babamin başını mı yaktım? 😢

Aynı isimde özel yurt var onla karıştırmışım desem olur mu
ad soyad yoksa sizi nerede bulacaklar da böyle diyeceksiniz? bence ortalığı bulandırmayın.
babanız orada çalışıyor, ortaya çıksa bile bunu söylemeniz komik olur

Aynu isimde
Baban devlet memuru ise merak etme hic ni şey olmaz memurları kolay kolay atamaz kimse yerinden babana takar bi sure sonra bırakır korkma
özel yurt var karıştırmışım desem olur mu acaba durumu kurtarır mi daha mi çok dikkat çeker

ad soyad yoksa sizi nerede bulacaklar da böyle diyeceksiniz? bence ortalığı bulandırmayın.
babanız orada çalışıyor, ortaya çıksa bile bunu söylemeniz komik olur
e napcam böyle durup izliyim mi

e napcam böyle durup izliyim mi
zaten yorumu silmişsiniz. size verilen cevabı da unutun gitsin. peşine düşseler sizle ilgili ne bulabilecekler ki silinmiş yorumdan?
ben mi yanlış düşünüyorum. işin ucunda sizin şikayet ettiğiniz duyulursa o zaman konuşursunuz

Duyuldu gibi bişey zaten

Babanızın başına patlayacağını düşünmüyorum çünkü yazmadığı ispatlanır ama soruşturma geçirebilir . Devlette çalışan herkes az çok savunma yapmıştır yani . Çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Mesela ben en son savunmamda ödevini yapmayan öğrenciye eksi vermiştim , verdiğim eksi gururunu kırmış ve bir kaç bir şeye daha sebep olmuştu .

Pazartesi müdür toplantı yapcakmis bi sorun olur mu bütün personel katilcakmis

Pazartesi müdür toplantı yapcakmis bi sorun olur mu bütün personel katilcakmis
Google şikayetlere yazılan bir yorum nasıl bu kadar ses getirmiş anlayamadım . Bana biraz ilginç geldi . Yani beni de şikayet ederler ama ben olayı unutma derecesindeyken gelir şikayet . Sonra düşün dur .

Google şikayetlere yazılan bir yorum nasıl bu kadar ses getirmiş anlayamadım . Bana biraz ilginç geldi . Yani beni de şikayet ederler ama ben olayı unutma derecesindeyken gelir şikayet . Sonra düşün dur .
Bunlar biraz takıntılı galiba

sil yorumu bence bir an önce.

Babanla konus keşke yapmasaydin

Sanırım babanız yurtta çalışıyor , yurtlarda insanlar yorumlara bakıp kaydolabiliyor . Özellikler bir yurt için mi yorum yaptınız ,genel mi?

Devlet yurdu zaten oraya bakıp personelle ilgili yorumla öğrenci ilgilenmez devlet yurduna girmek insanlar can atiyo ve sildim yorumu
Sanırım babanız yurtta çalışıyor , yurtlarda insanlar yorumlara bakıp kaydolabiliyor . Özellikler bir yurt için mi yorum yaptınız ,genel mi?

Canım sonuçta kimin şikayet ettiği belli değil.. Orada isim yazmıyor birşey yazmıyor.. Farzet ki sen böyle birşey yapmadın keyfine bak yani.. Kimse ispat edemez, aksini söyleyemez.. Ortada kimin yaptığı belli olmayan birşey için babanıza baskı falan yapamaz bence.. Şüphelense bile asla emin olamayacak o yüzden rahat olun.. Sıkmayın canınızı. Bu sizin için büyük bir olay gibi görünüyor şuan ama ben sanmıyorum sürekli bu işin peşine düşüleceğini falan.. Hepi topu bir siteye yazılmış şikayet..

yorumu da silmişsiniz ve biraz bakındım yukarıda yorumlarınıza yazdığınız şey hiç de babanızın ağızından yazılmış şeyler gibi durmuyor.. Bence siz gerçeği bildiğiniz için gereksiz evham yapıyorsunuz.. Kimse babanızdan şüphelenmedi bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…