kendi parasini yemeye alismis insanlara esinin verdigi harclik yetersiz kaliyor maalesef
benim esim maasini alinca ilk benim parami verir ugrastirmaz ama sizin sıkıntiniz paranin gelmemesi degil
aliatiginiz bollugu yasayamamaniz sanirim
mesele harcamak degil tam olarak anlatamadim sanirim ben 4 senedir calismiyorum bazi sebeplerden maaş almayi parasal konuda beynimin rahat olmasini esimin para vermesini beklememeyi ozledim meselatam tersi aslinda bolluk degil cok asiri harcamam yok para da benim icin az olsa da onemli degil esimin beni ugrastirmasi ve sinirlendiginde ise bu durumu bana karsi kullanmasi. yoksa nesele gercekten bolluk degil zaten cocuk olunca evden cikip para harcamaya bile firsatim olmuyor malesef
ne psikopatlar var yaaBenzer bir olayı bir yakınım yaşamıştı. Kocası iyi para kazanıyordu, ev kendi evi, bir de iki çocuk vardı. Kız evin giderleri için para isteyince her defasında yalvartıyordu kendine yok ayaklarımı öp, elimi öp diye parayı verene kadar bir sürü işkence yapıyordu.
Kız en son dayanamadı ayrıldı. Bizlere yaşadıklarını boşandıktan sonra anlattı, bizler hep durumları iyi ne güzel geçiniyorlar diye düşünüyorduk.
Benzer bir olayı bir yakınım yaşamıştı. Kocası iyi para kazanıyordu, ev kendi evi, bir de iki çocuk vardı. Kız evin giderleri için para isteyince her defasında yalvartıyordu kendine yok ayaklarımı öp, elimi öp diye parayı verene kadar bir sürü işkence yapıyordu.
Kız en son dayanamadı ayrıldı. Bizlere yaşadıklarını boşandıktan sonra anlattı, bizler hep durumları iyi ne güzel geçiniyorlar diye düşünüyorduk.
Adam sonra çocuklu bir kadınla evlendi. Kadın şimdi onu parmağında oynatıyor. Kendi evlatlarına sahip çıkmadı ama evlendiği kadının kızına sahip çıktı.ne psikopatlar var yaa
Ne iğrenç bir durum. Acaba bu yakınınız daha ilk öp dediği anda neden bırakmamış şaşırdım doğrusu.Benzer bir olayı bir yakınım yaşamıştı. Kocası iyi para kazanıyordu, ev kendi evi, bir de iki çocuk vardı. Kız evin giderleri için para isteyince her defasında yalvartıyordu kendine yok ayaklarımı öp, elimi öp diye parayı verene kadar bir sürü işkence yapıyordu.
iste hep boyle olur olan ilk ese olur hepAdam sonra çocuklu bir kadınla evlendi. Kadın şimdi onu parmağında oynatıyor. Kendi evlatlarına sahip çıkmadı ama evlendiği kadının kızına sahip çıktı.
Belki topa tutulacagim ama sunu bilir sunu derim.kadin sagligi yerindeyse calisacak.cocugunu birakacak kimsesi varsa calisacak.kadin calisacak arkadas. Ohh calisyorum emekliligime kalmis bu genceceik yasimda 3 yil. Daha 30 lu yaslarin basindayim.ne babama minnet ettim bugune kadar ne kocama. Ki istesem tum maaslarini cenime atarim ama gerek yok.gencim sagligim yerimde.cocuk 2 yasina geldimi ver kardesim krese. Hem cocuguna saglikli bir gelecek verirsin hem sskn yatar. Vallahi her ay bakimlara bes yuz lira para gidiyor. Epilasyondu şu bu derken. Birazda kenara atiyorum. Cok nadir esimden isterim.bunun icin yuvanizii yikmayin.cocuk buyuduyse krese verin.ve isinize geri donun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?