• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın internet sefasını yakaladık

sevimlii_poncikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
15
19
3
36
selam arkadaşlar,

Başlığımdan da anlaşılacağı üzere babam internette fake bir facebook hesabı açıp orda kadınlarla sohbet muhabbet ediyor. Okeyden bayan arkadaş edinip muhabbet ediyor sanırım. Çoğu kez de telefonla gizli gizli konuştuğuna şahit olduk 3 kız kardeş olarak. 2 miz evliyiz bi kardeşimiz evde. Ama biz gittiğimizde bile sürekli bilgisayar başında. Ama tabiki annemin bu durumdan haberi yok ve haberi olursa bunu asla kaldıramaz 50 yaşından sonra da bu durum yıkıcı olur herkes için.
Biz şimdi ne yapsak bu durumda bilemiyoruz sizin fikirlerinize ihtiyacımız var. Bu arada ailemizde hiçbir sıkıntı yok. Babamın yaptığı artık bağımlılık olmuş gibi geliyor mutsuzluktan filan değil yani. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar ne yapsak bilemedik

babanızla konuşup konuyu aydınlatmaya çalışanız. artı böyle birşey gerçekten vara annenizin öğrenmesi de an meselesidir ne kadar gizli kalırki bu tarz şeyler

İnternet üzerinden okey oynaması sohbet etmesi çok yadırganmaz ama bunu telefona konuşmaya taşıyorsa sıkıntı. En sonunda bir dolandırıcıya denk gelir bak bakalım bir daha face ye girebiliyor mu ? 50 küsür yaşında adam engelleyemezsin ki ? Akişina bırakın ...

İnternet üzerinden okey oynaması sohbet etmesi çok yadırganmaz ama bunu telefona konuşmaya taşıyorsa sıkıntı. En sonunda bir dolandırıcıya denk gelir bak bakalım bir daha face ye girebiliyor mu ? 50 küsür yaşında adam engelleyemezsin ki ? Akişina bırakın ...
Babanızın kişiliğini bilmiyorum ama bildiğinizi belli edip belki sizden utanır , bir daha kalkışmaz böyle işlere

babanızla konuşup konuyu aydınlatmaya çalışanız. artı böyle birşey gerçekten vara annenizin öğrenmesi de an meselesidir ne kadar gizli kalırki bu tarz şeyler

Babamla konuşmayı düşünüyoruz ama bi babayla bunu konuşmak da pek kolay değil tabiki bir de işin içinden ben aldatmıyorum konuşunca noluyo diye sıyrılır gibi geliyo

Aynen 50 küsür yaşında adam nasıl engellenir bilemedik

bir tane fake hesap siz alın. Babanız hariç herkesin haberi olsun. (Anneniz de hariç tabi) babanızla sohbeti ilerletin. Gerekirse telefondan da mesajlaşın ama sakın açık vermeyin. Ağzından laf alın babanızın yaşadığı şehir, adı vs. Sonra eşine söylerim diye tehdit edin. Baya bi korksun. Bir daha böyle maceralara girmez.

bir tane fake hesap siz alın. Babanız hariç herkesin haberi olsun. (Anneniz de hariç tabi) babanızla sohbeti ilerletin. Gerekirse telefondan da mesajlaşın ama sakın açık vermeyin. Ağzından laf alın babanızın yaşadığı şehir, adı vs. Sonra eşine söylerim diye tehdit edin. Baya bi korksun. Bir daha böyle maceralara girmez.

Aa bu çok iyi fikir kaybetme korkusunu hissederse bidaha böyle bişi yapamaz

:KK62:

Ben aynı durumda olsam ...Babamın yanına gittiğimde içeri çok sinirli girer sanki bu olayların yakın bir arkadaşımın başına gelmiş gibi konuşur sinirimi çıkartırdım...Nerdeyse 60 ına girmiş adam hiç mi utanma arlanma yok arkadaşım çok perişan annesine söylemeyi düşünüyor perişan olacaklar şimdi ,diye aklıma geleni yüzüne baka baka saydırırdım...

CAnım yanlış anlama ama anneniz biliyordur bence. Siz ayrı evde yaşadığınız halde biliyorsanız anneniz haydi haydi biliyodur bence . Benim fikrim karışmayın kendi aralarında halletsinler iKi taraf da çocuk değil değiştiremezsin konuşsan da. Arada siz kötü olursunuz

Back
X