• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın bacağı kesilecek.

Ne kadar yatacakmış. Yani ben cogunluk gibi düşünmüyorum. En azindan yattığı sürede hasta bakıcısı olsun. Gerekirse akrabalardan tekrar tekrar iste parasını. sen yataktan kalkana kadar elinden geleni yap. O kötü baba olabilir ama sen de sana yakışanı yap. Zaten ilgilenmezsen ömür boyu vicdan azabı çekersin.

Allah rızası için bakıyorum.Ve üzülüyorum.Ama sürekli hastahanede olmak gerçekten yoruyor
Allah rızası için size iyi davranıp babalık yapmamış adama mi bakıyorsun? Ne hali varsa görsün ne laf dinlemiş ne bir şey

Babanın profilinde bir dayım var çocuğuna vereceği parayı içkiye bilmem neye harcar sorumsuz adamın tekidir yüzüne bile bakmiyorum yıllardır. Denk geldiğimizde de söylüyorum çocuğunun parasını yiyorsun nasıl babasin diye.

Annen de az değil ikisi de gorusulecek tipler değil. Babamla son zamanlarda aramız iyiydi diyosun yeni karısı terketmiş ondandır ac gözünü

Son düzenleme:
Profilinizi göremiyorun

Evet çok benziyoruz.

Ya bizde yaşlanacagiz sonuçta.Ayni durumda olmak istemezdim.Vicdanende rahat değilim ben.Amcamin çocuklarına bizden çok parası geçti.Tabiki gelsinler istemem.Çekemem ben onları kusura bakmasınlar.Zaten babam hastahanede kalacak.Bakici da hastahanede.Ya eşimden önce bende acikcasi evde bakmak istemiyorum
Sende yaşlanacaksın evet ne var bunda?
Sende çocuklarına onun gibi davranmayacaksın sonuçta, herkes ettiğini çeker bu hayatta.
Bak siz ne güzel şimdiden bende yaşlanacağım diyorsunuz herkes bilmeli bir gün yaşlanacak onunda insana ihtiyacı olacak ona göre davranacak işte.
ben çocuğum bana baksın istemem bana baksın diye doğurmadım ancak, bir hastane sürecim olduğunda bir refakatci ihtiyacim oldugunda da kısa sürede olsa destegini görmeyi tabiki isterim ama bende onu ele güne muhtaç etmeden insanca yaşamasi icin cabaladigim icin isterim.
sonrasında bakima muhtac kalacaksamda ona yük olmak istemem.
Sizde ilgilenirsiniz ama bakmak çok zor yani, ya bakım evine vereceksiniz yada bakici tutacaksiniz.
Oda bu günlerini düşünüp evladina ona göre davransaymış akrabayi falan boşverin yani.

Babanız her b.ku yerken yemiş
Şimdi bedelini ödemek size mi kaldı.
Salın biraz olayları
Yapma demişsin yapmış
Gitme demişsin gitmiş
Motora binme demişsin binmiş
Şimdi üç beş kıytırık akraba siz bakacaksınız dedi diye o iş öyle olmaz.
Zamanında naneleri kimle yediyse şimdi sapını onlarla tutsun.
Amcanda kardeşi sonuçta o baksın o zaman. (Buda burda elalemin sesi olsun)
Kardeşi ama para harcayacak diye ödü kopuyor.Biz 3 kardeş bakıcı tuttuk.Müsait oldukça 1 saat falan uğrayacağız yanına.Vücudum dökülüyor.Aşiri yorgunum.Dediginiz gibi kendisi dinlemedi bizi.Bu kazadan 1 gün önce motoruna dolmuş çarptı.Sonra ertesi gün motoru yaptirdi bu kaza oldu.

Kendi düşen ağlamaz, ille müdahil olurum gittiği yere kadar bakar ilgilenirim diyorsanız sizin bileceğiniz iş. Baba dediğiniz adam uzun vadede hem size hem evliliğinize zarar verecek. Sizin tüm aileniz malesef uzak durulması gereken tiplermiş. Evlenip yeni hayat kurmuşsunuz ama hala elli kişinin derdini sırtlıyorsunuz. Hepsine mesafe koymanız gerekirken hala çocuklarmış gibi kazık kadar insanların peşindesiniz. Günün sonunda hepsi yapmasaydın etmeseydin ilgilenmeseydin karışmasaydın diyecek.
Öyle öyle.Annem 65 yaşında pazar diye tutturmuş.Miras kalan arsa falan satalım fona atalım emekli maaşında var diyoruz.Gene gideceğim diyor.Saldım onu da.Zaten kötü ben oldum gene.O yüzden anneme kalan eve de karışmıyorum.
Babam zaten bende kalsa.Onun o değişik akrabaları sürekli gelip bana kafayı yedirecek.O yüzden olmaz.Dün amcaoglu hastahaneye kaldı.Kendisi hapise girdi çıktı.Çalismaz etmez.Kendisiyle görüşmüyorum.Dengesiz dengesiz şakalar yapıyor.Bende odadan çıktım.Benim icin buna aynısı olsa kimse bakmaz diyor.Kardeşimle de konustum.Bakici guzel bakıyor zaten.Babama da ders olsun artık.Sürekli 7 24 hastahane mahvediyor insanı.Zaten bir bacak eskisi gibi olmayacak.Motora falan zor biner

Ne kadar yatacakmış. Yani ben cogunluk gibi düşünmüyorum. En azindan yattığı sürede hasta bakıcısı olsun. Gerekirse akrabalardan tekrar tekrar iste parasını. sen yataktan kalkana kadar elinden geleni yap. O kötü baba olabilir ama sen de sana yakışanı yap. Zaten ilgilenmezsen ömür boyu vicdan azabı çekersin.
Evet dediğiniz gibi.Maddi konuda elimden geleni yapicam.Ama sürekli bakamam.Akrabalar vermese bile 3 kardeş bakıcı maaşını vericez.Eger ölürse vicdan azabı duyarım çünkü

Evet çok benziyoruz.
İnşallah benim babam akıllanır artik.Babaniza cok üzüldüm.Başiniz sagolsun🙏🙏

Allah rızası için size iyi davranıp babalık yapmamış adama mi bakıyorsun? Ne hali varsa görsün ne laf dinlemiş ne bir şey

Babanın profilinde bir dayım var çocuğuna vereceği parayı içkiye bilmem neye harcar sorumsuz adamın tekidir yüzüne bile bakmiyorum yıllardır. Denk geldiğimizde de söylüyorum çocuğunun parasını yiyorsun nasıl babasin diye.

Annen de az değil ikisi de gorusulecek tipler değil. Babamla son zamanlarda aramız iyiydi diyosun yeni karısı terketmiş ondandır ac gözünü
Evet yaşlandı yalnız kaldi, bakıma muhtaç kalıyor.Ondan aramız iyi galiba.Ben bakıcı konusunda destek olucam.Kendimi öldürmeyecegim yıpratmayacagim ama.

Sende yaşlanacaksın evet ne var bunda?
Sende çocuklarına onun gibi davranmayacaksın sonuçta, herkes ettiğini çeker bu hayatta.
Bak siz ne güzel şimdiden bende yaşlanacağım diyorsunuz herkes bilmeli bir gün yaşlanacak onunda insana ihtiyacı olacak ona göre davranacak işte.
ben çocuğum bana baksın istemem bana baksın diye doğurmadım ancak, bir hastane sürecim olduğunda bir refakatci ihtiyacim oldugunda da kısa sürede olsa destegini görmeyi tabiki isterim ama bende onu ele güne muhtaç etmeden insanca yaşamasi icin cabaladigim icin isterim.
sonrasında bakima muhtac kalacaksamda ona yük olmak istemem.
Sizde ilgilenirsiniz ama bakmak çok zor yani, ya bakım evine vereceksiniz yada bakici tutacaksiniz.
Oda bu günlerini düşünüp evladina ona göre davransaymış akrabayi falan boşverin yani.
Henüz 30 yaşındayım.Ve babam genç.Allah korusunda bir ömür nasil bakılır.Mecbur bakim evine verilir ya da bakıcı.Ama şükür felç kalmadı.
Benim çocuğum yok.Çocuk düşünmüyoruz.Ama bende bakıcı taraftarıyım.Kendi çocuğun bile olsa insan eti ağır çünkü

Henüz 30 yaşındayım.Ve babam genç.Allah korusunda bir ömür nasil bakılır.Mecbur bakim evine verilir ya da bakıcı.Ama şükür felç kalmadı.
Benim çocuğum yok.Çocuk düşünmüyoruz.Ama bende bakıcı taraftarıyım.Kendi çocuğun bile olsa insan eti ağır çünkü
İnsan eti ağır falan değil. Vefa duyulacak insanı başının üstünde taşırsın. Benim babam ben evlenirken ekonomik kriz nedeniyle birden borç içinde kaldı. Tamamen kendi imkanlarımla ve ablamın desteğiyle evlendim ama babamı bir gram üzmedim kimseye de laf ettirmedim. Çünkü babam bütün çocuklarına yemeyip yediren giymeyip giydiren bir adamdı. İşi bozuldu gitti pazarda mal sattı, alacağını alamadı inşatta çalıştı. Ağır hastalandı, son gününe kadar hepimiz bebek gibi baktık. Benim bu hayatta en güvendiğim kişi babamdı. Annemin baskıcı tavrına karşı bile korudu kızlarını.

Sizinkine baba denemez maalesef. Arkanızda bırakmanız gerekirken travmadan travmaya koşuyorsunuz. Buradan bile onay bekliyorsunuz, gideceksin yapacaksın bakacaksın yazılsın istiyorsunuz. Çok net yazacağım, sizin durumunuzda ben olsam durumunu bile sormazdım. Gençliğinde bizi terk edip başka kadınlara koşmuş, başkasının çocuklarına yedirmiş ama ben karnımı çöpten doyurmuşum. Zor günümde arkamda durup başımı okşamamış, evladım dememiş.

Kimle takıldıysa onlar baksın.

İnsan eti ağır falan değil. Vefa duyulacak insanı başının üstünde taşırsın. Benim babam ben evlenirken ekonomik kriz nedeniyle birden borç içinde kaldı. Tamamen kendi imkanlarımla ve ablamın desteğiyle evlendim ama babamı bir gram üzmedim kimseye de laf ettirmedim. Çünkü babam bütün çocuklarına yemeyip yediren giymeyip giydiren bir adamdı. İşi bozuldu gitti pazarda mal sattı, alacağını alamadı inşatta çalıştı. Ağır hastalandı, son gününe kadar hepimiz bebek gibi baktık. Benim bu hayatta en güvendiğim kişi babamdı. Annemin baskıcı tavrına karşı bile korudu kızlarını.

Sizinkine baba denemez maalesef. Arkanızda bırakmanız gerekirken travmadan travmaya koşuyorsunuz. Buradan bile onay bekliyorsunuz, gideceksin yapacaksın bakacaksın yazılsın istiyorsunuz. Çok net yazacağım, sizin durumunuzda ben olsam durumunu bile sormazdım. Gençliğinde bizi terk edip başka kadınlara koşmuş, başkasının çocuklarına yedirmiş ama ben karnımı çöpten doyurmuşum. Zor günümde arkamda durup başımı okşamamış, evladım dememiş.

Kimle takıldıysa onlar baksın.
Benim nişanımda o kadinla dost hayatı yaşadı.Benim evime iğne almadi.Dügüne misafir gibi o kadınla geldi.O çocuğun kızını kendi kızı gibi sahiplendi.Okula götürdü.Bizi 1 kez okula götürmedi.Biz hep yük geldik ona.
Amcamın çocuklarının çocuklarına bizden cok baktı harçlık verdi.Evet zerre hak etmiyor.Bende kendimi yıpratmayacagim.Kafama takmayacağım.
Son konuşmamızda yani kazadan 45 dakika önce ona dedimki, bak birinin çocuğuna çarparsın binme dedim.Bindi ve kaza yapti.Hep dinlemedigi icin bunlar başına geliyor.
Gözünü de itle uğursuzla arkadaşlık yaptığı için kaybetti.

Kardeşi ama para harcayacak diye ödü kopuyor.Biz 3 kardeş bakıcı tuttuk.Müsait oldukça 1 saat falan uğrayacağız yanına.Vücudum dökülüyor.Aşiri yorgunum.Dediginiz gibi kendisi dinlemedi bizi.Bu kazadan 1 gün önce motoruna dolmuş çarptı.Sonra ertesi gün motoru yaptirdi bu kaza oldu.
Ben olsam uğramam yanına yöresine ama insan başa gelmeden bilemiyor. Bir sürü denklem var hayatta ama siz yine de cok yıpratmayın kendinizi

Back
X