• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın internet sefasını yakaladık

Sakin eşleri karıştırmayın bence siz konuşsun benim babam da 53yaşında annem den habersiz facebook açmış sahte hesap hiç kime ekli değildi .bizim ufak kardeşim anneme söyledi.annem pek anlamaz öyle seylerden küçük kardeşim babamı takip eder annem dedi bu yaşa kadar her şeye katlandım .ama şerefsizliğe katlanamam dedi.kavga ettiler babam face kapattı. annem yemin etti bir daha olursa boşarim dedi .bir daha görmedik babam bizi suçladı siz söylediniz diye baktı çocuklarda anne tarafında elini ayağını çekti .siz konuşun yada annenize söyleyin facebook açmış gereğini o yapar kadınlarla konuşuyor demeyin. sadece sahte face açmış dersiniz .anneniz takip eder en azından yakalanma korkusuyla belki vazgeçer .bide eslerinuzi karıştırmayın yarın öbür gün bir sorun olur baban da böyleydi derler uzulursunuz bos yere.

Hic yüzgöz olmayin .Aradaki saygı mesafesi kırilmasin .Belki bir oyun oynayıp korkutabilirsiniz .Faceden herseyi biliyorum ne yaptiğinı vs vs .Çocuklarina karina arkadaslarina anlatacsğim filan .ne yapar acaba .Konustugun kadinilardan birinin kocasiyım filan gibi gibi .

Bu devrin erkekleri azitmis anam vallahi artık o kadar normal gelmeye başladı ki bana aldatan erkek neden hep biz kadınlar mağdur oluyoruz aldatan kadın oldumu herkes ahlak memuru oluyor çevrede erkek olunca kocandir affet dua et düzelir oluyor Allah ıslah etsin yazıklar olsun bunlara erkek de denmez adam da erkek bence namusuna sahip çıkan adama denir

Hic yüzgöz olmayin .Aradaki saygı mesafesi kırilmasin .Belki bir oyun oynayıp korkutabilirsiniz .Faceden herseyi biliyorum ne yaptiğinı vs vs .Çocuklarina karina arkadaslarina anlatacsğim filan .ne yapar acaba .Konustugun kadinilardan birinin kocasiyım filan gibi gibi .

Evet olabilir yüzgöz olmak istemiyorum hiç gerçekten. Hele ki böyle bi konu için. Dediğiniz gibi tehditkar bi mesaj atıp ne yapacağına bakabiliriz

Babacigim geçenler de bir olay olmuş duydummu internetten bir adam bi kadinla tanismis adamla bulusmak istemis,adama randevu yeri verip agzini burnunu kirmislar,soyup soğana cevirmisler. ÜZerinde ev araba ne varsa kendi uzerlerine gecirmisler.eside terk etmiş 5parasız kalmis deyinEn Büyük KKboylelerine mustehak da diyin.
Bida konusamaz bence tırsar:)sonra arkadasin dedigi gibi hesap acip kontrol edin bakalim konuşuyormu isi ne kadar ilerletiyor.

Al karsina direk konus ..bu tarz hareketler istemiyoruz..seni 1 kere uyariyoruz eger devam edersen artik annemle konusursun bu konuyu diyin ...yani ben olsam oyle derdim..anneme demezdim tabii ...ama ben baba bi daha gorusmem senle falan diyebilirdim..interneti kapattirin ayrica ...

Tipik teneşir paklar durumu ,kendinden küçük birinin damatlardan biri demiş birisi çok iyi fikir ,konuşsun eminim torun tombalak sahibi adam yerin dibine girer çeki düzen verir kendine

Açın fake bir hesap konuşun babanızla bakalım ne istiyor derdi bulusmak vs mi öyleyse hatta bulusmaya zorlayın siz çıkın karşısına bakın bakalım daha yapıyor mu bu adamlar valla bunu istiyor

Bizde de boyle bir sey olmustu ben baya babama dusman olmustum artik en sonunda annem ne oluyo niye babana boyle davraniyosun diyince dayanamayip anlatmistim o da biraz kavga dovus olsa da birkac hafta sonra hallettiler babam simdi namaz kilan oyle seylerde bezi olmayan birine donustü.Umarim sen de bi an önce bu konuyu halledersin çünkü ben de uzun bi sure kendimi kotu hissetmistim

selam arkadaşlar,

Başlığımdan da anlaşılacağı üzere babam internette fake bir facebook hesabı açıp orda kadınlarla sohbet muhabbet ediyor. Okeyden bayan arkadaş edinip muhabbet ediyor sanırım. Çoğu kez de telefonla gizli gizli konuştuğuna şahit olduk 3 kız kardeş olarak. 2 miz evliyiz bi kardeşimiz evde. Ama biz gittiğimizde bile sürekli bilgisayar başında. Ama tabiki annemin bu durumdan haberi yok ve haberi olursa bunu asla kaldıramaz 50 yaşından sonra da bu durum yıkıcı olur herkes için.
Biz şimdi ne yapsak bu durumda bilemiyoruz sizin fikirlerinize ihtiyacımız var. Bu arada ailemizde hiçbir sıkıntı yok. Babamın yaptığı artık bağımlılık olmuş gibi geliyor mutsuzluktan filan değil yani. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar ne yapsak bilemedik
Aldatmadır bu. Aile toplantısı yapın ve kararı annenize bırakın. Ben sessiz kalmazdım, kalmadım da. Şimdi boşandılar mutlular.

o yaştan sonra teneke paklar diye bir deyim. babana uygun

İmali bi şekilde konuşup sanki bi yerden duymuşsunuz gibi başkasından örnekler vererek dokundursaniz.. "Ay babaaaam çok dikkat et bizim arkadaş dedi bi tanıdığı sen okeyde biriyle tanış muhabbeti ilerlet bunun hanim bunu öğrenince boşamış adamı 60 yaşına merdiven dayamış adam o yasta boşanınca nolcak çoluk çocukta bunu kabul etmemis aldattin anami diye adamda o konuştuğu kadına güveniyor tabi ona gidiyor oda dolandırıcı cikmasin mi elinde ne var ne yok almis adam sinirlenmiş intikam alcam diye dayanmış o kadının kapısına dolandırıcı kadın tek başına olur mu kadının aşığı kesivermis adami ahhh iste 40 ından sonra azanı boyle şeyler pakliyor demek ki aman babam sen boyle şeyler yapmassin biliyorum ama genede dikkat et o dolandırıcılar hipnoz ediyormuş bişi yapıyormuş kandiriyormus milleti çok durma su meretin başında" şeklinde acitasyonlu korkunçlu ders vermeli kissadan hisse bir hikaye atsaniz..

Kardeşlerden babayla arası en iyi olan konuşmalı hatt diğerlerinin haberi yokmuş gibi konuşmalı. Sadece sanal alemde olsa problem olmaz ama bide ceve taşımış. Yada annenizin kulağına kar suyu kaçırın anne kimle konuşuyor babam falan diyin

Back
X