- Konu Sahibi ebrumelek12
galiba bir kaynanasınız. o ısığı gördümbencede kalmamalısın eşin istemiyorsa benim şahsi düşüncemde evlendikten sonra kız ailesine çok sık gidip kalmamalı hem bayramın ilk günü bizim burada gelinler kayınvalidesinde olmaları gerekir.

olduuu!!!! bey ne derse o olur .. kayınvalide bekçisi değil bu kızBencede eşini dinle ve evinde kal derim hem zaten ailende çok yakınında oturuyormuş sürekli görüşüyorsundur böyle bir konu yüzünden huzurunu bozma derim...
Kayınvaliden normaldede yanlız yaşıyor olabilir ama en azından aynı apartman içindeymişsiniz sana yada size ihtiyacı oldugunda hemen yakınındasınız...
Annesini düşündügünden ailenle kalmana izin vermiyorsa demekki senin evde oldugunu bilmek eşini pisikolojik olarak iyi hissettiriyor ki öyle istiyor...
inanma bu sözlereEsim olursa insallah annesi ve babası 12 saatlik mesafede yasıyorlar evli abileri var ve ha deyince gidemiyorlar normal olarak..
Ama eger burda da olsalardı, bayramın ilk gününü kendi ailemin yanında gecirmek isterdim acıkcası.. Sıraya koymak iyi bir mantık bence.
Ve ben aileme cok düskünüm bazen, '' ya ben ailem' den nasıl ayrılıcam diyorum, ayrılmayacaksın ki askım sık sık götürücem ben seni, gidicez. '' diyor bana.
Ve istedigim zaman da annem' de kalırım hatta, özelliklle esimin bir isinin olması da gerekmiyor.. Erkek arkadasım da bunu cok cok iyi biliyor..

Alşverişe çktım eşim arıyor... aynen şöyle diyor
- Ne diycem sana bak eve gidince annemi ara gelsin yanında kalsın...
Yok ya dedim ondanmı izin vermedin açık açık söyleseydin son dakikamı söylüyosun aramıyorum kimseyi dedim gelmek isteyen gelir.. Kapadım telefonu suratına uyuz oldum aptal yerine kondum resmen isterse konuşmasın küssün umrumda değil.. Şimdi tekim eşim yarn küscek bana biliyorum ama umrumda değil ne olursa olsun bıktım ailesindende eşimdende artık şuan evde tekim ve moralim çok bozuk
ayıp etmiş gercekten.. düzelir insallah