Babamın kabul etmemesi..!

Bir yıllık evliyim baban milyon kere haklı.Kimse seni kendi ailenden daha çok düşünemez,daha çok sevemez.Başka evde oturman daha iyi olacaktır senin için.

İnsanın kendine göre hayatı olması gibisi yok.Her kapın açıldığında haberleri olacak,nereye gidiyorsun napıyorsun?Zamanla iyice bunaltıcı olacaktır bu senin için.

Biz başka şehirlerdeyiz.Başlarda hergün arayıp Ne yediniz nerdesiniz diye soruyorlardı.O bile bunaltıyor.hiç bir sorunumuz da Yok.

Bi de o bir km dediğin söylerken iyi de sürekli dolmuşa binmeni gerektirecek şekildeyse bunalırsın

kızım
baban haklı evde kal daha iyi neden hep aza talip oluyorsunuz bir kira ödemeyecek
güçte olan adamla evlenilmez
eli öpülesi baban var şükür

Baban haklı bana göre Üzgünüm. Şimdi her şey toz pembe görünüyor olabilir ama kocanın ailesi ile ayni apartmanda oturmak iyi bir tercih değil. Baban akıllı adammış onu dinle. Gidin başka yerde oturun daha iyi olur sizin için. Çevremde başta mutlu mutlu oturup sonra pişman olan çok gördüm

Başka ev olacağı zaman evlenin o zaman. Benim kaynana kayın babayı görseydin evlenene kadar dünyanın en anlayışlı insanlarıydı :) Sen maddi bir talepte bulun zorla bakalım o melek görünümlerinden eser kalıyor mu ? İşlerini görene kadar öyleler. Benim kaynana zamanında çok çekmiş sağdan soldan o da diyordu yaşadığımı neden yaşatayım ben zor günler geçirdim falan fistan. Sadece ve sadece çıkarları için konuşmuş. Ben de hep iyi niyet sanmıştım kanmıştım.

Baban hakli. Adam seni düşünüyor. Kv üst katinda oturmak = beraber oturmak bana göre. Hic mi burda konu okumadin yahu? Ac oku bence, vazgecersin.

Böyle bilinçli babayı bulmuşken kıymetini bilin bana göre..
Alt üst oturup da geçinen kimseyi ne gördüm ne duydum doğrusu..
Babanıza değil karşınızdaki aileye kabul ettirin bu durumu..
Çok yerinde ve haklı bir davranış babanizinki..

Ayrica anasindan ayrilip baska ev bulmayan sevgilin mi bekletiyor seni yoksa kızını dusunen baban mi? Eger baban kabul etmiyorsa haber beklemek yerine baska ev baksin nisanlin.

Başka bir yerden ev tutmamanızın babanızın istememe sebebiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Kayınvalidenizin üst katında oturmayın, başta herkes size yakınlık gösterir zaten normal bu sonradan kavgalarınız başlar. Herkes köprüyü geçene kadar. Buradaki insanların tecrübelerine güvenin, annesiyle yakın oturmayı reddedin.

kaynanadan uzak dur, evini de uzak tut. baban çok zeki ve tecrübeli bence.

Baban haklı
Ilk başta hep böyle derler sonra öyle bi degişirler ki felegin şaşar

Babanız haklı.
Siz neden başka ev tutmak istemiyorsunuz, o evi ısrarla isteme sebebiniz??

Kv yüzünden boşanırsan ki öyle olacaktır burada açılan bit milyon konu hep böyle sonlandı acaba nereye geri döneceksin
İstiare namazı var dua ile ikna olan baban acaba geri dönmek istediğinde nasıl ikna olacak
Bence başka yerden ev tutun ailene yakın olsun

Babanla oturup bunun gerekcelerini neden istemedigini konus belki senin goremedigini goruyodur

Yarın babana teşekkür edeceksin haberin yok.

Ellerinden öpüyorum babanın, kayınvalidenlerle birlik oturmana izin vermediği için.
İster o sebeple vermesin, ister uzak diye.
Yine de babanı dinle.

Kvnin alt katında oturan biri olarak söylüyorum yol yakınken vazgeç. Şimdi iyiler herşey yolunda takı sen i evde oturana dek . Babani dinle ...

Bu kadar insan yazmış, bir zahmet cevap verin konunuza yapılan yorumlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…