Babamın evine döndüm

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
merhaba esimle evlendiğimizden bu yana sıkıntılar var baslarda kabullenemediğim zamanla malesef alıştığım sıkıntılar konularımın başında var. Biz hiç mukemmel cift olmadik sikintilarimiz vardi baslarda calisiyordum fakat sonra hamile kaldım cocugum oldu dogal olarak esimin eline bakar oldum aylik belli miktarda verdigi para var oyle cok degil beni idare ediyor en azindan cogunda gozum yok tek basina ev gecindiriyor diye fakat ben elinden parayi alirken bin bir zorlukla aliyorum son gunlerde aramiz limoniydi ben de sinirliydim bu aralar is de yogun oldugu icin eve gec geliyor parami cekip getirmesini istedim geldi para cektin mi diye sordum yok cekemedim dedi neden diye sordum gec oldu cekemedim falan dedi ben de iyice sinirlenip bu para konusunda beni bir daha ugrastirirsan bu sefer kotu olacak soylim dedim tabi o ara gerildik ne diyorsun falan ben israr ettim bu da sinirle yok sana para falan diyince ben cildirdim ve patlama noktasina gelip hem kavga edip hakaret ettim sonra da babami arayip beni almasini istedim ayri sehirlerdeyiz 1 bucuk saat var aramizda ailemle tabi babam biraz endiselendi esimle konusmak istedi ne oluyor diye bu da hic bir sey yok baba dedi tabi ben hala cildirmaktayim telefonda babam beni sakinlestirip yarin seni almaya geliyorum dedi ve topladim esyalarimi baba evindeyim. insanlara basit bir konu gibi gelebilir ama surekli yasadigim ve artik katlanilmaz bir olay bu bu zamana kadar calistim hamileligimin son gunlerine kadar simdi bu tavirlari cekmek ciddi koyuyor bana. 2 gundur aramiyor nasil bir yol cizmeliyim nasil hareket etmeliyim. bana bir akil verir misiniz?

kendi parasini yemeye alismis insanlara esinin verdigi harclik yetersiz kaliyor maalesef
benim esim maasini alinca ilk benim parami verir ugrastirmaz ama sizin sıkıntiniz paranin gelmemesi degil
aliatiginiz bollugu yasayamamaniz sanirim

kendi parasini yemeye alismis insanlara esinin verdigi harclik yetersiz kaliyor maalesef
benim esim maasini alinca ilk benim parami verir ugrastirmaz ama sizin sıkıntiniz paranin gelmemesi degil
aliatiginiz bollugu yasayamamaniz sanirim

tam tersi aslinda bolluk degil cok asiri harcamam yok para da benim icin az olsa da onemli degil esimin beni ugrastirmasi ve sinirlendiginde ise bu durumu bana karsi kullanmasi. yoksa nesele gercekten bolluk degil zaten cocuk olunca evden cikip para harcamaya bile firsatim olmuyor malesef

Benzer bir olayı bir yakınım yaşamıştı. Kocası iyi para kazanıyordu, ev kendi evi, bir de iki çocuk vardı. Kız evin giderleri için para isteyince her defasında yalvartıyordu kendine yok ayaklarımı öp, elimi öp diye parayı verene kadar bir sürü işkence yapıyordu.
Kız en son dayanamadı ayrıldı. Bizlere yaşadıklarını boşandıktan sonra anlattı, bizler hep durumları iyi ne güzel geçiniyorlar diye düşünüyorduk.

Cekememis parayı ..o an çok mu acil lazımdı size para. Sanırım eşinizden para almak para istemek koymuş olacakki patlamissiniz. Bebek büyüyünce tekrar çalışırsınız kendinizi bunun süreli olduğunu telkin etseniz.Bu sebepten bosanilmaz . Bir süre baba evinde kafa dinleyin.

Basit bir konu değil ama evinizi terk edecek bir durum da değil bence. Tabiki sinirlenmek ve yaptırım uygulamak normal ama aileleri işin içine sokacak bir tabloyu gereksiz buldum. Ayrıca gerçekten geç oldu diye de üşenmiş olabilir, ben yerinizde olsam adım atar ama para mevzusunu düzene sokma konusunda da kararlı olurdum.

mesele harcamak degil tam olarak anlatamadim sanirim ben 4 senedir calismiyorum bazi sebeplerden maaş almayi parasal konuda beynimin rahat olmasini esimin para vermesini beklememeyi ozledim mesela
calisipta birden ev hanimi konumuna dusunce herşey zor geliyor başkasindan para beklemek mesela
yoksa bende kizimdan dolayi cikipta harcayamiyorum ama cuzdanimda 2000 3000 lirayla dolasirken simdi 300 lira harclikla takiliyorum psikolojik olarak bile cuzdanda duran paranin miktari rahatlatiyor insani her konuda

ne psikopatlar var yaa

Belki topa tutulacagim ama sunu bilir sunu derim.kadin sagligi yerindeyse calisacak.cocugunu birakacak kimsesi varsa calisacak.kadin calisacak arkadas. Ohh calisyorum emekliligime kalmis bu genceceik yasimda 3 yil. Daha 30 lu yaslarin basindayim.ne babama minnet ettim bugune kadar ne kocama. Ki istesem tum maaslarini cenime atarim ama gerek yok.gencim sagligim yerimde.cocuk 2 yasina geldimi ver kardesim krese. Hem cocuguna saglikli bir gelecek verirsin hem sskn yatar. Vallahi her ay bakimlara bes yuz lira para gidiyor. Epilasyondu şu bu derken. Birazda kenara atiyorum. Cok nadir esimden isterim.bunun icin yuvanizii yikmayin.cocuk buyuduyse krese verin.ve isinize geri donun

o kadar yalvartma olayi yok arada soylenme vardi boyle bi olay da ilk defa oldu bana ayaklarimi op dese girtlagina yapisirdim heralde ama evet sinir bozucu olan surekli istemek zorunda kalmam yani ben soylemeden parami getirdigini hatirlamam bir de boyle bi olay yasayinca artik dur demem gerek diye dusundum

Nasıl bir yol izleyeyim diye sormuşsunuz kendimce cevaplayayım. Dönmeyerek eşinize iyilik yaparsınız. Para muhabbeti yapmak hep çirkin gelmiştir bana. Eşim pek hesap kitap bilmez. Bileziğimi bozdurup eline verdim bekarken yaptığı borçları kapattı. Başına kaktım tabi ama utandığımı da ekledim para yüzünden kavga ettmekten

Hem benim parami getir diyip tehdit etmissiniz, hem hakaret, hem de kufur edip baba evine gitmissiniz. Eski konularinizi bilmediyim icin hata sizde diyorum.
Ben de evliyim ve calismiyorum. Esime bana para ver diye hic kavga etmedim. Ne ihtiyacim olsa gider beraber aliriz ve ya internetten siparis ederim. Senin paran, benim param konusu gecmedi bizim evde.
Maas aldiginda da para veriyor ama vermese bile para ver diye kavga gurultu cikarmam.

Ne iğrenç bir durum. Acaba bu yakınınız daha ilk öp dediği anda neden bırakmamış şaşırdım doğrusu.

Adam sonra çocuklu bir kadınla evlendi. Kadın şimdi onu parmağında oynatıyor. Kendi evlatlarına sahip çıkmadı ama evlendiği kadının kızına sahip çıktı.
iste hep boyle olur olan ilk ese olur hep

kesinlikle katiliyorum calismayi cok istiyorum cok da ozluyorum ama oturdugum sehir buyuksehir bakici parasi aldigim maasin yarisindan fazla ve guvenip birakabilecegim kimsem yok o yuzden calismamak daha mantikli geldi bir sure mesele belki kucuk ama ayni seyleri de yasamak istemiyorum ben calismasam da evdeki isim emin olun calistigim zamandan fazla ev isi yemek cocuk uykum yok benim bir de boyle bir sey yasamayi bence hic bir kadin haketmez

Eşinizin para konusundaki davranışı yanlış ama sizinde yanlışınız çok gibi geldi bana. Mesela küfür hakaret neden bir anda oldu ki yani o sizi tahrik edecek başka bir şey yaptı mı.

birde ev terk edilecek kadar buyuk bir mesele değil
esinize lutfen ilk once benim parami cekip getirirmisin ben istemek istemiyorum her seferinde derseniz belki duzelirdi
ilk zamanlar esim farkinda degildi sanirim cikip ise gidiyo evde para varmi yokmu aklina gelmiyo adamin
ekmek su aliniyo yiyecek var e faturalarda yatiyo tabi ozamana kadar harclik istememisim cunku calisiyodum
baktim aklina gelmiyo bir gun isteyken aradim
annem cok hastayl oraya gidicem dedim bin hemen taksiye oyalanma dedi taksi parasini biraksaydin binerdim tabi neden binmeyim dedim baya bi sessizlik oldu annem hasta falan degil ama olabilirdi bende hastalanabilirdim hic bisey olmasada farzetki disari cikmak istiyorum napicam ben dedim haklisin valla alismisim ben dedi aksamina getirdi parayi bidahada unutmadi
belki sizde beni istemek zorunda birakma sinirleniyorum deseydiniz yada farkli sekilde anlatsaydiniz bu kadar hafife almazdi konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…