• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamin cenesi

He he hep haklıdır babalar bana bunu kimse anlatamax uzun yıllar huysuzluğunu çekmiş bi insan olarak :KK14: konuşmuyorsa konuşmuyor keyfi bilir hiç çekilmez sürekli vır vır vır konuşan adam sende kendini geri çek ;)

Yaşlandıkça çocuklaşıyolar. Alttan al sen boşver. Haklısın baba de geç.
Sonra çok üzülürsün.

Yaşlandıkça çocuklaşıyolar. Alttan al sen boşver. Haklısın baba de geç.
Sonra çok üzülürsün.
Dogru soyluyorsun ama insan kendini tutamiyor bazen iste agir biseyde soylemedim ki ben evleneli babam beni arayip gecinebiliyomusun diye hic sormadi ama benden maddi olarak beklentisi oldugunu hep hissettim evlenirkende ceyizime hic yardimci olmadi ben kendi basima yapmaya calistim az cok elin cocugu yatacak diye borca giremem dedi her zaman evlat evlatlik yapacakta babalarda babaligini yapmasi gerekmezmi maddi olarak yapmiyosanda manevi olarak yapmasi gerekmezmi

Artik huyunu biliyosunz.
Takmayin.
Peki inatcimi?
Ne zman tekrar senle konusmaya karar verir herseyi unutup?

babamı kaybedeli 1 sene oluyo keşke yanımda olsa da tartışşak bağırsa kırılsa herşeye..kıymetini bilin..

Artik huyunu biliyosunz.
Takmayin.
Peki inatcimi?
Ne zman tekrar senle konusmaya karar verir herseyi unutup?
Bundan hic emin degilim cidden asiri inatcidir hep onun istedigi gibi olsun ister herseyi

Back
X