• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamın bu hareketlerine anlam veremiyorum.. çok sinirlendim..

Canım öncelikle inşallah bu sıkıntın geçer babanın aklını karıştıran biri mi var acaba bi akrabanz,arkadaşı falan ? Genelde böyle kişiler insanın aklına olmayan şeyi sokarlar sinir olurum ya özellikle akrabalar.Bnim babama bi akrabamız ' sen kızlarını takip ettiriyor musun ? ' demişti odadan duymuştum yaa babamın aklına olmayan şeyi soktu daha neler neler..

Canım öncelikle inşallah bu sıkıntın geçer babanın aklını karıştıran biri mi var acaba bi akrabanz,arkadaşı falan ? Genelde böyle kişiler insanın aklına olmayan şeyi sokarlar sinir olurum ya özellikle akrabalar.Bnim babama bi akrabamız ' sen kızlarını takip ettiriyor musun ? ' demişti odadan duymuştum yaa babamın aklına olmayan şeyi soktu daha neler neler..

1. bölümde anlattığım araba olayını bi arkadaşı arayıp söylmiş ki ben o gün hiç bi arabaya binmedim ayrıca ablamın yanındaydım yani belli ki bi arkadaşı var ortalığı karıştırıp olmadık şeyler söylüyor aile içinde olacağını zannetmiyorum abimler olsa (amcamın oğullar) kendileri arayıp direk sorarlar yani..
yıllar sonra böyle bi durumla karşılaşınca haliyle yardırgıyorum..

bide daha babamla ev içinde karşılaşmadık nasıl davranıcağımı da kestiremiyorum kızgınım ona..

ya canım rencide etmiyor.. evet haklısın aslında cocukları konusunda sahip çıkmak vs konularda mükemmel bir baba..
ama ben babamın benim başımı okşadığını hiç hatırlamıyorum yada öptüğünü ne bileyim, aramızda o kadar duvarlar var ki babamla..
evet o benim kahramınım kurtarıcım, onun babalığı konusunda laf etsem zaten taşa dönerim..
Allaha şükürler olsun ama olay çok farklı ya büyüdüğüm farkında değil yada çok bencil davranıyor..
benim arkadaşlarımın olmasına onlarla zaman geçirmeme karşı resmen
beni yanlızlığa mahkum ediyor..
ama bende gencim gezmek istiyorum değişik yerler görmek istiyorum, gençliğimi yaşamak istiyorum ama olmuyor işte

Aksine büyüdüğünün farkında olduğu için daha koruyucu olmaya çalışıyor.
20 yaş sanıldığı gibi çok büyük, olgun bir yaş değil. Maalesef daha çok toysun, daha çok büyümen lazım.
Bazılarımız 18 ini geçince bir şey oldum sanıyor, ama kazın ayağı yazık ki öyle değil.
Tavrı rahatsız edici boyutta ise bu konuyu babanla sakince konuşabilirsin. Neden son zamanlarda tavrının değiştiğini bir sorun olup olmadığını, farkında olmadan onu endişelendirecek bir şey mi yaptığını sorabilirsin.
Ama ne olursa olsun onun bu koruyuculuğundan vazgeçmesini, senin artık büyümüş olduğunu kabullenmesini bekleme.

bir kez daha böyle bi durumla karşılaşırsam söyleyeceğim ne olup olmadığını, umarım tavırlarımdan gereksiz endişelere kapıldığının farkına varır..

ortalık çok kötü sadece endişe ediyor gibi geldi bana...seni düşündüğü için bence çok takılma..ayrıca ben babama sert cevap vericem ve telefonu yüzüne kapatıcam haa öttürürdü valla:60:

ortalık çok kötü sadece endişe ediyor gibi geldi bana...seni düşündüğü için bence çok takılma..ayrıca ben babama sert cevap vericem ve telefonu yüzüne kapatıcam haa öttürürdü valla:60:

ya canım okadar çok sıktı ki beni anlatamam düşün eve geldim ağladım yani..
şimdiye kadar hiç ses tonumu yükseltmemişimdir babama karşı, bu durumda biraz yükseltince oda fark etti benim sinirlendiğimi..
yüzüne kapatma olayı da "arkadaşım bankaya gelmiş karşılaştık, noldu" dedim oda "tamam" dedi bende daha bişey demeden kapattım..
2 gündür limoniyiz :44: düzeliriz ama heralde :)

İnsan genç kızı olunca diken üstünde oluyor ben mesela kesinlikle ailesi ile hemen tanışmak isterim benim kızımın yaşında kızların elinde sigara daha yaşları henüz 17 , bence babanla otur ve konuş onun rahatlaması gerek belki soru soracak soramıyor, her ailenin koruma yöntemleri farklı

Toplumda erkeklerin davranışları iğrenç olmasaydı kız çocukları da erkekler gibi normal gözetimde büyütülürdü.
Esktradan sakınmak falan çok kötü. Normal bir toplum olsaydı böyle olmazdı.
Aynısı erkeklere yapmıyorlar. Nasıl sinir oluyorum. Onlar her haltı başkalarına yapabilir oluyor.
İşte bu nedenle kız çocukları onlardan sakınılıyor. Bu diğer erkekleri yetiştirende bir kadın.
Babam bana bana karışamaz. Benim hiç bir şeyim aileme ait değil ben tek başıma bir bireyim. Çocukluğumdan beride böyle düşünüyorum.
Giydiğime eve gelmeme karııştırtmadım. Ailem diye gereksiz bir yüz göz de olmadım..
Bu nedenle asla bana böyle sorular gelemez. 20 yaş genç değil.
Beyin olarak gayet olgunsa yaşın önemi kalmıyor.
Babana sınırını koy nerde durması gerektiğini bilmesiini söyle istersen.

canım bak ben sana diyeyim; kesin birinden yalan yanlış birşey duymuştur baban içinde kuşku kalmıştır emin olamadıgı
içinde seni böyle kontrol altında tutmaya çalışıyordur,babanla aranda ki diyalog nasıl bilmiyorum ama
ben olsam baba birşey mi oldu bana böyle davranıyorsun diye sorardım soramıyorsam da annemden falan öğrenmeye çalışırdım.
Üzülme fazla sürmez bu durum demedi deme :1:

canım bak ben sana diyeyim; kesin birinden yalan yanlış birşey duymuştur baban içinde kuşku kalmıştır emin olamadıgı
içinde seni böyle kontrol altında tutmaya çalışıyordur,babanla aranda ki diyalog nasıl bilmiyorum ama
ben olsam baba birşey mi oldu bana böyle davranıyorsun diye sorardım soramıyorsam da annemden falan öğrenmeye çalışırdım.
Üzülme fazla sürmez bu durum demedi deme :1:

düzeldi aramız canım şuan iyiyiz ama tekrar aynı tepkiyle karşılaşırsam kesin soracağım ne olduğunu..

ilk adımı o attı bu demek oluyor ki yanlış yaptığını abartttığının farkında yani kolay kolay ilk adımı atmaz babam :1:

umarım bi daha tekrarlamaz bu durum..

benim aklıma da şu geldi..
şimdi sen 20 yaşındaymışsın yanlızca babanın gözünde değil etrafın gözünde de büyüdü serpildi genç kız oldu gibi bi durumun olmuştur. belki babanın onaylamadığı,gözünün tutmadığı bi talibin falan varsa adam senin aklına girecekler falan diye korkmuş olabilir. ondan üzerine düşüyodur, etrafında dolananları takip etmeye çalışıyodur..

benim aklıma da şu geldi..
şimdi sen 20 yaşındaymışsın yanlızca babanın gözünde değil etrafın gözünde de büyüdü serpildi genç kız oldu gibi bi durumun olmuştur. belki babanın onaylamadığı,gözünün tutmadığı bi talibin falan varsa adam senin aklına girecekler falan diye korkmuş olabilir. ondan üzerine düşüyodur, etrafında dolananları takip etmeye çalışıyodur..

canım valla olbilir dicem çünkü ben ofiste durduğum zamanlarda babamın arkadaşları gelip giderlerdi hep bu ne güzel kız böyle oğlumda yok ki alayım gbi sözler söylüyorlardı tabi babamın suratı asılıyor ve cvp vermeyip konuyu değiştiriyordu. senin dediğinde olabilir, belli ki sakınmaya çalışıyor ne bileyim onu da öyle kabul etcez.. babama bu konuda hak veriyorum, istanbul çok farklı bi şehir oldu ama işte beni şok eden şimdiye kadar böyle değildi son 3-4 ayda bu şekle geldi.. hayırlısı olur inşallah :26:

Back
X