Hayır cimere falan etmedim babam da etmedi zaten ben ettimNereye şikayet ettiniz?şikayet silsile halinde yapılır,amirin şikayetinde bı üst amire sikayet edilir.atiyorum Cimer e direkt şikayet ettiysen baban usulsüz şikayetten ceza alır.cok bı ceza olmaz ama merak etme.
Babamın iş yerinde müdürü kötü davraniyidu devlet kurumu bahsettiğim yer sabah bana kötü davrandığını anlattı bende dayanamadım isimsiz google yorumlarda şikayet ettim babama soylemedkm amcam da orda memur babamı çok desteklemez ama baba mı aradi babamda anlattı ağzında bakla islanmaz zaten babamin şikayet ettiğini düşüncek şimdi müdür ama ben ettim napcam babama diyemem korkuyorumben onu savunmak istemiştim sadece daha kötü bişey olursa diye korkuyorum için içimi kemiriyo
Tamam da güzelim bizim ülkede işler keşke böyle ilerleseBabamın suçu her gün bana onları şikayet ediyo yetti artık canıma bende şikayet ettim boyun eymek istemedim
Babam memur değil temizlik personeliBende oğlumun gittiği kolej icin yazmistim. Beni sikayet etmisler. Karakola gittim haklılığımi belgelerle anlattım hiçbirsey olmadi. Ama babaniz memurmuş keske karismasaydiniz.
Korkuyorum daha da üstüne giderlerse diye babama söylemeli miyim şikayet ettigimi acaba of ağlıcamTamam da güzelim bizim ülkede işler keşke böyle ilerlese
Sağlık olsun yapacak birşey yok
İspat edemezler nasılsa. Boşver. Ne yazmışlar? Kamu kurumu değil mi? Ben çalıştığım kurumun google sonuçlarında kim ne yorum yapmış ne yazmış hiç bilmiyorum. İşleri güçleri yok orayı mı takip ediyorlar? Cimer sankiHemen gördü cevap yazdilar
Babam memur değil temizlik personeli
Yani biraz adam korktu mesaj yazdı google hesabından yer zaman istedi söylemedim biraz sert konuşmuş olabilirimAma resmi kurumda çalışıyor sonuçta. Sen yorumu sildiysen bekle bakalım ne olacak diye. Belki önemsemez.
Gözünü seveyimm babana birşey deme gider onu da söylerKorkuyorum daha da üstüne giderlerse diye babama söylemeli miyim şikayet ettigimi acaba of ağlıcam
Yani biraz adam korktu mesaj yazdı google hesabından yer zaman istedi söylemedim biraz sert konuşmuş olabilirim
Yani biraz adam korktu mesaj yazdı google hesabından yer zaman istedi söylemedim biraz sert konuşmuş olabilirim
Evet baban yapmış gibi görünür o kötü olmuş duygusal davranıp düşüncesiz hareket etmişsin sil yazdığın şeyi hemen görünmesin daha fazla ordaBabamın iş yerinde müdürü kötü davraniyidu devlet kurumu bahsettiğim yer sabah bana kötü davrandığını anlattı bende dayanamadım isimsiz google yorumlarda şikayet ettim babama soylemedkm amcam da orda memur babamı çok desteklemez ama baba mı aradi babamda anlattı ağzında bakla islanmaz zaten babamin şikayet ettiğini düşüncek şimdi müdür ama ben ettim napcam babama diyemem korkuyorumben onu savunmak istemiştim sadece daha kötü bişey olursa diye korkuyorum için içimi kemiriyo
Yoksa niye sorguluyosun dedim ısrar eti söylemedim kurtlar biraz içinizi yesin bir vicdan sahibi misin anlarsınız dedimne yazdın bu kadar?
hakaret falan mı?
Yoksa niye sorguluyosun dedim ısrar eti söylemedim kurtlar biraz içinizi yesin bir vicdan sahibi misin anlarsınız dedim
Benim adım soyadım yoktu sildim zaten yorumu engelledim bide offf delircem ya bu adam beni hasta edicek ben günlerce uyuyamam artıkKonuyu kapat bence babana söyleme . cevapta yazma. Benim işyerime asılsız bir yorum gelmisti sağolsun adını soyadınıda yazmiş mahkemeye verdim kazandim iftira attı diye.
Müdür bey personlere kötü davranıyor dedim şikayet etcem dedimyoruma ne yazdın? google da.
Müdür bey personlere kötü davranıyor dedim şikayet etcem dedim
Hiçbirşey olmaz üzülmeyin bence..Babamın iş yerinde müdürü kötü davraniyidu devlet kurumu bahsettiğim yer sabah bana kötü davrandığını anlattı bende dayanamadım isimsiz google yorumlarda şikayet ettim babama soylemedkm amcam da orda memur babamı çok desteklemez ama baba mı aradi babamda anlattı ağzında bakla islanmaz zaten babamin şikayet ettiğini düşüncek şimdi müdür ama ben ettim napcam babama diyemem korkuyorumben onu savunmak istemiştim sadece daha kötü bişey olursa diye korkuyorum için içimi kemiriyo
Sildim zaten dua eder misin bişey olmasindaha uzatma cevap mevap yazma. adamlar da ustune duşmez sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?