Babamın kalabalık gorunce gariplesmesi

benim babam da sinirli biridir ancak ben dışarıda okumaya başlayınca işler değişti. eve gelip gittiğim zamanlar değerli olduğumu hissederim o da beni özler ben yokken o yüzden gelince de hep nazımı çeker. işiniz varsa ayrı eve çıkmaya çalışın derim ben yoksa da bir iş edinin ve ayrı eve çıkın :KK28: uzakta olan kıymetli oluyor :KK66:

yoksa konuşarak filan değişeceğini hiç sanmam ben gittim ama kardeşlerim evde ve onlara karşı aynı babam işte
bir de aklıma takıldı kız kardeşleriniz sizi nasıl korumuyorlar, yani onlara mükemmel olabilir ama size değil sonuçta bunun için onların da tepki koyması gerekmez mi? babanız size bağırınca ablama ne bağırıyorsun diye onlar da çıkışsa keşke

Benim babam da yapardi boyle. Ben de artik ona karsi surat ediyordum. Ne zaman boyle yapsa uzun zaman gerekmedikce konusmazdim. Sonra niye bagiriyorsun diye karsilik vermeye basladim. Bir gun nisanliyim, is cikisi yavru bir kedi buldum arabalarin altinda ezilecekti zor kurtardim. Sanayi bolgesi oldugu icin de olur diye is cikisi kutuya koyup eve gotureyim dedim. Babamin da yol ustu diye aksamlari aliyor beni arabasiyla. Elimde kedi kutusuyla gorunce bagirmaya basladi. Isin kotusu kendilerine otoriteli olmak zorunda oldugum elemanlar da kapi onundeydi. Ben de babama bagirdim dedim ki ne bagiriyorsun, isyerimin onundeyiz ve cocuklar da burada farkinda misin? Ben yarin bu cocuklara nasil laf dinletecegim? Sonra utandi bir daha da bagirmadi. Gerci sonra evlendim de neyse.

Milletin icinde öyle bir bakışı var öyle bir bağırıyor ki gormeniz lazım.
Abi de dediği kişiyle aramızda 2 yaş var. Normalde abi diye hitap ederim zaten . iki kelime konuştuk konuşmadık telefonda. Abi demeyi gerektirecek bir muhabbet bile olmadı.
Cildiracam ya

Bende de ayni versiyonu var.
Annesi yokken süt dökmüş kedi annesi varken kaplan kesiliyor..
Millet içinde bağırma falan onun için zevk..
Geçenlerde hepiniz malsınız diyor..
Genetik diyesim geldi sustum..
..
Ben sevmiyorum onu..
..

Bayramda elini öpmedim..

...

Yine bayramda geçen gün biri hasta adam yaşlı ve çok iyi şakacı falan hayat dolu denir ya öyle.
-çok iyi ya
-aynen bende çok seviyor onu dedim
Annemde
- çok cana yakın dedi
Muhabbet devam ediyor.
Babamda dedi ki
- çocukları bakmıyor bla bla bla
- adamı severim çok iyidir ama evdeki halini bilemeyiz çocukları bu kadar elini çektiyse vardır belki birşey bilemeyiz :KK59: dedim.
Taş sanırım kafayı yardı sustu sonra :D

Ceylinim ya güzelim benim çok üzüldüm inan ki :KK43: halbuki sen nekadar evinle ailenle ilgili bir kızsın ya. Nasıl hazırlandığını, annenin günü için ne kadar çabaladığını, bayram temizliğini harıl harıl her koldan giriştiğini bilmesem seni tanimasam biraz offf bazen ne dicem bilemiyorum ki.
Tabiki evin herseyi yapabilirsin. Ama içinden geliyor bunlar senin yapmicam artık desen bile nasıl için durmuyor senin yapıyorsan. Buda babanin huyu işte canm evet hiç hoş değil yaptıkları bazen sabredemiyceni düşünüyorsun belki ama napalım kzuum herkesin ki farklı işte. .
Canm benim babanın huyuda bu işte konuşmaya çalıştım anlamadi diyorsun. Çünkü kendini haklı görüyor sürekli..ne konuştum demin desen belki cevap bile veremeyecek..
Ceylinim insiallah bi gün sevdiğin adamla kuracağın yuvanda çok ama çok mutlu olursun ve bu yaşadıklarının hepsini unutursun.
İyiki varsın arkadaşım ben seni çok sewiyorum.
Gel kız hadi iki kahve İçek hemde iki lafın belini kırarız :KK48:

Back
X