- 17 Şubat 2016
- 1.290
- 259
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Senin o çok bilmiş akrabalar zamanında babana da sensin babaları sen bak dedi mi? Akraba lafıyla hareket etme, içinden geliyorsa bak yoksa bakma vicdan da yapma.Daha önce çok konu açtım.Babam laf dinlemeyen bir insan.Anneme ve bize çok eziyet etti.Onun yüzünden istediğim okulda okuyamadım.Çocukken hep çalıştık.Çöp topladık, pazarcılık yaptık.Amcam senin çocuklarından birşey olmaz derdi.Beni üniversiteden almasını söylerdi.Ki kyk kredisi çektim.Bunları geçiyorum.Amcamın çocuklarına bizden daha çok parası geçti.Yani yüzüne bakılmayacak biri.
Annemi aldattı.Gitti o kadınla evlendi.Sonra kadın boşanmak istedi.Kadının damadı babamı dövdü.Kadında normal değil.
İstanbul bir çocuk getirdi.Cocugun burda sevgilisi varmiş.Çocugu kızın ailesi istemiyor.Kanlı bıçaklılar.Çocuk babamda kaldı.Çocukla karşı taraf kavga ederken babam gözüne darbe aldı.Zaten gözü nakildi.Gözü görme yetisini kaybetti.Sonra dinlemedi.Hurda topladı.Elini ayağını zaten yıkamıyor.Gözü ciddi enfeksiyon kaptı.Enfeksiyon beyne kadar gitmiş.Gözü komple aldilar.2 3 ay önce oldu.Bu olayların hepsi bu yıl oldu.
Sonra bak tek gözün ve ehliyetin yok, motora binme dedik.Bindi.Araba çarptı.Bacağı yüzde 90 kesecekler.
Hepimizi kiradayız, borç içindeyiz.Mecbur çalışıcaz.Hasta bakıcı tuttuk.Boyunda kırık var.Yatması lazım.Altı değişecek.Akrabalar desen.Ben bu ay 5bin veririm birdaha vermem diyor.Çocuklari sizsiniz siz bakacaksınız diyorlar.Bunu diyen kardeşleri.Maalesef kendi kendine yaptı.
İşte baba olunca öyle olmuyor.Aşırı bunaldım ve üzgünümGecen konu acmamisymiydin sen kim baksin diye?Bu kadar kafa yapma.
onca olayi yasattiysa size ve yinede bakacaksan bak. Ama ben sahsen bakmam ugramam yanina. Herkes ettigini ceker. Birakirirm ceksin.
Bizde çekiyoruz ama.Ve daha yaşıda gençÇeksin
Senin o çok bilmiş akrabalar zamanında babana da sensin babaları sen bak dedi mi? Akraba lafıyla hareket etme, içinden geliyorsa bak yoksa bakma vicdan da yapma.
O zaman başka şeyler düşünüp yükünüzü ağırlaştırmayin. Bırakın akrabaları ne diyorlarsa desinler.Allah rızası için bakıyorum.Ve üzülüyorum.Ama sürekli hastahanede olmak gerçekten yoruyor
Her şeye de Allahı karıştırmayın. Allah akıl fikir düşünme yetisi vermiş. Adamın umurunda değilsiniz hatta hiç bir zaman da olmamışsınız. Komşu, arkadaşın babası bile acır ekmek yemek verir git çöpten topla demez. Ne babalık yapmış ne insanlık. Vicdansız merhametsiz sorumsuz yaşayana şans verilmemeli. Size en ihtiyacınız olduğu zamanlar babalık yaptı mı? Akrabası tayfası varmış bırakın ne halleri varsa görsünler. O bizde kalır diye görmeye bakmaya hep bize gelirler yazmadınız mı? Değer mi evliliğinizi bitirmeye? Kocanız sizi uyarmış ama hala dünyaya gram faydası olmayan asalağı besleyip bakacaksınız. Kusura bakmayın eşiniz bu adama katlanmak zorunda değil. Adam evinde her gün bunları mı çeksin, hakkınız var mı buna? Boşanmak istese haksız mı?Allah rızası için bakıyorum.Ve üzülüyorum.Ama sürekli hastahanede olmak gerçekten yoruyor
Son 2 konumu okur musun ? Hikayelerimiz benzer ve yaşayabileceğin bir sonuç okuyabilirsin. Tabi başına farklı şeyler de gelebilir.Daha önce çok konu açtım.Babam laf dinlemeyen bir insan.Anneme ve bize çok eziyet etti.Onun yüzünden istediğim okulda okuyamadım.Çocukken hep çalıştık.Çöp topladık, pazarcılık yaptık.Amcam senin çocuklarından birşey olmaz derdi.Beni üniversiteden almasını söylerdi.Ki kyk kredisi çektim.Bunları geçiyorum.Amcamın çocuklarına bizden daha çok parası geçti.Yani yüzüne bakılmayacak biri.
Annemi aldattı.Gitti o kadınla evlendi.Sonra kadın boşanmak istedi.Kadının damadı babamı dövdü.Kadında normal değil.
İstanbul bir çocuk getirdi.Cocugun burda sevgilisi varmiş.Çocugu kızın ailesi istemiyor.Kanlı bıçaklılar.Çocuk babamda kaldı.Çocukla karşı taraf kavga ederken babam gözüne darbe aldı.Zaten gözü nakildi.Gözü görme yetisini kaybetti.Sonra dinlemedi.Hurda topladı.Elini ayağını zaten yıkamıyor.Gözü ciddi enfeksiyon kaptı.Enfeksiyon beyne kadar gitmiş.Gözü komple aldilar.2 3 ay önce oldu.Bu olayların hepsi bu yıl oldu.
Sonra bak tek gözün ve ehliyetin yok, motora binme dedik.Bindi.Araba çarptı.Bacağı yüzde 90 kesecekler.
Hepimizi kiradayız, borç içindeyiz.Mecbur çalışıcaz.Hasta bakıcı tuttuk.Boyunda kırık var.Yatması lazım.Altı değişecek.Akrabalar desen.Ben bu ay 5bin veririm birdaha vermem diyor.Çocuklari sizsiniz siz bakacaksınız diyorlar.Bunu diyen kardeşleri.Maalesef kendi kendine yaptı.
Vicdanını dinle. Öfken daha baskınsa bakma, ama vicdanın rahat değilse de sen bilirsinDaha önce çok konu açtım.Babam laf dinlemeyen bir insan.Anneme ve bize çok eziyet etti.Onun yüzünden istediğim okulda okuyamadım.Çocukken hep çalıştık.Çöp topladık, pazarcılık yaptık.Amcam senin çocuklarından birşey olmaz derdi.Beni üniversiteden almasını söylerdi.Ki kyk kredisi çektim.Bunları geçiyorum.Amcamın çocuklarına bizden daha çok parası geçti.Yani yüzüne bakılmayacak biri.
Sana çektirene sen de çekmeBizde çekiyoruz ama.Ve daha yaşıda genç
Vicdan daha baskınVicdanını dinle. Öfken daha baskınsa bakma, ama vicdanın rahat değilse de sen bilirsin
Ya bakıcı bulduk.Para vermeyen akraba bakıcı beğenmiyorO zaman başka şeyler düşünüp yükünüzü ağırlaştırmayin. Bırakın akrabaları ne diyorlarsa desinler.
Anneme yaptıkları yüzünden mi acaba böyle. Ama olan bize de oluyorAlın size nur topu gibi bir karma
Çok zor bir son bekliyor babanız olacak adamı
Ben pek üzülmem böylelerine bilinçli bir kötülük yapmam ama üzülmemde
Sizde öyle yapın bence
Ya bizde yaşlanacagiz sonuçta.Ayni durumda olmak istemezdim.Vicdanende rahat değilim ben.Amcamin çocuklarına bizden çok parası geçti.Tabiki gelsinler istemem.Çekemem ben onları kusura bakmasınlar.Zaten babam hastahanede kalacak.Bakici da hastahanede.Ya eşimden önce bende acikcasi evde bakmak istemiyorumHer şeye de Allahı karıştırmayın. Allah akıl fikir düşünme yetisi vermiş. Adamın umurunda değilsiniz hatta hiç bir zaman da olmamışsınız. Komşu, arkadaşın babası bile acır ekmek yemek verir git çöpten topla demez. Ne babalık yapmış ne insanlık. Vicdansız merhametsiz sorumsuz yaşayana şans verilmemeli. Size en ihtiyacınız olduğu zamanlar babalık yaptı mı? Akrabası tayfası varmış bırakın ne halleri varsa görsünler. O bizde kalır diye görmeye bakmaya hep bize gelirler yazmadınız mı? Değer mi evliliğinizi bitirmeye? Kocanız sizi uyarmış ama hala dünyaya gram faydası olmayan asalağı besleyip bakacaksınız. Kusura bakmayın eşiniz bu adama katlanmak zorunda değil. Adam evinde her gün bunları mı çeksin, hakkınız var mı buna? Boşanmak istese haksız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?