ay aynı benim babam. karnıyarık aşkı bile aynı, bekar olması, temizliğe sürekli kulp takması... birebir aynı. benimki çalışmıyor bir de. sanırım siz de hamilesiniz, günde 7.5 saat ayakta çalışıyorum, 30 haftalık hamileyken geldi çat kapı, yemeği beğenmeyip mırın kırın ediyor. dayanamadım sert çıkıştım artık, kızı bile olsam evime çat kapı gelemeyeceğini, özel davetli bile olsa yemek beğenmeme lüksü olmadığını söyledim. neyse yedik içtik, ertesi gün izinliydim, bulaşıklar kalsın yarın dizerim makinaya dedim. onca saat ayakta durup, yol gidip gelip sonra yemek hazırlayıp bir de bulaşık için eğilip kalkamıyorum ne yapayım. başladı yine söylenmeye, "pasaklısın kocan seni yakında boşar, kaynananla niye geçinemediğin belli"
zaten canım burnumda, annem çalıştığı halde gelip yardımcı olmaya çabalıyor, babama beni markete götürür müsün dedim, ne de olsa araba var altında, ben hamile olduğum için 2 kgden fazlasını taşıyamıyorum, gidelim topluca alayım evin eksiğini istedim, bizim arabamız yok, eşimle gitsek bile sınırlı getirebiliyoruz. adam kılını kıpırdatmadı, bir de naz niyazla uğraşıyoruz.
arkadaşlarım sürekli "babandan iyi kaynana olurmuş yanlış doğmuş kesin kadın olmalıydı" diyorlar.