• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın internet sefasını yakaladık

Ben aynı durumda olsam ...Babamın yanına gittiğimde içeri çok sinirli girer sanki bu olayların yakın bir arkadaşımın başına gelmiş gibi konuşur sinirimi çıkartırdım...Nerdeyse 60 ına girmiş adam hiç mi utanma arlanma yok arkadaşım çok perişan annesine söylemeyi düşünüyor perişan olacaklar şimdi ,diye aklıma geleni yüzüne baka baka saydırırdım...

Evet bu da yapılabilir hem bildiğimizi düşünüp korkabilir hem de alttan tehdit mesajını vermiş oluruz

Haya duygusu kaybetmiş anlaşilan edebi yokki engellesin onu yoksa siz bin kere engellemeye calişsan ne yazar alışmış kuDurmuş'un beterdir !

bir tane fake hesap siz alın. Babanız hariç herkesin haberi olsun. (Anneniz de hariç tabi) babanızla sohbeti ilerletin. Gerekirse telefondan da mesajlaşın ama sakın açık vermeyin. Ağzından laf alın babanızın yaşadığı şehir, adı vs. Sonra eşine söylerim diye tehdit edin. Baya bi korksun. Bir daha böyle maceralara girmez.

Bu bana da mantıklı geldi ama çok uğraştırır sizi. Sizin de sürekli bilgisayar başında olmanız, babanızın fake hesabını okeyde yakalamanız, muhabbeti ilerletmeniz gerekir. Uzun iş.

ne olursa olsun anneme anlatırım kararını o versin,
annem böyle bir şeyi bilse ve benden saklasa ömür boyu affetmem onu, aynı şekilde kızım da saklasa affetmem, suç ortaklığı gibi bişey bu benim gözümde...
Haklısın ama elimizde aldatmaya yönelik bi delil yok yani sohbet muhabbet ediyo ama konuşmaların detayını bilmiyoruz net bi şekilde.

CAnım yanlış anlama ama anneniz biliyordur bence. Siz ayrı evde yaşadığınız halde biliyorsanız anneniz haydi haydi biliyodur bence . Benim fikrim karışmayın kendi aralarında halletsinler iKi taraf da çocuk değil değiştiremezsin konuşsan da. Arada siz kötü olursunuz

Annemin son zamanlarda şikayetlenmeleri var ama konduramıyo büyük ihtimalle. Ve takip etmiyo. Ama eğer öğrenirse de bunu kaldıramaz aldatma değil sadece sohbet olsa da hoş görmez görülecek bişi deil zaten tabiki.

Haklısın ama elimizde aldatmaya yönelik bi delil yok yani sohbet muhabbet ediyo ama konuşmaların detayını bilmiyoruz net bi şekilde.

ne biliyorsanız o kadarını söylemelisiniz,
düşünün ki eşiniz internette karı kızla muhabbet ediyor, anneniz ya da kardeşleriniz bunu bilip sizden saklıyor ne hissedersiniz?
bana aldatılmaktan çok, en güvendiğim yakınlarımın bunu benden saklaması ağır gelir.

ne biliyorsanız o kadarını söylemelisiniz,
düşünün ki eşiniz internette karı kızla muhabbet ediyor, anneniz ya da kardeşleriniz bunu bilip sizden saklıyor ne hissedersiniz?
bana aldatılmaktan çok, en güvendiğim yakınlarımın bunu benden saklaması ağır gelir.

Böyle bi olayı yaşarken malesef ki olması gerekenden çok sonundaki yıkımı düşünüp ona göre hareket etmek daha mantıklı geliyo. Annem bunu öğrenirse 33 yıllık sıkıntısız evliliklerinde büyük bir üzüntü yaşar. Bu yüzden öncesinde elimizden bişey geliyosa yapmakta fayda var diye düşünüyorum

Böyle bi olayı yaşarken malesef ki olması gerekenden çok sonundaki yıkımı düşünüp ona göre hareket etmek daha mantıklı geliyo. Annem bunu öğrenirse 33 yıllık sıkıntısız evliliklerinde büyük bir üzüntü yaşar. Bu yüzden öncesinde elimizden bişey geliyosa yapmakta fayda var diye düşünüyorum

ben sadece empati kuruyorum, ne olursa olsun bilmek ve kararımı kendim vermek isterdim.
o yüzden annemden saklamazdım böyle bir şeyi.

Annemin son zamanlarda şikayetlenmeleri var ama konduramıyo büyük ihtimalle. Ve takip etmiyo. Ama eğer öğrenirse de bunu kaldıramaz aldatma değil sadece sohbet olsa da hoş görmez görülecek bişi deil zaten tabiki.
Ama buna karar verecek olan annen sizin karışmamanızu öneririm. Kaldı ki siz konuşsanız babanız sizi dinleyecek mi? Aynı evde değilsiniz gene yapsa etse bile bilecemeyeceksin. ama annen anlar tepki koyarsa onu dinler aklı o zaman başına gelir fakat annenize söyleyen siz olmamalısınız bence kendisi öğrenmeli siz arada kötü duruma düşeceksiniz hele bir de annenize kanıtlayamaSAnız

Canm azgın teke hastaligi bazi adamlar yaslandktan snra kendlerni begenmedklerni dusunr bundn genc bayanlarla konsrlar kendilerni yasli olmadklqrna inandırmak icin cnm

Fake hesap açıp babanizi ekleyin. Sohbeti muhabbeti ilerletip karini buldum herseyi anlatcam vs diye tehdit edin. Belkj korkar kapatir herseyi

Annenize söyleyin durumu, yazık günah değil mi o kadına?
Aksi halde kadını kandırmış oluyorsunuz, ben o annenin yerinde olsaydı m bu durumu bilmek isterdim.

Cok zor vallahi. Icinizde babaniza en yakin olaniniz, en nazi geceniniz konussun. Evet, zor ama buna da goz yumulamaz. 50 yasinda adama empati kurdurdugunuzda icine oturacaktir heralde.

Back
X