Babamın evine döndüm

o zaman aramalarına cevap vermemem gerekiyor belki o zaman anlar cocugu gormek icin aradiginda bile cevap vermemem lazim o zaman da bu kadar rahat durursa zaten bu adamin cocuguma da faydasi olmaz
Ararsa açın ama siz konuşmayın çocuğunuzu görsün siz bir süre muhatap olmayın. Bence sizin gitme nedeninizi kavrayamamış beyefendi.

bu olay ilk patlak değil daha onceden de aynı seyleri yasadım ona hep söyledim isi bırakmadan once de soylüyordum biraktıktan sonra da aynı bu sekilde devam etti hakaret her kavgada eşler illaki birbirine hakaret ediyor zaten kavga olmuyor o zaman ailemi isin icine katmazsam ciddiye alinmam dusunun hala olayi tam kavramis degil ki ariyor cocugu soruyor daha ne yapabilirim ki? harcama konusunda guvenmedigini soyluyor da ben dogru durust evden cikan bir insan degilm har vurup harman savuran bir insan degilim kotu aliskanligim yok sigara vs o her gun bir paket sigara kullanir sizce ben mi guvenilmezim peki bence bu cimriliginin bahanesi sadece

Başkaca yaşadıklarınızı bilemeyiz ama çalışmayan bir kadının cebinde 2000 3000 lirayla dolaşması için eşinin gayet güzel kazanıyor olması lazım. İşinizi bırakırken bunları düşünmeniz, en azından bu durumun olacağını biliyor olmalıydınız. Çalışınca yine olur, bunun için arıza çıkarmaya değmez, bir de aile yanına gitmek isteyince anne babayı arayıp gel beni al demeyi anlamıyorum. Bu baba gel kocama haddini bildir demektir. Geri dönülmez yollara sokar tarafları. Oldu ki döndünüz evinize şayet babanız eşinizle kavga etseydi bir daha nasıl bakıcaklardı birbirlerinin yüzüne. Daha kötü şeyler de oluyor okuyoruz. Eşinizin ekonomik şiddeti sürekliyse bu konuşulur, hallolmazsa gerekirse d e boşanma düşünülür ama burda sanki sizin bu durumu kabullenememeniz daha fazla etken iş gibi. Sakin düşünün artıları, eksikleri öyle karar verin.

bence ailenizi işin içine katarak işin ciddiyetini bozmuşunuz... ama siz bilirsiniz.

Konu sahibi ben sizi haklı buldum. Bir dahaki aramasında hatta açmayın telefonu, yaptıklarını biraz düşünsün aklını başına alsın.
Sizden özür dileyip düzeleceğine söz verene kadar da dönmeyin.
Böyle bir adam ayrılsa nafaka vereceği için zaten tutuşur onun için yakın zamanda size dönecektir.

bu konuda patlamışsınız daha çok olaylar olmuş
eşiniz olayın üstünü kapatmayı çalışıyor haklı olduğunuzun farkında ama
farkında olduğunun farkında değil araması çocuğu sorma sebebi sizin nabzınızı yokluyor
güzel bir ders vermeniz lazım ALLAH yardımcınız olsun

Keske acmasaydiniz.hatta engelleseydiniz heryerden
Boyle hicbirseyin farkina varmaz ki.sanki gunluk ailenizin yanina gitmissiniz gibi rahat davraniyor adam.

Bence yola gelmeyecek eşin
Bu böyle devam eder

Bu ne abartı Allah aşkına geç olmuş direkt eve gelmiş çekememiş olabilir yani para ver de para ver neden çekemedin demek çok saçma olmuş. Çok acil bir ihtiyacınız mı vardı yani zaten evdesiniz akşam akşam ne yapacaksınız? evde birşeyinizi eksik etmiyorsa alıp getiriyorsa bakıyorsa neyi sorun ettiniz anlamadım yani ben eşimle para ver diye kavga etmeye utanırım alt tarafı bir akşam unutmuş hemen babayı aramak evden gitmek çok bayağı hareketler. Benimde çalışmadığım dönemler oldu eşimin unuttuğu oldu ama evde de herşeyimiz vardı gelirken de alırdı yani eşinize gözdağı vermek istemişsiniz hiç yakışık almamış para para diye tutturmanız

Bu kadınların sanki bi bavul gibi gel bana beni al demelerine anlam veremiyorum heralde çocuk var diye mi öyle oluyor, onı kovsaydın ya. Sen olayı çok alevlendirmişsin bence. Yani al kartı o onuttuysa git sen çek ne biliyim bu kadar büyütülecek bişey varda ben mi göremedim acaba

Bence de abartmışsınız. Ben de evhanımıyım elim para çekmeyi hep unutur ama hiç böyle tepki vermedim. Hatta bazen dolmuşa verecek 3 tl bile olmuyor evde kasaptan eczaneden alıyorum yoğun çalışıyor unutuyor bilinçli yapmıyor diye. Hatta bana kart sende dursun dedi ama daha önce5 kere kart kaybettiğim için ben istemiyorum . Yani gerçekten abartmışsınız. Konuşarak çözülecek bir şeyi boşanma sebebi haline getirmişsiniz

konu sahibi ben değilim
bir kac mesajlasmamiz oldu konu sahibiyle
anlatmak istedigim sıkıntisinin esinin parayi geciktirmesi degil isten ayrilmis olmasi ev hayatina henuz alisamamis ve alistigi parasal duzeni ariyor olmasiydi esine gereksiz patlama yaptigini anlatmaya calisiyordum

bana al kart sende dursun demedi hanımefendi ben maaşını bile zor öğrendim siz kasaptan eczaneden alıyormussunuz da bu da normal değil herkesin çevresi ilişkisi farklı ne yapim kasaptan eczaneden mi alayım ben de verdiğiniz ornek saçma olmus

kart elimde olsa cekerim bayilmiyorum istemeye bu kadinlar derken siz ne oluyorsunuz onu anlamadım ? kovsam ne olacak aynı gün kavgadan sonra onümde cekirdek citleyen adam bu gurur yapip gitmesini mi bekleyecegim tabiki de ben giderim gitmezsem ikimiz icin daha kotu olurdu cunku ben o kadar sakin duramiyorum onun ruhsuzluguna karsi !

Bence sen fazla fevrisin, babanın evine gitme sebebin tek buysa özellikle. Nasılsa geri döneceksin, bu şekilde laçkalaştırmak doğru değil. Sanırım sende ki patlama gibi bişey??

Kasaptan,eczaneden mi istemek ve bunu çok normal birşeymiş gibi yazmak.

Pardon ben konu sahibinden alıntı yaptığımı sanmışım. Bazen telefonda ekran oynuyor öyle bişey oldu herhalde. Yazdığım genele olsun o zaman

:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…