Başka ev olacağı zaman evlenin o zaman. Benim kaynana kayın babayı görseydin evlenene kadar dünyanın en anlayışlı insanlarıydı :) Sen maddi bir talepte bulun zorla bakalım o melek görünümlerinden eser kalıyor mu ? İşlerini görene kadar öyleler. Benim kaynana zamanında çok çekmiş sağdan soldan o da diyordu yaşadığımı neden yaşatayım ben zor günler geçirdim falan fistan. Sadece ve sadece çıkarları için konuşmuş. Ben de hep iyi niyet sanmıştım kanmıştım.Şuan için başka bir ev durumu yok zaten kendiside babasida demiyor ki hep burasi. Ailesi zaten anlayışsız değil tabiki içine girince durum farklı olabilir bunu bilemem. Benden çok onun ailesi bana yakınlık gösteriyo heleki annesi. Benimde kızım var bende evlendirdim onun yaşamasını istemedigim bir durumu sana yapmayı ben kendime yakıştırmam diyo kadın.
Baban haklıŞuan için başka bir ev durumu yok zaten kendiside babasida demiyor ki hep burasi. Ailesi zaten anlayışsız değil tabiki içine girince durum farklı olabilir bunu bilemem. Benden çok onun ailesi bana yakınlık gösteriyo heleki annesi. Benimde kızım var bende evlendirdim onun yaşamasını istemedigim bir durumu sana yapmayı ben kendime yakıştırmam diyo kadın.
+1Kayınvalidenin üst katına taşınacakmışsınız,babanız geleceği görmüş o yüzden vermiyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?