Amin canım Allah razı olsun.. tüm geçmişlerimize Allah rahmet eylesin..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
O kadar üzgünüm ki kaza da da çok acı çekti Emin'im beyin kanaması geçirdi daha önce beyin ameliyatı olmuştu seneler önce kaldıramadı vücudu... çok özlüyorum böyle eve gidince hep arıyor gözüm..Mekanı cennet olsun.
Çekmemiştir, üzülmeyin. Ameliyatlı hastalara sürekli ağrı kesici veriliyor.
Amin kardeşim Allah razı olsun.. Allah tüm sabırlarını bana verse...Başınız sağolsun. Allah sabrını versin. Aklınıza geldikce dua edin onu gittiği yerde rahatlatacaksınız. Mekanı cennet olsun inşallah
haklısınız ama insan kendini durduramıyor ..Bu bir süreç
Keşkeler-acabalar-acı-hazmediş ve kabulleniş.
Bu süreçler herkesin her kayıptan sonra yaşadığı süreçler.
Korktu mu?Acı çekti mi? sorular bitmez.
Bizim arkamızdan da bizi sevenler de aynı şeyleri yaşayacak.
Başınız sağolsun.
Allah razı olsun amin inşallah inşallahAllah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. Sabır diliyorum size.
Sizinse başınız sağolasun Allah razı olsun inananın bunları okurken bile ağlıyorum anne baban çok farklı bir şey.. dayanılmaz bir acı oluyor içimdeBende 6 ay önce annemi kaybettim pankreas kanseriydi. Biz bir yıl boyunca acı çekmesine seyirci olduk ve elimizden birşey gelmedi.
Ölüm bir son değil yeni bir başlangıç ve adlında gelmiş olduğumuz vatana geri dönüş.
Babanızın çektiği her acı onun ahireti için bir makam mükafattır böyle vesveselere kapılmayın.
Bir evlat olarak onlar için hayırlı bir hayat yaşayıp arkalarından dua ve hayırlar yaparak onları mutlu edebiliriz sadece.
Ölüm bizler için bir ibrettir gideni düşünmekten çok biz gidişimiz için kendimizi hazırlamalıyız.
Şükürki orada ayrılık yok hüzün yok acı yok inşallah.
Sizi anlıyorum tüm aynı derdi yaşan arkadaşlarada sabırlar ve gönül huzuru diliyorum.
Sağolun. Evet anne baba kardeş yerini hiç birşeyin dolduramadığı değerler.Sizinse başınız sağolasun Allah razı olsun inananın bunları okurken bile ağlıyorum anne baban çok farklı bir şey.. dayanılmaz bir acı oluyor içimde
Öyle .. allahım makamını yüce eylesin rahat ettirsin..Baba bir evin diregidir.anneme gidince babami goremessem nerde derim hemen.ama sunu da bil orda cennette aci huzun keder yok.
aynen öyle.. şuan paronaya oldum acaba çevrenden biri ölür mü herkese korka korka bakıyorum ölüm bu kadar yaklaşınca kimse gitsin istemiyor insan..Sağolun. Evet anne baba kardeş yerini hiç birşeyin dolduramadığı değerler.
Bu acı insanın iliğine kadar sızlatan bir acı
Amin kardeşim Allah razı olsun.. Allah tüm sabırlarını bana verse...
Çok haklısınız çok şükür Allah beterinden korusun yeter ki cennete gitse hiç üzülmem o zaman..Emin ol verir Rabbim öyle büyük ki dayanabileceğimizden fazlasını vermiyor. Yeterki sığınmayı bilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?