BABAMIN HAKARETLERİ-NEREYE GİDİCEM BEN ŞİMDİ

Eşimle kavga ettik, boşanma davası açtım ve baba evine geldim.Babamın hor görmeleri vs son noktama geldi.Çocuk için sabrediyodum,4 yaşındaki oğluma bakıyordu...
Ve dün gece durup dururken bana babam dedi ki' o işten de seni atacaklar, bilesin'dedi.bişi demedim ama bugün işten geldim.
'bişi söylicem, bana böyle saygısızlık yapamazsın, bana snei işten atacakalr'diyemezsin dedim.
'seni ben yetiştirdim, ben okuttum, ben para harcadım, sana istediğimi söylerim'dedi.'işten atılınca benim başıma kalacaksın, o yüzden bu konu hakkında da konuşurum, ben zaten sildim, sen bir hiçsin'dedi...
sonra eski defterler açıldı 'zaten diş hekimi ahmet beyi de zamanında ayartmaya kalkmıştın' dedi, neye uğradığımı şaşırdım, arkadaşlar iftira, dediği şey 16 sene önce dişlerime tel yapan doktordan bahsediyor, adam evli barklı adamdı, yemin ediyorum böyle bişi yapmadım.adamla aramda birkaç tartışma geçti o zamanlar.Ama hakkımı helal etmiyorum dedim, bunlar yalan...
tartışma alevlendi, babam yüzümü sıktı, bayağı canım acıdı ama ben karşılık vermedim.70 yaşında adam ve babam sonuçta.ama kendimi aşağılanmış hissettim.Bir de diyor ki ben öleyim diye böyle tartışmalar çıkarıyorsun diyor.halbuki tartışmayı dün gece başlatan kendisi.
şimdi evimden git diyo, kızlar nereye gidicem ben, ev aradım yok, üstelik çocuğun bakımı var.
eşimle kavgalarımız olurdu ama buradaki kadar diken üstünde dedğildim, kendi öz babam bana böyle davranıyor.ne yapıyım bu saaatte nereye gidiyim, ömrümün sonuna kadar babamı görmek istemiyorum, o kadar çirkin şeyler dedi ki artık benim için babam yok.
Çalışıyorsun sanırım . Hemen alo 186 numarası buydu galiba. Darp var. Hemen ara kadın çocuk aile dayanışma hattını. Durumunu anlat. Onlar büyük ihtimal seni kadın sığınma evine yönlendirecektir. Çocuğun için orda kreş var. Aynı odada oda arkadaşıyla kalicak . İşin var bir süre kendini idare et. Toparlayana kadar. Sonra ayrı eve çıkarsın. Babanın sanırım ruhsal bir bozukluğu var . Ama fark etmemişsiniz. Davranışları bana şizofren dayımı anımsattı. Ama bir ruhsal bozukluğu var gibi. Hiç canını sıkma . Olmadı aile bakanlığına git. Durumuna anlat. Yerleşene kadar rbie akraba yanında ya da başka bir yerde geçici kal. Ama yerleştirirler korkma. Ayaklarının üzerinde dur. Hatırlıyor atlatirsin inşallah.

Abla şimdi şöyle bir sıkıntı var...

2 üyelik kullanıyorsunuz bunda bir yasak yok. Fakat biri ceza alınca diğeri ile, o ceza alınca da bununla konu açıyorsunuz ?

Cezanın ne önemi kalıyor ?
"Sen sık dişini, ben bilirim işimi" diyor...

Back
X