- 26 Ocak 2015
- 548
- 486
- 103
Valla hic bilmiyorum. Sirkeli su denerken birazda lavanta yagi koyucaz icineLavanta yagı sürse olurmu ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hic bilmiyorum. Sirkeli su denerken birazda lavanta yagi koyucaz icineLavanta yagı sürse olurmu ki![]()
Bide babam gunluk hayatta kundura tarzi giyiyo acaba spor ayakkabi alsak daha iyi olmaz mi. Birde sirkeli suyu denerizAyakkabilardan olabilir diyorum ben.
Misal ben bu gunler yogun calisiyorum, butun gun ayakta magazadayim.
Pazardan aldigim pekte pahali olmayan bi ayakkabi ayagimdaydi.
Her giydigim corap pufur pufur kokardi.
Birgun okul staji icin hastaya ev ziyaretine giderken ben kara kara dusunuyorum "ayagim kokucak aman Allahim" diye. Staj yaptigim saglikci tuvalete gittiginde hemen ayakkabilarimi cikardim biraz hava alsinda eve vardigimizda pufur pufur kokmasin diye. Adam geri gelince hemen geri giydim. Neyseki eve ayakkabiyla girdik. Ilk kez eve ayakkabiyla giren bi aileye sevindim halbuki pekte hijyenik gormesemde.
Ayakkabiyi cope attim yeni ayakkabi aldim ve cok cok memnunum. Cok sukur.
Baban butun gun ayni ayakkabiyi giymemeli. Anladgim kadariyla calistigi icin ayni ayakkabi ayaginda, ama bi 2 nci ayakkabi alsin degis tokuslu giysin her gun.
Icine Hava alan ayakkabilar alsin. Ben is yeri icin fitness ayakkabilari aldim. Her adim attigimda ayaklarima hava ulastigni hissediyorum ve ayrica cok rahat alti sungerli. Tavsiye ederim.
Baban ayaklarini bin kere yikasin o ayakkabari giydikten snra yine kokar yine kokar.
babaniza kaliteli bir ayakkabi alin %99 ayakkabidandirIyi aksamlar herkese. Sorun şu ki babamın ayaklari cok kötü kokuyor. Eve geldiginde koku heryere yayiliyor. Hergün ayaklarini yikiyor işten gelince ama yine ayni degisen bisey yok. Doktora da gitti ama verdikleri krem işe yaramadi. Babam çorabini kirli camasir sepetine atsa diger.kirli camasirlarada koku bulasiyor. Banyoya girilmiyor çünkü kokunun kaynagi 1-babam 2-çorabıbabamda bana internetten arastir bitkisel cözüm varmiymis dedi. Bende buraya yazmak istedim aranizda veye cevrenizde bu sorunu yasayip kurtulan var mi? Benim arastirdigima göre sirkeli su, karbonatli su iyi geliyormus siz bu yontemler hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Kışında ayni ama cok kokmuyorMevsimsel mi? Yani sadece sıcak havalarda mı böyle? Çizme falan diyorsunuz bu sıcakta normal çünkü. Eczanelerde sprey falan oluyor koku için onu biliyorum, mantar rahatsızlığı olmasın?
Bide babam gunluk hayatta kundura tarzi giyiyo acaba spor ayakkabi alsak daha iyi olmaz mi. Birde sirkeli suyu deneriz
Eczaneden aliniyor dimi
Evet o zaman direk ayakkabıdan kaynaklı problem. O bottan alsa bir tane daha? Gün içinde değiştirme imkanı olmaz mı acaba? Nemli kalırsa ne yaparsa yapsın koku oluyor.Merhaba. Babam işinden dolayi kapali ayakkabilar giyiyor yarim bot tarzi. Ve ayaklari maalesef cok terliyor terleyince nemli oluyo. Yani öyle gunde 2 ayakkabi degistirme gibi bi olanagi yok. Sadecw isten ciktiktan sonra normal günlük ayakkabisini giyince corap degistiriyor.mesela babam bugun ise gitmedi ayak kokusu yok evde. Isten gelince cok kokuyor
Babama söyledim bu söylediginizi .orda yedek ayakkabi cok bi tane alirim sikinti olmaz gun icinde degistirirm dedi bakalim :)Evet o zaman direk ayakkabıdan kaynaklı problem. O bottan alsa bir tane daha? Gün içinde değiştirme imkanı olmaz mı acaba? Nemli kalırsa ne yaparsa yapsın koku oluyor.
Iyi aksamlar herkese. Sorun şu ki babamın ayaklari cok kötü kokuyor. Eve geldiginde koku heryere yayiliyor. Hergün ayaklarini yikiyor işten gelince ama yine ayni degisen bisey yok. Doktora da gitti ama verdikleri krem işe yaramadi. Babam çorabini kirli camasir sepetine atsa diger.kirli camasirlarada koku bulasiyor. Banyoya girilmiyor çünkü kokunun kaynagi 1-babam 2-çorabıbabamda bana internetten arastir bitkisel cözüm varmiymis dedi. Bende buraya yazmak istedim aranizda veye cevrenizde bu sorunu yasayip kurtulan var mi? Benim arastirdigima göre sirkeli su, karbonatli su iyi geliyormus siz bu yontemler hakkinda ne dusunuyorsunuz?