- 28 Ağustos 2014
- 10
- 1
- 3
- Konu Sahibi gizmoooo88
-
Dayak falan mı var canımMalesef bırakmak gibi bir niyetide yok zaten
olan bize oluyor
Hiç bişey yapamazsınız canım. 3 kez amatemde tedavi görmüş alkolik bir babanın kızı olarak yazıyorum bunu. Kendi istemediği sürece bırakmaz. Ne ilaçlar ne bitkiler ne başka bişey işe yaramaz.merhabalar,
annem ilşe benim şikayetimiz babamdan,her akşam içiyor dışarıda içiyor birde yetmiyor evde 1 düble de olsa onu içmeden yatmıyor bu konuda annm ile beni çok üzüyor.
acaba aramızda benim durumumda olan varmıdır? ne yapmamız lazım bu lanet içkiden kurtulmak için.
teşekkürler
En sevmediğim şeylerden biri.merhabalar,
annem ilşe benim şikayetimiz babamdan,her akşam içiyor dışarıda içiyor birde yetmiyor evde 1 düble de olsa onu içmeden yatmıyor bu konuda annm ile beni çok üzüyor.
acaba aramızda benim durumumda olan varmıdır? ne yapmamız lazım bu lanet içkiden kurtulmak için.
teşekkürler
O zaman hiç ellemeyin yanında durma o gelmeden yat yada başka odada dur ickiliyken seninle konusursa tavirli olma ki sinirlenmesin. Eğer laftan anlar biriyse ayik olduğu bi zaman konuşmayı deneyebilirsin. Ne kadar etki eder bilmiyorum.Kesinlikle öyle bir durumu yok aksine içince sızıp yatar sesi çıkmaz hatta der ki kime ne zararım var der ama hem b,ize hem kendine
Kesinlikle katılıyorum hem maddi hem maneviEn sevmediğim şeylerden biri.
İçen erkeği sevmiyorum. Her gece içmekten bahsediyorum.
Bunun çözümü nasıl olur bilmiyorum ama sizin adınıza üzüldüm.
Hem maddi hem de manevi çok yıpratıcı.
Benim babamda her gece mutlaka içer. Ben kendimi bildim bileli bu adam böyle. Ama kimseye zararı olmaz. İçince sapıtanlardan yada şiddet gösterenlerden değil. İçer ve gider yatar. Zararı kendine. Benim babam asla ama asla bırakmadı bırakmaz. İnşallah sen başarırsın bunu...merhabalar,
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?