- 14 Mart 2016
- 723
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Ay 2022 hahahaha2032 demi bitiyor
Açıköğretimden okuyacağım çalışmam lazim malesefYaw zaten iki yıllık bir bölüm neyinden korkuyorsunuz. Hiç korkmayın çabucak çerez gibi biter. Hatta ben olsam gözümü kapatır 4 yıllık istediğim bölümü okurum ki 4*3 yapmış insanım ama tavsiye etmiyorum. Bir tane yeter...
Ben 2 işte çalışırken bir de örgün okudum 4 yıllık.. akşam giderdim çoğu derse iö arkadaşlarla..Açıköğretimden okuyacağım çalışmam lazim malesef
tam bir çocuk da yaparım kariyer de hikayesi bravooooooHikayem seninkine benzer. Universiteyi bitirip yuksek lisansa basladim. Yuksek lisans yaparken aşık oldum. Sonra yuksek lisans bitti doktoraya baslayacakken evlenecegim diye okulu biraktim, ise girdim. 5 yil sonra doktoraya tekrar basladim. Bu arada calisiyordum. Doktora devam ederken bir de oglum oldu. Cocuk da yaptim kariyer de misali. Sonra doktora bitti. Evli iken zor oldu ama oldu.
kuzum sen avukat mısın?profil resminle pek bağdaştıramadım daVallahi billahi hangi yildayiz diye bilgimi sorguladim.2032 de bitcek deyince
2032?boşver bacımArkadaşlar merhaba ben 25 yaşında bir kadınım. Şu an nişanlıyım 2021 eylül evleneceğiz. A101'de mağaza sorumlusuyum. Lisede ygsden 400 puan aldım. Bilgisayar öğretmenliği hayalimdi. Babam batti gidemedim . Girdim markete çalıştım ama kendime de cok kızgınım okumaktan bu kadar çabuk vazgectim diye. Bu gecen yillarda o kadar mallastim ki resmen eski zeki ben yok. Bu sene aofden tibbi sekreterlik yazdim. Tam 2032de bitiyor. Kpss onlisansa girecegim sizce başarabilir miyim ? Aranızda var mi hiç boyle başarıları olan arkadaşlar
Avukat değilim kuzumkuzum sen avukat mısın?profil resminle pek bağdaştıramadım da
Profil resmi çok efso degilmi ama yakuzum sen avukat mısın?profil resminle pek bağdaştıramadım da
Tesekkur ederimBen 2 işte çalışırken bir de örgün okudum 4 yıllık.. akşam giderdim çoğu derse iö arkadaşlarla..
Özetle dünyayı kurtarmayacaksınız gözünüzde büyütmeyin. Çünkü zor birşey değil. Başlayın bir yerden
aynı ben bende de bir örgün bir açıköğretim diploması var ev hanımı kadrosundayım 10 yıldır ama.Avukat değilim kuzum
Hukuk fakültesi okudum
Eğitim fakültesi okudum
Ama ciftlikte hayvanlarımızla uğraşıyorum diyebilirim
Ev hanımıyım
aynı ben bende de bir örgün bir açıköğretim diploması var ev hanımı kadrosundayım 10 yıldır ama.
ne zaman görsem gülüyorum daha ne olsunnProfil resmi çok efso degilmi ama ya
Bipolar bozukluk mu İBO'lar bozukluk mune zaman görsem gülüyorum daha ne olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?