Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya öyle risk olduğunu da biliyorum.telaşını anlıyorum bu tür ilaçlar kalp krizi riskini artırıyor.
Gerçekten insan kendi anne babasına konduramıyor. Hamile olduğumu öğrendiğimde ben nasıl aileme söyleyecem utanırım dedim eşime. Deli misin sen nasıl oldun sanki dedi. Benim annem babam öyle şeyler yapmaz seninkiler yaptıysa bilmem dedimOnlar kari koca canim. Cinsel hayatlari var. Cinselligi dusununce anne babaya yakistiramiyoruz. Belki babaniz bu durumdan muzdarip. Anneniz isteksizdir veya soguk davraniyordur. Baska kadinlara gidecegine icirmesi daha iyi bence. Kotu birsey icirmiyor sonucta. Bazi kadinlar var mesela alkolik kocalarinin yemegine caktirmadan ilac koyuyorlar tiksinde icmesin diye. Ben tur kadinlarada kizamiyorum.
Kadın azdirici ne tabire bakEvet arastirdim sadece kadın azdirici.
5. sınıf radyo tabiri bunlar. valla amaç bu, adı da bu ne yapalımKadın azdirici ne tabire bak
Adını ben mi buldum.Kadın azdirici ne tabire bak
Arkadaşlar babamin çantasından sarj aletini alirken icinden küçük bir şişe düştü.
Adına baktım a....ze diye bir ilac sıvı ilaç vardi.
Araştırdığımda kadın istek arttici olduğunu gördüm.
Ve hala sürekli çantasında azalarak duruyor.
Ne düşünmeliyim.
Anneme kullansa evde durur diyorum. Hayır bide her seferinde orda duruyor.
Ki çantasıda ortada durur.
Aklima takildi bu durum.
Siz olsanız ne düşünürsünüz.
Dip not:
Sanane demeyin aklima iyi şeyler gelmiyor. Bir yandan da hiç konduramiyorum
bu babanın özel hayatı bence bu kadar kurcalama, buna hakkın olmadığını düşünüyorum.
çanta ortada durur diyosun sen gördüysen annende görür ortada duran çantada belki annen kullanıyodur ama siz evde görürsünüz diye baban taşiyordur yanındaArkadaşlar babamin çantasından sarj aletini alirken icinden küçük bir şişe düştü.
Adına baktım a....ze diye bir ilac sıvı ilaç vardi.
Araştırdığımda kadın istek arttici olduğunu gördüm.
Ve hala sürekli çantasında azalarak duruyor.
Ne düşünmeliyim.
Anneme kullansa evde durur diyorum. Hayır bide her seferinde orda duruyor.
Ki çantasıda ortada durur.
Aklima takildi bu durum.
Siz olsanız ne düşünürsünüz.
Dip not:
Sanane demeyin aklima iyi şeyler gelmiyor. Bir yandan da hiç konduramiyorum
İyi ki evlendin de cinsel hayatın oldu konuların cinselliğe iyice kaydı. Hadi kendi hayatın neyse de annenle babanınkini de anlatır oldun yahu sana ne bize ne? Annenle baban cinsel hayatlarının burda konu olduğunu görse sana ne derler acaba?
hahahaaHayir yani bugune kadar gormeyip de evlenince adamin cantasindaki hapi gormek ilginc. Adam kizini evlendirip kosa kosa istek arttirici almaya gitmemistir herhalde.
Hayir yani bugune kadar gormeyip de evlenince adamin cantasindaki hapi gormek ilginc. Adam kizini evlendirip kosa kosa istek arttirici almaya gitmemistir herhalde.