıp olacak ama Esma'nın telefonunu bir kurcalasan mı acaba. Ortada antropoz geçiren bir adamın ilgisi varsa, 2-3 aya geçecektir karşı taraftan bir haraket görmezse. Kendini zaten sonra saç boyamaya falan verir. İkisini de iyi bir göz hapsine al bakalım. Annene her şeyden emin olunca söylersin.

Annem çanta olayından sonra anladı zaten hayırdır bu kadar ilgili felan diye konustuk
Saç boyama evresini 2 yıl önce atlattık artık boyamıyor, esmanın telefonuna da hiç bakamam ya ama onun rahatsız olduğundan eminim hatrı var diye telefonu açabilir

Aslında konuşmayı çok istiyorum ama ne diyeceğim Nasıl gireceğim hiçbir fikrim yok

Şöyle de geçenlerde okuldan arkadaşım Aysenur babası bana asiliyor de. Okul çıkışı yolda giderken ayşe ile karşılaştık. Orada beni görmüş. Geçen yolda gördü beni eve bırakmayı teklif etti. Sonraki gün bana hediye almış. Korkuyorum bu adam beni takip ediyor bence ne yapalım de. Anlar belki.

Bu arada esma yerinde olsam çoktan sizin evden ayak kesmistim. Esma ile telefonda ne konuşmuşlar, esma sana hiç bahsetmedi mi? Bence ara sor.

Hemen neden kotu dusunuyorsun yargilamak cok kolay belki onu da evladi gibi goruyordur olamaz mi esmanin numarasi ni babana kim verdi ve kac yasinda adam silmeyi akil edemezmi ? Babanizin daha once byle bir aliskanligi varmiydi mesela annenizi aldattimi hic bu tarz olaylar la alakali ornekler oldugunda fikri nasil magazin seyrederken yada herhangi unlu hakkinda annenle konus iste kiz ne kdr kucuk adam yanina hic gitmemis konuya dahil oluyor mu size hak mi veriyor sunu unutmayin insanin FIKRI neyse ZIKRI de odur ...

Hemen yargılamıyorum bunlar gözlemlerimin bir kaçı daha bi çok şey oldu bu olayı son 1 yıldır gözlemliyorum ve ne yazıkki böyle. Annemi hastaneye götürmeyen Adam başkasının kızı için neler yapıyo. Gençliğinde aldatmış şuan 49 yasında

Annen rahatsız olmuyor mu peki bu esmanın eve gelmesinden? Bi de arkadaşına sorsana laf arasında geçen babam seni aramış heralde falan diye yani madem hususi soramıyosun sıradan bi şey gibi sor. Ama arkadaşın rahatsız oluyorsa ayağını keserdi direk sizden bence

Canim babanın telefonu android ise call recorder diye bir program var. Kur babanın telin konuşmaları otomatik kaydediyor. Yalnız casus program değil fark edebilir. Ama telefon ile hasır neşir değilse anlamaz.
Neyse oradan konuşmalarını dinlersin.

Canim babanın telefonu android ise call recorder diye bir program var. Kur babanın telin konuşmaları otomatik kaydediyor. Yalnız casus program değil fark edebilir. Ama telefon ile hasır neşir değilse anlamaz.
Neyse oradan konuşmalarını dinlersin.

Iphone kullanıyor onda da kullanabilirmiyiz?

En kötü baktın esma yüz veriyor babana. Git esmanın anne babasıyla konuş. Esma için çok kötü olacak ama babanı mahallede rezil rusva ederler en azından. Baban bir kendine gelir.

Yok maalesef iphone da o tarz programlar olmuyor. :KK43:

Olsaydı çok iyi olurdu, net anlardım ne olduğunu yani diyorumya arkadaşımın rahatsız olduğunu hissediyorum ama niye telefonunu açıyo bu Adam niye sürekli onu arıyo :KK43: kesin emin olmadan ailesinede bişey diyememki genç kız sonuçta

Olsaydı çok iyi olurdu, net anlardım ne olduğunu yani diyorumya arkadaşımın rahatsız olduğunu hissediyorum ama niye telefonunu açıyo bu Adam niye sürekli onu arıyo :KK43: kesin emin olmadan ailesinede bişey diyememki genç kız sonuçta

Esmaya sorsana ne diyecek. Hatta ara sor şimdi.

En güzeli baban bir daha aradığında esmanın babasının telefonu açması olur. O da muhtemelen seni sormak için aradığını söyler. Ama babası terslerse bir daha sıkar arayarmaz. Bence babanın bu anormal tavrını esma ile açık açık konuşmaya başlasa iyi olur. Hatta ondan bu şekilde bir iyilikte isteyebilmelisin.

Back
X