babamın evine dönüyorum yaktım gemileri

senin kavga çıkardğn mesele bu kadar büyütecek bi mesele deilmiş aslında yani kardeşi gttikten snra konuşsaydın keşke.
şmdi arkandan konuşulan tek şey annesine bilet aldı diye gtti dicekler. kimse eşinin küfürlerini hakaretlerini hırpalamasını konuşmayacak.
bebeğine odaklan güçlü ol. şmdi düşünmen gereken tek şey bebeğine nasıl güzel gelecek sağlarsın. hattını değiştir telefonlarına çıkma. gemileri yak DÖNME

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Dayağı hakettiğimden dır dır ettiğimden bahsedilmiş güldürdünüz beni inanın...
Ben dır dır etmeyi bilmem çoğunluk susan taraftım bu konudada üzerine gitmedimki ..
Gayet sakindim neden benden bilet mevzusunu sakladın neden paylaşmadın dedim sadece ve bi anda hakaret küfür edip saldırıya geçince hazırlanmaya başladım ...
Eşim olucak şahıs yeğeninide aldı gitti evden ben görümcemle tek kaldım ve herşeyi en baştan anlattım ona..
Beni yanlış anlamamasını bilet konusu değil aslolan bambaşka , sorun senin kardeşin ve aramızda iletişimsizlik geçimsizlik 2 aydırda patlak veren tokat küfür hakaret var dedim detaya girmicem burda ona en başından gözyaşlarım eşliğinde detaylıca anlattım ve ağzı açık dinledi sonunda da hak verdi ve gitmemem için geri dönmem için her yolu deniyor eşim yerine o yalvarıyor bana ne acı ...
Eşim çocuk akıllıdır şimdi gelir yine özür diler ama ben kararımdan dönme niyetinde değilim bıçak kemiğe dayandı ...
Bu işe ailemi karıştırdı onları arayıp götürün kızınızı ne demek !!
Kızıma kıyamadım kavgadan sonra çok huzursuzdu zor sakinleştirip uyuttum şuan uyuyor gece beşiğinde uyusun sabah 10 gibi yola çıkıcam hayırlısıyla...

Ailem şehir dışında, farklı şehirlerdeyiz ..
Aynı şehirde olmadığımız için mecbur sabahı beklicem
Yoksa durmaz çoktan giderdim...
Sadece kendime eşofman üç beş iç çamaşırı aldım bavulu kızımın eşyalarıyla doldurdum
Gurur yapmıyorum ama bu evdeki herşeyden tiksiniyorum alasım yanımda götüresim yok
Almadım almıcam..

Gitsin anasının eteğinin altına girsin.. Böyle adamlar hiçbir şey haketmiyor. Bence de geri dönme, geri dönenler hep daha beteriyle karşılaşıyor şiddetin dozu artıyor. Ailen arkandaysa bitmiştir. Bir de aileden destek göremediği için katlananlarımız varken hiç durma

Ailem şehir dışında, farklı şehirlerdeyiz ..
Aynı şehirde olmadığımız için mecbur sabahı beklicem
Yoksa durmaz çoktan giderdim...
Sadece kendime eşofman üç beş iç çamaşırı aldım bavulu kızımın eşyalarıyla doldurdum
Gurur yapmıyorum ama bu evdeki herşeyden tiksiniyorum alasım yanımda götüresim yok
Almadım almıcam..
Allah yardımcınız olsun.
sakın geri adım atma. adam resmen dövmek için bahane aramış.

bu arada kadın susarsa dayak yemez diyen ezikler, sen kocanın emrinden çıkmaya bir kez teşebbüs et, gül gibi kocan anında dayak atan bir hayvana dönüyorsa o iyi bir koca değil, maskeli bir şeref yoksunudur.
evlilik bir tarafın susup oturmasıyla değil, iki tarafın karşılıklı anlayış, sevgi ve saygısı ile yürür.

düşününce bazı kadınlar gerçekten hak ediyor dayağı, mesela şu arkadaşın kocası olsam ben de onu döverim kadın haklı..

konu sahibi, her ne yaparsan yap, ne demiş olursan ol asla hak etmiyorsun böyle bir muameleyi.. lütfen geri dönme, sen çok daha iyilerine layıksın.. minicik evladın böyle bir rezile baba demesin, evinde büyümesin.. allah yardımcın olsun..

Çok üzüldüm gerçekten :KK43: şiddet affedilmemeli defalarca tokat atması hakaret etmesi ne demek bence iyi bir dersi hakediyor ayrılın boşanın demek bana düşmez sadece hakkınızda hayırlısı olsun diyebiliyorum ve ekliyorum iyi bir dersi hakediyor siz sahipsiz değilsiniz sizin bir aileniz var kaldı ki aile olmasa bile hak var hukuk var kimse kimseyi hırpalayamaz

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Dayağı hakettiğimden dır dır ettiğimden bahsedilmiş güldürdünüz beni inanın...
Ben dır dır etmeyi bilmem çoğunluk susan taraftım bu konudada üzerine gitmedimki ..
Gayet sakindim neden benden bilet mevzusunu sakladın neden paylaşmadın dedim sadece ve bi anda hakaret küfür edip saldırıya geçince hazırlanmaya başladım ...
Eşim olucak şahıs yeğeninide aldı gitti evden ben görümcemle tek kaldım ve herşeyi en baştan anlattım ona..
Beni yanlış anlamamasını bilet konusu değil aslolan bambaşka , sorun senin kardeşin ve aramızda iletişimsizlik geçimsizlik 2 aydırda patlak veren tokat küfür hakaret var dedim detaya girmicem burda ona en başından gözyaşlarım eşliğinde detaylıca anlattım ve ağzı açık dinledi sonunda da hak verdi ve gitmemem için geri dönmem için her yolu deniyor eşim yerine o yalvarıyor bana ne acı ...
Eşim çocuk akıllıdır şimdi gelir yine özür diler ama ben kararımdan dönme niyetinde değilim bıçak kemiğe dayandı ...
Bu işe ailemi karıştırdı onları arayıp götürün kızınızı ne demek !!
Kızıma kıyamadım kavgadan sonra çok huzursuzdu zor sakinleştirip uyuttum şuan uyuyor gece beşiğinde uyusun sabah 10 gibi yola çıkıcam hayırlısıyla...
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama malesef benim gidecek yerim yok. Eşim aynen senin tarifinde bir insan. Kendi ailesinin yanında o kadar mutlu ki. Güler konuşur şakalar yapar ama eve gelince bu o adam mı der şaşırırsın. Bana iki kere falan tokat atmışlığı vardır. Tartaklar çoğu kez. Dövmüyor ama teşebbüs eder. Bir cümle kuruyum eğer ona göre yanlışsa küfür hakaret havada uçar. Benim de 2.5 yaşında kızım var. Babam yok annem var ama annem eşimi sevmiyor bu yüzden kızıma hakaret ediyor ve yeriyor. Ben boşanma eşiğinden döndüm bu sebeple. Ama imkan dahilindeyse dönme kararından. Sanırım söylediğimiz şeyler iyiliklerine de olsa nasıl batıyorsa gözlerine tüm öfkelerini üstümüze kusuyorlar. Rabbim yolunu açık etsin. Rabbim yardımcın olsun.

Bak arkadasim haddini bil duzgun konus benimle kendin yazdin annem en gecimsiz kadindir diye tirsarim diye ben cekilmez deyince mi laf oldu kendin dedin bir haftalik dayagi var diye ben dayak hakediyor dedim diye mi laf oldu sen ne konustugunu bilmiyorsun
Yazik senin doguracagin cocuga...

scarlettjohansson scarlettjohansson beni yanlış anlama lütfen , sadece okuduklarımdan , yazım dilinden hissettiklerimi yazacağım .

Eşin olacak şahıs ! binbir özür dileyecek , çok pişmanım ellerim kırılsaydı diyecek ... sen öyle valiz toplamaya başlayınca gözüm döndü diyecek ... görümcende bir taraftan sen sonuna kadar haklısın ama evlilikte olur böyle şeyler(!) kızınızı düşün diyecek ...

Öyle böyle derken sabah 10 da çıkmayacaksın o evden .

Bir şans daha ...

Ben insanların evliliklerinde neye bir şans daha verip vermeyeceklerine karışmam kolay kolay . En fazla ben ne yapardım onu yazarım . Ama sen eğer o şansı vermeye karar verirsen , bunun sonuçlarına da hazır olmalısın . Bir kere olan yine oluyor maalesef . Şiddet ve aldatma , alışmış/kudurmuş mantığıyla işliyor sanki .
Yani yine yine yine olabilir .
Yine yine yine affederim dersen de senin bileceğin iş .

Ama böyle bir durum olursa bari , en azından kök söktür ona .

Bütün bunları barışacağınızı hissettiğim için yazıyorum .

Yoksa ... neyse hakkında hayırlısı olsun dilerim .

Su hemen bosan diyenlere hayret ediyorum kolay mi o kadar ya bebegi var bi tartismada hemen bitsin hersey boyle diyenlerin evlilikleri bal kaymak sanki
Sinirle hersey yapiliyor dayak kismina karsiyim evt ama sende cok ustune gitmissin erkekler siddet meyilli sesini yukseltmemek lazim ne olursa olsn tokat atmamaliydi ama bi tokatlada bosanilmazki
Sen ilimli ol tatli dilli ol sakin ol bak bakalim esin sana karsi daha ilimli olmuyor mu
Ay arkadasim sen ciddi misin ya? Bi tokatla gayet guzel bosanilir ne demek erkekler siddete meyilli sesini yukseltme? Yazik senin kizin olursa ileride kocasi tekme tokat dover evinden kovarsin bosanmak kolay mi diye. Yazik !!

Ya ben de mi gariplik vallahi anlamıyorum, eşim ablası ile konuşur saatlerce annesi babası ile inanın hiç merakta etmem sormam da, isterse anlatır der geçerim ayrıca ne kadar az şey bilirsem o kadar iyi diye düşünürüm hep:) geçen sene yeğenine 500 tl göndermiş bu sene söyledi bana mesela niye diye sormadım , annesine bilet almış almamış ablasına para vermiş vermemiş hiç umrumda değil benim niye böyle ki acaba eşimle aramızda çok iyidir samimiyizdir ama ben insanlar birşeyi paylaşmak isterse paylaşır diye düşünürüm hep, mesela ben ailemde olan her olayı eşime anlatmam kime para verdim kime hediye aldım asla hesap vermem scarlettjohansson scarlettjohansson bence sakin kafa ile düşün evlilik her anınından herşeyimden haberdar olmak değildir , şiddet korkunç birşey ama biraz sakin kafa ile düşünmelisin

Ay arkadasim sen ciddi misin ya? Bi tokatla gayet guzel bosanilir ne demek erkekler siddete meyilli sesini yukseltme? Yazik senin kizin olursa ileride kocasi tekme tokat dover evinden kovarsin bosanmak kolay mi diye. Yazik !!
zaten bu kafadaki anneler yüzünden kızları koca dayağına rağmen boşanamıyor, ortada kalıyor.

Bazı kadınlar mide bulandırıcı maalesef, yazık onlarda anne olup oğullarını/kizlarini toplumun içine salıyor.. Allah bizi onlardan uzak tutsun , Amin..
Konu sahibi sabah kandırılacak, girteyeceksiniz. Şimdi size hak veren görümceniz sizi vazgeçirmek için elinden geleni yapacak, sonra arkanizdan 'annem bir bilet istedi kıyamet kopardi' olacak maalesef.
Bu böyle gider ne kocaniz değişir, ne görümceniz bu günü unutur.
Bir kez olsun düşünün, bavulunu hazırlayan görümce neden gitmedi? eşiniz yeğeni alıp neden dışarı çıktı? görümceniz gerçekten size hak verdi mi? olanlar çoktan eşinizin alesi çoktan duymadı mı sizce?

Daha çok şey yazmak istiyorum ama sonu hep aynı hikayenin "eşim söz verdi, bundan sonra herşeyi benimle paylaşacak.."
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

zaten bu kafadaki anneler yüzünden kızları koca dayağına rağmen boşanamıyor, ortada kalıyor.
Hoduk erkekleri yetistiren anneler kim bulduk iste. Ileride kizi konu acar annem babam arkamda degil eve donmeme izin vermiyolar bosanma otur kocanla diyolar diye aglar... Erkek doguracakmis o da gelecegin dayakcisi iste karisi kasini kaldirsa basacak tokati. Cok uzuldum.

Konu sahibini suçlayarak konuyu nerelere getirenler olmuş. Hayret ettim gerçekten.

Kusura bakmayın ama erkeğin gerektiğinde dayak hakkını savunmak da, kadına nasıl iyi eş olur diye öğretmeye kalkmak da hiçbirimizin haddine düşmez. Yok erkek şiddete meyillidir, bağırır çağırır, yok kadın dırdır etmesin vs diyen ya da bunları ima eden kadınlar, ataerkilsiniz, hem de tuhaftır ki şu ömrümde tanıdığım akraba, eş dost, arkadaş da dahil, tüm erkeklerden de daha ataerkil.

Bir kadın ortada tekrarlanan bir hata olduğunu düşünerek bunu eşine tekrar tekrar söyleyince hiç düşünmeden ona dırdırcı etiketi yapıştırılabiliyor da, erkek hakaretler yağdırıp şiddet uygularken, ona neden hak ettikleri sıfatlar söylenemiyor, neden ille de haklı olabileceği akla geliyor, hemen bahaneler aranıyor?!

Kaldı ki bir kadın diyelim ki gerçekten dırdırcı (konu sahibi için demiyorum asla, onu haklı gördüm), hakaret etmeden, iki tokat patlatmadan neden gidip boşanma davası açamıyor olsun bir adam? Çünkü böyle erkeklerin tek istedikleri kadın üzerinde iktidar kurmak, onları yola getirmek, güç gösterisi yapmak. Kadın "çekilecek gibi olmadığında (!?)" efendiliklerini bozmadan gidip boşanma davası açmayı bilmediklerinden değil herhalde bu şiddetin sebebi. Zira işlerine geldiğinde bunu da alasıyla yapabiliyorlar. Şiddeti kadının davranışlarına dayandırarak meşrulaştıranlar, lütfen şiddetin asıl nedeninin kadının eksikliği ya da kusuru olmadığını anlayın artık, asıl neden buna yönelen erkeklerin güç gösterisi yaparak, kadını zorla da olsa yola getirmek isteyen ağır zorbalar olmalarıdır.

Sevgili scarlettjohansson scarlettjohansson bence de hemen ayrılın o evden, ilk fırsatta davanızı açın ve geri dönmeyin. Bu evlilik neresinden tutsanız elinizde kalır bundan böyle.

Son düzenleme:
Şu erkeklerin aile düşkünlüğü öldürüyor beni aynısı ndan birtanede bende niye yanında duruyorum bilmiyorum bir bayana yasatacagi kötü şeylerin hepsini yaşattı şimdi olay sicakken terk edersen edersin yoksa sonra olaylar soğuyunca yine evinde otutursun

Back
X