Öyle güzel bir yolda ölmek çok güzel hepimize nasip olur umarım.. ediyorum canım babama ediyorum..Mesela bugun hac kuralari belli oldu annem babam heveslilerdi.ben orda onlara bisey olursa kaybolurlarsa birsuru sey dusunuyorum.nasip olmadi cikmadi hayirlisi.babaniza bol bol dua edin.
Çok haklısınız çok şükür Allah beterinden korusun yeter ki cennete gitse hiç üzülmem o zaman..
Evet bu korku başlıyor yoğun bakımda annemin vefat ettiği doktoru söyleyince halama bakıp ilk sözüm babam ölmez değilmi hala ona birşey olmazmı olmuş o anı dahi hatırlamıyorum. Çok acı insan yaşadıklarını düşününce bile nasıl dayanabilmiş olduğuna şaşırıyor.Aynen
aynen öyle.. şuan paronaya oldum acaba çevrenden biri ölür mü herkese korka korka bakıyorum ölüm bu kadar yaklaşınca kimse gitsin istemiyor insan..
Aynen en acısı doktorun gelip kaybettik demesiydi çok doluyum çok..Evet bu korku başlıyor yoğun bakımda annemin vefat ettiği doktoru söyleyince halama bakıp ilk sözüm babam ölmez değilmi hala ona birşey olmazmı olmuş o anı dahi hatırlamıyorum. Çok acı insan yaşadıklarını düşününce bile nasıl dayanabilmiş olduğuna şaşırıyor.
Allah razı olsun.. amiiin inşallah kardeşim.. sizin de başınıza sağolsun.. 80 sene de geçse bu acı gelmiyor..Başınız sağolsun
Kabri nur olsun
Ama sizin babanız için yapacağınız şey üzülüp ağlamak değil bol bol dua etmek
24 yıl oldu teyzemi kaybettik trafik kazasında
Bizde hala aynı şeyi düşünüp yine acı çekiyoruz
Bunu biz bilemeyiz Allah bilir. Ancak yaptigimiz ibadetlere iyiliklere de guvenemeyiz Allahin rahmeti merhameti o kadar buyukki kulunu kusativerir.insallah rahmetiyle muamele eder babaniza.Çok haklısınız çok şükür Allah beterinden korusun yeter ki cennete gitse hiç üzülmem o zaman..
Haklısınız.. amin canım inşallah Allah yar ve yardımcısı olur..Bunu biz bilemeyiz Allah bilir. Ancak yaptigimiz ibadetlere iyiliklere de guvenemeyiz Allahin rahmeti merhameti o kadar buyukki kulunu kusativerir.insallah rahmetiyle muamele eder babaniza.
Insallah guzel kardesim.Haklısınız.. amin canım inşallah Allah yar ve yardımcısı olur..
Geçmiyor maalesefAllah razı olsun.. amiiin inşallah kardeşim.. sizin de başınıza sağolsun.. 80 sene de geçse bu acı gelmiyor..
Sizi anlıyorum bunu yaşayan anlar sadece yoğun bakımdan morgaçıkışına kadar bile ümidiniz bitmiyor. Bir gece morgda kaldı kendi ellerimle yıkarken bile inanmadım öldüğüne.Aynen en acısı doktorun gelip kaybettik demesiydi çok doluyum çok..
Evliyim fakat çocuğum yok her her ne olursa olsun anne babanın yerini hiçbiri tutmuyor onlar çok özeller sizin de acınız çok büyük üzdüysem hakkınızı helal edin..Sizi anlıyorum bunu yaşayan anlar sadece yoğun bakımdan morgaçıkışına kadar bile ümidiniz bitmiyor. Bir gece morgda kaldı kendi ellerimle yıkarken bile inanmadım öldüğüne.
O yaşarkende benim meleğimdi şimdide bir melek.
Hayatımda özlem duymamaktan şikayet ederdim hiç bişeyi özlemezdim bir yıl öncesine kadar bütün özlemlerim annemiçin saklanmış sanki.
Şimdi her zerremde özlem ve hasreti hissediyorum ve ömrüm oldukça bu duygu hep içimi acıtacak.
Siz evli ve çocuk sahibiyseniz biraz daha şanslısınız hayat gayeniz ve çabanız acınızı hafifletecektir bir süre sonra
Allah razı olsun amin kardeşim yine de çok sağolun Allah hepimizin ölmüşkerine rahmet eylesin..Başın sağolsın Allah rahmet eylesin gidenlerin arkasından dua edebiliriz sadece onun hayrına birşeyler yapabiliriz başka birşey elden gelmez fazla üzülmeyin demek de nekadar doğru dile kolay yaşayan bilir Allah sabır versin
Çok acı ve soğuk..Geçmiyor maalesef
Ölüm acı
Heleki yakinlarimiz daha da acı
Rabbim geride kalanlara sabır versin
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahÇok acı ve soğuk..
Amin inşallah kardeşim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?