Babamın evine döndüm

bizim durumumuz farklı yalnız ben calismiyorum siz ikiniz calistiginiz halde birbirinize paslamissiniz olaylari biri cildirmis benim cildirmam dogal cunku ben evdeyim cocuk bakiyorum calisamiyorum ve bu adamdan surekli para istemek zirunda kaliyorum yok sana para mara dese esiniz ayni durumda ne tepki verirdiniz ?

donmek de aynı şey değil mi yani gitti aa yine döndü bak mevzusuna gelecek. ben hem altinlarimdan verdim hem kendim biriktirdigim kenarda param vardi verdim cok da lafini yapmadim boyle mevzular donunce soyledigim oluyordu

Para ile ilişkiniz bir garip..
Paramı çektin mi, çekmediysen fena olur.

Kendi param, altınlarım.
Lafını ettim.
Bence karşılıklı gözden geçirin hem.birbiriniz ile hem de para ile olan ilişkilerinizi.

Bence haklisiniz, eşinizin yaptığı size saygısızlık.
O aramadan kesinlikle aramayın derim ben.

her sinirlendigimde ona gorunmez gibi oldum zaten cok rahat bi adam nasil diyim insani rahatsiz edecek derece de bu da uzun zamandir oluyordu bir kac kere uyardim en son boyle bi tepki alinca baska yapacak bir seyim kalmadi o evde oturup ona surat yapamam umurunda olmaz ve ben dayanamam biraz rezil olsun istedim ne kadar dogru bilmiyorum ama istedim ve gercekten sinirlendigimde gidecegimi de bilsin istedim yoksa tasi taragi toplayip baba evine cocukla gitmek benim icin de hic kolay degil

Para ile ilişkiniz bir garip..
Paramı çektin mi, çekmediysen fena olur.

Kendi param, altınlarım.
Lafını ettim.
Bence karşılıklı gözden geçirin hem.birbiriniz ile hem de para ile olan ilişkilerinizi.

cekmediysen fena olur degil surekli para getirne isini erteliyor her defasinda sana soylemekten sikildim beni bu kadar ugrastirmandan sikildim bir daha boyle yapma yoksa ikimiz icin de kotu olacak dedim.
cunku kendim birikim yaptigim paramdi maasimdan ve onun her kurusundan haberi vatrdi soyluyordum ama o birikim yaptiginda benim haberim olmamisti mesela burda garip olan kim sizce ?

Allah erkeklerin eline düşürmesin,kadınlar ne olursa olsun çalışmalı ,kimseye muhtaç olmamalı.Kadın sanki kendisi için harcıyor,kadınlar aldığı parayı evin ihtiyaçları için harcıyor.Bu ne ya,erkek kendisi düşünmeli eşimin ihtiyacı olur,bir şey olur.Ona para vereyim diye kadının parayı kendisi istemesi bile bana kötü geliyor.

Bi harçlık meselesınden gel baba benı al demenız gercekten cok sacma olmus. Hayır adam vermeyecegım dememıs gec oldu demıs ertesi gun verecektı muhtemelen. Sızın baska seylere tahammulunuz kalmamıs gıbı geldı bana para da bahanesı olmus

Bendeki koca ben çalışmasam zırnık koklatmazdı

Evliliği sürdüren ikiniz olduğuna göre, ikinizde.
Maddi dengeyi ve karşılıklı güveni sağlamadan keşke çocuk düşünmeseydiniz.
Eşiniz böyle biriyse, çalışmıyor olduğunuzda sorun çıkacağı da belliydi.. he ben böyle evliliğin ite kaka sürdürülmesini de anlamsız buluyorum.
Hayırlısı olsun.

bu para konusunda cok tartisiyoruz bana gore cimri bir insan. para da ciddi bi mevzudur bence bi yerime koysaniz kendinizi sizin de sinirleriniz bozulur ha ben cok sinirli bir insanip tepkilerim daha fazla oluyor ama bu konu hafif bi konu degil

Size tavsiyem bir yaşında çocuğunuz var bir kere daha düşünün. Siz ona göz dağı vermek istemişsiniz. Yaptığınız etik değil. 1 yaşında çocuğunuz var.

Ne yapsın kadın,kadın kavga çıkartacak raddeye gelmiş demek ki.Kadının da ihtiyacı var,parasız ne yapabiliyoruz?
Hiç parasız bırakılmamışsınız anlaşılan,eşiniz size de para zorla verseydi aynı sakinlikte kalabilir miydiniz acaba ?

bu para konusunda cok tartisiyoruz bana gore cimri bir insan. para da ciddi bi mevzudur bence bi yerime koysaniz kendinizi sizin de sinirleriniz bozulur ha ben cok sinirli bir insanip tepkilerim daha fazla oluyor ama bu konu hafif bi konu degil
Evet son cumlemde belırttım zaten bellı kı baska seylerın patlaması olmus. Pekı karsınıza alıp konustunuz mu zoruma gıdıyor sunu gununde getırebılır mısın boylece kavga da etmeyız dıye? Ben boyle seylerın asılabılecegını dusunuyorum. Nıhayetınde bı sadakatsızlıkle, yalanla aynı kulvarda yarıstıramayız degıl mı? Bence evınıze donun bırer kahve yapın sorunlarınızı konusun derım. Ama sakınce. Kızdıgınız, kırıldıgınız konuları masaya yatırın. Zaten asabı ve gergın bır kısılıgınız varmıs mılletın 5kerede sabrı tasıyorsa sız 2de patlama noktasına gelıyorsunuzdur. Bence uzatmayın derım

cocuk plansiz oldu benim planlarimda yoktu ama çok mutluyum olduğuna hicbir seye değismem onu. bu evlilikte bana en iyi gelen sey o oldu cunku... zaten ben de o dusuncede olan biri oldugum icin boyle bir tepki verdim kendim geri atmayi dusunmuyorum ve evet boyle bir durumdan gerekirse bosanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…