Babamin cantasinda bulduğum ilac

mastürbasyon için kadın azdırıcı kullanmazdı diye düşünüyorum. peki konu sahibi E elmas gzl iyice araştırdınız mı ilacı? yani sadece bu amaç için mi kullanılıyor, başka bir amaçla üretilse de yan etkisi için kullanılan ilaçlar da var.
Evet arastirdim sadece kadın azdirici.

telaşını anlıyorum bu tür ilaçlar kalp krizi riskini artırıyor.
Ya öyle risk olduğunu da biliyorum.
Ve anneme kullansa etik degil annemin haberi olsa evde kalırdı diye düşünüyorum.
Eger ki başka biri varsa niye isteksiz bir kadinla yapsin ki diyorum

Onlar kari koca canim. Cinsel hayatlari var. Cinselligi dusununce anne babaya yakistiramiyoruz. Belki babaniz bu durumdan muzdarip. Anneniz isteksizdir veya soguk davraniyordur. Baska kadinlara gidecegine icirmesi daha iyi bence. Kotu birsey icirmiyor sonucta. Bazi kadinlar var mesela alkolik kocalarinin yemegine caktirmadan ilac koyuyorlar tiksinde icmesin diye. Ben tur kadinlarada kizamiyorum.
Gerçekten insan kendi anne babasına konduramıyor. Hamile olduğumu öğrendiğimde ben nasıl aileme söyleyecem utanırım dedim eşime. Deli misin sen nasıl oldun sanki dedi. Benim annem babam öyle şeyler yapmaz seninkiler yaptıysa bilmem dedim :KK53: bence beni leylekler getirdi :hamarat:

andropoza girmiştir baban belki, kendince hevesleniyordur birşeylere, geçicidir, boşver, unut. görmemiş ol. başka şüpheli ya da rahatsız edici şeyler olursa düşünürsün. sen bebişini düşün. hamilesin galiba?

Arkadaşlar babamin çantasından sarj aletini alirken icinden küçük bir şişe düştü.
Adına baktım a....ze diye bir ilac sıvı ilaç vardi.
Araştırdığımda kadın istek arttici olduğunu gördüm.
Ve hala sürekli çantasında azalarak duruyor.

Ne düşünmeliyim.
Anneme kullansa evde durur diyorum. Hayır bide her seferinde orda duruyor.
Ki çantasıda ortada durur.
Aklima takildi bu durum.
Siz olsanız ne düşünürsünüz.
Dip not:
Sanane demeyin aklima iyi şeyler gelmiyor. Bir yandan da hiç konduramiyorum

bu babanın özel hayatı bence bu kadar kurcalama, buna hakkın olmadığını düşünüyorum.

Arkadaşlar babamin çantasından sarj aletini alirken icinden küçük bir şişe düştü.
Adına baktım a....ze diye bir ilac sıvı ilaç vardi.
Araştırdığımda kadın istek arttici olduğunu gördüm.
Ve hala sürekli çantasında azalarak duruyor.

Ne düşünmeliyim.
Anneme kullansa evde durur diyorum. Hayır bide her seferinde orda duruyor.
Ki çantasıda ortada durur.
Aklima takildi bu durum.
Siz olsanız ne düşünürsünüz.
Dip not:
Sanane demeyin aklima iyi şeyler gelmiyor. Bir yandan da hiç konduramiyorum
çanta ortada durur diyosun sen gördüysen annende görür ortada duran çantada belki annen kullanıyodur ama siz evde görürsünüz diye baban taşiyordur yanında

Hayir yani bugune kadar gormeyip de evlenince adamin cantasindaki hapi gormek ilginc. Adam kizini evlendirip kosa kosa istek arttirici almaya gitmemistir herhalde.
hahahaa :KK45::oha: valla bencede herkes evlenince konular cinselliğe kaydı diyorlar özellikle bakıcam şimdi bir önceki konu kardeşiydi şimdi babasının cinsel hayatı:KK17:

Evlenmeden önce cinsel hayat denen kavramdan bihaber olduğunuz o kadar belli ki. "Benim annem babam sevişmez tamam mı öyle şey yapmaz" Sizi ilgilendiren gram bir şey yok şu konuda, anne babasının yatak odası çekmecesinde tesadüfen prezervatif bulan 13 yaşında ergenler gibi davranıyorsunuz, oysa ki koca kadınsınız. Hiç yakıştıramadım.

Back
X