Babamin cenesi

Yasbel

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
903
263
323
Merhaba arkadaslar bende bir derdimi sizinle paylasmak istiyorum benimde sorunum kendi babamla babam en ufak seye sinirlenip surekli cene calan birisi hep kendi haklidir hersey onun istedigi gibi olmak zorunda cunku bize ekmek vermis calisip neyseki konuma geleyim ben bir bucuk yillik evliyim Allah a sükür esimle aramiz cok iyi abim evli ve babamlarla kisin ayni evde yazin köyde kaliyorlar ev babamin dun gece esimle babamlari ziyarete gittik babam basladi o köydeyken abim onu aramiyormus hic onun evinde oturuyormus aramiyosun madem cik evimden ben kirami yerim gibi basladi cene calmaya cocuklarinin hicbiri hayirli degilmis bende cikistim niye oyle yapiyosun aramiyo diye cocugundan niye vazgeciyosun kibarca konus niye bagiriyorsun diye bana dedi seninde cocugun olur sende gorursun insallah sabahta annem aradi baban seni silmis niye oyle demisim bir baba evladini bu kadar kolay silebilirmi morelim cok bozuldu

Babalar hep haklıdır..
git elini öp özğr dile belki bilmediğin bişeyler vardır.. ya gurbette bi kalsan anlardın değerini deme öyle gölgesi yeter

baba cene calmaz hanimefendi uslubunuz cok cirkin,eger babanizla da boyle ne cene caliyorsun diye konusursaniz adam sizi siler de konusmaz da..

Babalar hep haklıdır..
git elini öp özğr dile belki bilmediğin bişeyler vardır.. ya gurbette bi kalsan anlardın değerini deme öyle gölgesi yeter
Ya zaten hakli olabilir ama bu kadar ileri gitmesi normalmi sizce ben kötü birsey dedigimi sanmiyorum cunku diger cocuklariylada darildi evdekiylede darilmasini istemedim cocuklarini atmak bu kadar kolaymi

baba cene calmaz hanimefendi uslubunuz cok cirkin,eger babanizla da boyle ne cene caliyorsun diye konusursaniz adam sizi siler de konusmaz da..
Cene calmasindan kastim asiri konusmasi bu sekilde yargilamaniz hic dogru degil

Babalar hep haklıdır..

arkadaşlar ne diyosunuz yahu?
bi baba haklı olan çocuğunu bu şekilde küstüm oynamıyorum diye silip atıyorsa kusura bakmayın onun yaptığına babalık denmez.
konu sahibi genç yaşına rağmen babasını doğru bir şeye yönlendirmiş, baba güzelce konuşsana abimle demiş.
babası bunu akıl vermek olarak görmüş olacak ki hiddetlenmiş.
böyle yapmaya devam ederse zaten oğlunu da kızını da kaybeder, kendinden uzaklaştırır.
annemiz babamız olabilirler ama tatlı dilli, iyi niyetli olmadıkça kimse içten gelerek yapmaz ana babaya hizmetini.

evlatlarından para pul değil ilgi alaka bekliyor adamcağız, arasın abiniz de, bence abinize hatırlatın babanızın beklentisini, ara yapın...
unutmayalım, haksız olsalar da öf bile dememeliyiz...

Her doyuran baba olsaydı ohoo
Babanın egosu evlatlarından üstün
Sevgi, saygı bilmeyen bi adam
Kendi kırar geçirir sen çıt desen siler
Kafaya bak
Takma bence hiç normal değil çünkü

Tesekkur ederim anlayisiniz icin ben babam kotu demiyorum belki kendince hakli ama bu sekilde davranmasini dogru bulmuyorum sadece esimin yaninda abimle yengem kucuk duruma dusuyor kendimde evliyim kimse boyle birsey olsun istemez yengem hamile ustelik

Bağır, çağır, sil gitsin zaten çocuğu. Aileler neden unutur onların da birey olduğunu anlamam. Siz kötü birşey dememişsiniz ki.
Anneniz de ayrı konu. Neden " baban silmiş" diyor ki? Ne demiş bu durumda babanıza.
Yok efendim ana analığını, baba babalığını, evlat da evlatlığını bilecek.
Bırakın kendi halletsin abinizle derdini, karışmayın. Koskoca adamı değiştiremezsiniz.

Baban kenfince sitem etmis , sonucta bekledigi bir telefon keske bukadar sert cevap vermeseydin

Ama elbette sinirle söylemistir baban sildim diye , Anneninfe hemen sana söylemesi hos olmamis

Baba evlat arasinda olur böyle seyler uzatmayin..

evlatlarından para pul değil ilgi alaka bekliyor adamcağız, arasın abiniz de, bence abinize hatırlatın babanızın beklentisini, ara yapın...
unutmayalım, haksız olsalar da öf bile dememeliyiz...
Ama babamda sürekli koylerde konusuyor abimi surekli asagiliyor beni aramiyor ama evimde oturuyor diye abim konusmayi seven birisi degil esine bile sadece mesaj atar arada degistiremezsin aramaklami evlat olunuyo yada aramamaklami aramiyor diye evlat silinirmi

tabi çocuğunu başkalarına çekiştirmesi, ona sağladığı imkanla tehdit etmesi hiç güzel değil... ne kusurlar işleniyor da bağışlıyor anne-babalar... ama işte büyükler de her zaman olgun veya olması gerektiği gibi davranamıyorlar... bazen çocuklar ebeveynlerinin anne-babası rolünü bürünüyor. yine de siz gönül koymayın, abinizi savunmakta haklısınız ama arada kalıp kötü de olmayın...
abinize aramasını telkin etseniz olmadı yengeniz arasa ara sıra?

Canım sende babanı eşinin yanında bozmayacaktın.Ana baba evlatlarının tonlarca kaprisini,nazını çeker evlat bir ana babaya katlanamaz.Baban sadece ilgi bekliyor ekmek su değil.Ben babamı yakın zamanda kaybettim baba kelimesini duyunca,görünce yüreğimi sonsuz acı kaplıyor umarım anlatabilmişimdir..

Yengem ariyor zaten ara sira ama abim aricakmis evinde oturuyormus cunku babam belki kendince hakli ama kendimi koyuyorum yerine evinde oturuyor diye degil babasi oldugu icin arasin aricaksada soyluyoruz ama abim kimseyi aramazki soguk yapisi benide hic aramamistir bu zamana kadar

Ben agir konustugumu sanmiyorum haklisinda dedim ama ole yapmasi gerekmez sadece susamadim esimin yaninda babam abimi kucuk dusuruyor ama oda dogru degil biz gidince konusabilirdi acini anliyorum cnm Allah sabir versin

Konu sahibi kırıcı laf mı etmiş? Yoo bana kalsa. Hafta sonu annem aradı akşama kadar aramadım diye çekti bi güzel ayarı.
" ben ölsem haberin olmayacak, hayırsız mısın sen" diye diye bağırdı. Tek kalıyor kendisi, hep arayalım soralım istiyor. Haklı da.
Fakat babanız samimi gelmedi bana, basit bi sitem etse anlarım. Orada burada da konuşuyormuş ev mevzusunu. Baba sadece baba.
Tamam anneye babaya saygısızlık edilsin istemem fakat bizler ısmarlamadık kendimizi. İsteyerek yada istemeyerek, bi anlık zevkle her neyse.. Getiriyorlar dünyaya, bak gör sen sonra.
Anaya babaya öf denilmeyecek, saygıda kusur edilmeyecekse eğer istenen bu ise evlat da bi düşünür neye göre diye.
Tekrar söylüyorum samimi bulmadım babanızı, basit bi sitem değil çünkü.

Bende anlamiyorum evinden ciksin kira gelsin diyemi yapiyor coluk cocugun olmadiktan sonra trilyonun olsa ne olcak ki bide sükretsin Allah razi olsun dese ne kaybeder hic bir evladindan memnun degil ben surekli ariyordum her gun en ufak seyde siliniyormus meger evlat dedigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…