babamın bu hareketlerine anlam veremiyorum.. çok sinirlendim..

4ever4get

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
388
1
0
İstanbul
kızlar 15 dk falan önceydi galiba..

bundan 2 ay önce bir gün evde babamın anneme ve ablama şunu sorduğunu duydum
"gkcrn bugun neredeydi. siyah bir audiye binmiş"
bunu bana sormuyor ben annemle ablama sorarken duyuyorum ablamın cevabı "gkcrn bugun benimleydi" oldu..

neyse daha sonra bi süre babamın ofise durdum 2 ay kadar..
ofiste babam dışında bi adam daha duruyor ve o adamın geleni gideni çok oluyor..
babam bigün ofisten çıktığında yukarıya çıkan 2 erkek görmüş ve hemen beni aradı
"kim o ofise gelenler".. bende "ne bileyim ben birileri sürekli gidip geliyor" demiştim
geçen olayın etkisinde kalarak sanırım bunu biraz sert cevaplamıştım ama onun bana bunu soruyor olması başlı başına zaten bi problem değil mi?
nufus müdürü müyüm ben kimin geldiğini nereden bileyim..

bugun ki olaya geliyorum..
tekrar ofise uğradım 1 saat falan ofiste oyalandım.. neyse dışarıya çıktım..
ofisinde altında bir banka var ve istanbulda küçük bi yerde yaşıyoruz öyle yerlilieri birbirlerini tanırlar..
neyse aşagıya indim başımı bi cevirdim arkadaşım böyle uzaktan uzağa selamlaştık aramızda neredeyse 3 metre var..
oda ofisin balkonundan aşağıga bakıyormuş.. 10 mtre falan o arkadaşımla yürüdüm ve telefon bi baktım babam neyse açtım
"efendim baba" dedim
"kim o yanındaki" dedi..
bu sefer benim şarteller tamamen attı "arkadaşım bankaya gelmiş karşılaştık. noldu " dedim sesimi yükselterek
o "tamam " dedi bende direk yüzüne kapattım teli bişey demedim

ya kızlar bu neyin nesi anladım ben üniversite öğrencisiyim ve öyle telefonla çok uğraşmam okuldan çıkarım direk ofise ugrarım..
bu arada erkek arkadaşım falanda yok yani
ama babamın bu davranışlarına hiç anlam veremiyorum

sizce bu davranışların sebebi ne? ne yapıcam ben böyle ya? çok sinir oldum neredeyse ağlıcaktım ya

yani benim hiç arkadaşım olmayacak mı?
sırf babamın saçma sapan kuralları yüzünden arkadaşlarımla akşamlara çıkamadım şimdiye kadar..
ders çalışmak için bile akşam 9 da gelebiliirim diye aradığımda gelin ofiste çalışın demişti ya
okadar çok bunaldım ki oldu olacak bi fanusta büyütsün beni

seni çok sakınıyo demek ki bence yüzyüze konuş bana güven falan de bana sor de

ya canım hani normal bi şekilde de sormuyor ki
hani bi şöyle sormak var "kızım kim o yanındaki " demek var bide "kim o " demek var sert şekilde..
hani 1 değil 2 değil sadece erkek değil kız arkadaşlarımla da olsa buluşucam derim mesela
"gelin ofiste oturun" der yada sen onlara gitme eve gidin der

artık bunaldım ya 20 yaşındayım sosyal bi aktivide sokamıyorum hayatıma bu anlamsız hareketler yüzünden

aynı benim babam , üniye gittim başka şehre, ilk görev yeri başka yerdi hala uzaktan karışmaya çalışıyordu.bir kaç günlüğüne yanlarına gidiyordum giyimime, gezmeme karışıyordu.. konuşmayla filan değişmedi, anlamadı bile, başka huyları da var zaten... evlendim de kurtuldum..çok rahatım eşim hiç bir şeyime karışmıyor çok şükür.

neyse ki bende giyinmeme, harcamama falan karışmıyor ama bende çok takıyorum bu konuyu böyle bide ben ailemden uzak kalmak istemediğim için istanbulda bi üniversite tercih ettim böyle olacağını bilseydim en uzağa giderdim.. bin pişman etti beni

Kızlar belki bana kızacaksınız ama babalar ve anneler kız çocuklarının üzerine titrer...

Bu demek değildir ki size güvenleri yok, asla...

Benimde bir kızım var 4,5 yaşında bugün kreşe başladı asansörden inene kadar kimseden bişi alma, yeme, seni annene götürücez diyenlere inanma saydım da saydım...

Çocuk baktı sadece anlamsızca yüzüme...

Sorun dışarıda yaşanan olaylar ister istemez de tedirgin oluyoruz...

Merak etmeyin geçici ve karşılıklı güvenle çözülecek bir durum...

annem sinirlendiğimi görünce zaten geldi yanıma noldu falan diye sordu bende sinirden ağladım anlattım tabi..

o senin baban atan doğru olanı yapmış arayacak tabi gibisinden konuştu..

ama babam beni bilir yani güvenilmeyecek bişey yapmadım ki şimdiye kadar bazı konulara bakış açımı da çok iyi bilir..

sanki birileri bişeyler diyormuş gibi geldi bana
yani şimdiye kadar hiç böyle değildi son zamanlarda böyle olması dikkatimi çok çekti

canım çocukkken karışılıyor ,merak ediliyor tabi..ama 20 den hele hele 25 ten sonra meslek sahibi olmuş olmama rağmen devam etmesini anlamıyorum. bu yaştan sonra çekemiyorum bile artık.eskiden saygı olsun diye sustum hep ama hiç yaranamadım, iyice tepemizde. onun gibi bilgisizce çocuk yetiştirmeyeceğim.hep kendi bildiğini savunan, kokuşan, şuçlayan biriydi. öğretmenim ve velilere çocuklarına nasıl davranmaları gerekiğini söylüyorum ama ona malesef.. her şey neyse ama annemi üzmesine dayanamıyorum aklım hep uzaklarda , annemde

evet cocukluk başka artık yani ama artık 20 yaşındayım..

bin defa söylüyorum okula giderken minibüsler çok kalabalık oluyor diye 40 dk minibüs beklediğim oluyor o da görüyor..

minibüsdeki adamlardan, soğuktan sakınmıyor gidiyor arkadaşıma selam vermemden sakınıyor..

bu şekilde sinir küpü olurum ben ya off

eğer seni başkalarının yanında rencide etmiyorsa bence harika mükemmel sorumluluk sahibi bir baban var.babanın kıymetini bil.

ben babasız büyüdüm bana sahip çıkan bile olmadı.zavallı anacığım nasıl yetişirdi bize.keşke beni gözeten bi babam olsaydı.şimdi anlamazsın ama ileri başın sıkıştı mı ah babam yanımda olsaydı beni korusaydı arayıp kim o falan deseydi dersin?inan var ya bir ay üç ay hadi beş ay oohh be özgürüm rahatım dersin.ondan sonra sana sahip çıkan birinin olmadığını hissedince sahiplik bakımından yalnızlık hissedince seni koruyanın baban olduğunu anlicaksın

Anladığım kadarıyla farklı bir boyut, kıskanmanın ya da esirgemenin yanında soğutan farklı nedenler de olsa gerek...

Annen ve senin için hakkında hayırlısı olsun o zaman canım...

ya canım rencide etmiyor.. evet haklısın aslında cocukları konusunda sahip çıkmak vs konularda mükemmel bir baba..
ama ben babamın benim başımı okşadığını hiç hatırlamıyorum yada öptüğünü ne bileyim, aramızda o kadar duvarlar var ki babamla..
evet o benim kahramınım kurtarıcım, onun babalığı konusunda laf etsem zaten taşa dönerim..
Allaha şükürler olsun ama olay çok farklı ya büyüdüğüm farkında değil yada çok bencil davranıyor..
benim arkadaşlarımın olmasına onlarla zaman geçirmeme karşı resmen
beni yanlızlığa mahkum ediyor..
ama bende gencim gezmek istiyorum değişik yerler görmek istiyorum, gençliğimi yaşamak istiyorum ama olmuyor işte

bu arada açtığım konulara bakarsanız "annem ve babamla" ilgili bi konu var..
şuan ki durumumu o konuyu da göze alarak değerlendirmek daha doğru olacak sanırım..
ister istemez herkes önce kendine baksın dedim bu olay sonucunda :95:

sende haklısın gerçekten sosyal olmanı bi nev i engeliyor.bence babanla oturup konuşmalısın.eminim bi açıklaması vardır.

sende haklısın gerçekten sosyal olmanı bi nev i engeliyor.bence babanla oturup konuşmalısın.eminim bi açıklaması vardır.

anneme anlattım sıkıldım çok bunaldım artık dedim..
umarım o söyler babama çok üstüne gitme diye..
eğer devam ederse bu şekilde daha fazla tepki vermeye başlarım oda birbirimizi kırmamıza neden olur

umarım annen söylicektir fakat başka ablan kız kardeşin var mı ?onlara nasıl yoksa sana mı sadece öyle davranıyor ?

sen sakin ve sabırlı ol

umarım annen söylicektir fakat başka ablan kız kardeşin var mı ?onlara nasıl yoksa sana mı sadece öyle davranıyor ?

sen sakin ve sabırlı ol

bi ablam var benden 1,5 yaş büyük şuan ingilterede, üniversitede de kıbrıstaydı yani 6 yıldır bizden uzakta tatillerde yanımıza geliyor..
burada olduğunda tabi ablamda belli başlı sıkıntılar çekiyor ama onu arayıp da o kim bu kim diye sormuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…