Babamın bizde kalmasından çok bunaldım!

Babama asiri duskun biri olarak bu konuya objektif yorum yapamiyorum bir turlu.insan babasi icin herseyi yapar ya ne derse desin dokunmaz .burda keseyim cunku daha neler neler yazicam yok ben objektif olamiycam gercekten ,gozlerim de doldu iyi mi:KK61:

Babam hayatta olsaydi da evimde baskoseye oturtup ayaklarini yikasaydim sukredin bence o sizin babaniz bugun var allah uzun omur versin ama yarin yok......
Babama asiri duskun biri olarak bu konuya objektif yorum yapamiyorum bir turlu.insan babasi icin herseyi yapar ya ne derse desin dokunmaz .burda keseyim cunku daha neler neler yazicam yok ben objektif olamiycam gercekten ,gozlerim de doldu iyi mi:KK61:
Ya siz ne kadar iyi babalara sahipsiniz kiymetini bilin.. Allah nazarlardan saklasin!!

Babadır kalsın ne olacak? Sizin babanız ya elalem değil. Eşinizin annesine keşke o gelseydi diyorsunuz da üzerinizde emeği olmasa da kan bağınız olan hayata gelmenize sebep olan babanıza ulan diye hitap edip bir hafta kalmasına laf ediyorsunuz. Gerçekten çok garip bir durum. Benim babam gelsin aylarca kalsın başımın üstünde yeri var. Babadır beğenmez söyler konuşur. Ne var bunda. Kaynanan beğenmese ona da dersin yarın bir gün. Demek ki eleştiri kaldıramıyorsunız. Bence tavrınız yanlış bu adamın hiç mi iyi yanı yok.

Babaniza ulan diye hitap etmeniz çok rahatsız edici

Sizin gibi konuyu okuduğum da tek dikkatimi çeken bu oldu ne yazıkki

Kızmakta sıkılmakta çok haklısın ama yinede üslubunu hiç hoş bulmadım "ulan" o senin baban.

Babadır kalsın ne olacak? Sizin babanız ya elalem değil. Eşinizin annesine keşke o gelseydi diyorsunuz da üzerinizde emeği olmasa da kan bağınız olan hayata gelmenize sebep olan babanıza ulan diye hitap edip bir hafta kalmasına laf ediyorsunuz. Gerçekten çok garip bir durum. Benim babam gelsin aylarca kalsın başımın üstünde yeri var. Babadır beğenmez söyler konuşur. Ne var bunda. Kaynanan beğenmese ona da dersin yarın bir gün. Demek ki eleştiri kaldıramıyorsunız. Bence tavrınız yanlış bu adamın hiç mi iyi yanı yok.

Bunu açıklamak zorunda kaldığıma inanamıyorum ya. Orada bir konuşma, hitap yok. Olsa " olurdu. Miş'li anlatım da olmazdı.
Küfür etmişim gibi gereksiz dram kasmayın şurada allah aşkına.
Aşağıda o kısmı da alıntı yapayım da net olsun, oradan yürünmesin boşuna.

Eşimi çok ezdiğimi iddia ediyor. Hep benim dediğim oluyormuş. Ulan sana ne! Yalnızken söylese gam yemeyeceğim.

Bunu açıklamak zorunda kaldığıma inanamıyorum ya. Orada bir konuşma, hitap yok. Olsa " olurdu. Miş'li anlatım da olmazdı.
Küfür etmişim gibi gereksiz dram kasmayın şurada allah aşkına.
Aşağıda o kısmı da alıntı yapayım da net olsun, oradan yürünmesin boşuna.
Babanızın yüzüne ulan demediginizin farkındayım. Ulan sana ne !! Demissinizde ben şahsen rahatsız oldum.onca insanın karşısında babaniza ulan diyorsunuz ben bundan rahatsız oldum.tercih meselesi tabii ben olsam öyle bi kelime kullanmazdim

Diğer üyelere yorumlarınızdan babanızın küçük bir karakter kopyası olduğunuzu düşündüm :) Babanıza kibarca evine dönmesini söyleyebilirsiniz. Sonuçta annesi ve diğer misafirlerin onunla Zaman geçirmek istediğini açıkça söylemek baba kız için normal bir durum

ay aynı benim babam. karnıyarık aşkı bile aynı, bekar olması, temizliğe sürekli kulp takması... birebir aynı. benimki çalışmıyor bir de. sanırım siz de hamilesiniz, günde 7.5 saat ayakta çalışıyorum, 30 haftalık hamileyken geldi çat kapı, yemeği beğenmeyip mırın kırın ediyor. dayanamadım sert çıkıştım artık, kızı bile olsam evime çat kapı gelemeyeceğini, özel davetli bile olsa yemek beğenmeme lüksü olmadığını söyledim. neyse yedik içtik, ertesi gün izinliydim, bulaşıklar kalsın yarın dizerim makinaya dedim. onca saat ayakta durup, yol gidip gelip sonra yemek hazırlayıp bir de bulaşık için eğilip kalkamıyorum ne yapayım. başladı yine söylenmeye, "pasaklısın kocan seni yakında boşar, kaynananla niye geçinemediğin belli"
zaten canım burnumda, annem çalıştığı halde gelip yardımcı olmaya çabalıyor, babama beni markete götürür müsün dedim, ne de olsa araba var altında, ben hamile olduğum için 2 kgden fazlasını taşıyamıyorum, gidelim topluca alayım evin eksiğini istedim, bizim arabamız yok, eşimle gitsek bile sınırlı getirebiliyoruz. adam kılını kıpırdatmadı, bir de naz niyazla uğraşıyoruz.

arkadaşlarım sürekli "babandan iyi kaynana olurmuş yanlış doğmuş kesin kadın olmalıydı" diyorlar.

Evi varmis sende niye 1 hafta kaliyo ki, hem hamilesin yani biraz daha anlayisli olmasi gerekiyor

Kızlar ortada herhangi bir muhtaçlık durumu yok. Hani grip bile olsa gitme evine derim de, hiç öyle bir sebep yok.

Şu an sırf bana kahır.
Kahirmi ne kadar kırıcı bir söz... ben baban namına üzüldüm. Ne olursa olsun evladının evine gelmiş Nazi geçmiş. , ama ulan Kahire v.s. gibi kelimeler ne kadar küçültüyor sizi ...
tatlı dillede konusabilirsiniz babanizla, farklı ifade edebilirsiniz, neyse kendiniz o duruma düştüğünüzde anlayacaksiniz zaten....

Back
X