babamin başını mı yaktım? 😢

Nereye şikayet ettiniz?şikayet silsile halinde yapılır,amirin şikayetinde bı üst amire sikayet edilir.atiyorum Cimer e direkt şikayet ettiysen baban usulsüz şikayetten ceza alır.cok bı ceza olmaz ama merak etme.
Hayır cimere falan etmedim babam da etmedi zaten ben ettim

Bende oğlumun gittiği kolej icin yazmistim. Beni sikayet etmisler. Karakola gittim haklılığımi belgelerle anlattım hiçbirsey olmadi. Ama babaniz memurmuş keske karismasaydiniz.

Aynı yere o kurumda çalışanları da genel olarak şikayet eden bir mesaj daha yaz.
Sadece müdür değil de genel olarak o kurumdan şikayetçi bir vatandaş gibi yani.
Karışmaman gerekirdi ama olan olmuş.

Bende oğlumun gittiği kolej icin yazmistim. Beni sikayet etmisler. Karakola gittim haklılığımi belgelerle anlattım hiçbirsey olmadi. Ama babaniz memurmuş keske karismasaydiniz.
Babam memur değil temizlik personeli

Tamam da güzelim bizim ülkede işler keşke böyle ilerlese

Sağlık olsun yapacak birşey yok
Korkuyorum daha da üstüne giderlerse diye babama söylemeli miyim şikayet ettigimi acaba of ağlıcam

Reactions: JES
Hemen gördü cevap yazdilar
İspat edemezler nasılsa. Boşver. Ne yazmışlar? Kamu kurumu değil mi? Ben çalıştığım kurumun google sonuçlarında kim ne yorum yapmış ne yazmış hiç bilmiyorum. İşleri güçleri yok orayı mı takip ediyorlar? Cimer sanki alt taraf google.

Ama resmi kurumda çalışıyor sonuçta. Sen yorumu sildiysen bekle bakalım ne olacak diye. Belki önemsemez.
Yani biraz adam korktu mesaj yazdı google hesabından yer zaman istedi söylemedim biraz sert konuşmuş olabilirim

Yani biraz adam korktu mesaj yazdı google hesabından yer zaman istedi söylemedim biraz sert konuşmuş olabilirim

Konuyu kapat bence babana söyleme . cevapta yazma. Benim işyerime asılsız bir yorum gelmisti sağolsun adını soyadınıda yazmiş mahkemeye verdim kazandim iftira attı diye.

Evet baban yapmış gibi görünür o kötü olmuş duygusal davranıp düşüncesiz hareket etmişsin sil yazdığın şeyi hemen görünmesin daha fazla orda

Konuyu kapat bence babana söyleme . cevapta yazma. Benim işyerime asılsız bir yorum gelmisti sağolsun adını soyadınıda yazmiş mahkemeye verdim kazandim iftira attı diye.
Benim adım soyadım yoktu sildim zaten yorumu engelledim bide offf delircem ya bu adam beni hasta edicek ben günlerce uyuyamam artık

Hiçbirşey olmaz üzülmeyin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…