• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın konuşmalarını duydum...

Hala uzun bi sure arama onlar arasin diyenler var yahu sirf aile diye vazgecilmez degiller sahsen bende sadece kucukken sevgi gordum ve bu sevgi de 2. Sinifa basladigimda bitti ondan sonrada ne anneme sarildim ne babama ne annem opup kokladi nede babam. Esimde tattim sevgiyi diyosunuz esinize daha sıkı sarilin ailenizide hayatinizdan uzaklastirin :KK14:

Canım geçmiş olsun, çok zordur eminim. Kulak ardı etmeye çalış, seni doğurmuş büyütmüşler bunun için saygı duy, sevmedikleri bilmek zordur da unutmaya çalış ama mesafeni de ayarla, başka türlü çok üzülürsün.

Çok kötü bir durum
O zaman ne siz nede ablanız bir daha arayacak
Duyduklarınızı da yüzüne vurun
Yapmasın bir daha

İt oğlu it mi?
Öyle baba olmasın. Öyle anne olmasın. Aramayın sormayın bir daha kesinlikle. Sanki ne yaptınız ya? Eşinizle mutlu olun boşverin gerisini. Değer verene canım feda, vermeyene de kapımı öyle kapatırım ki asla açmam bir daha. Siz de daha fazla kapınızı açmayın değmeyenlere. Ailesi o, saygı duyacak diye bir şey yok. Aile bir olgudur, derslerde bile öğretilen bu olgu bu kadıncağızın ailesinde(!) sadece biyolojik. Olmaz olsun!

'aradığı zaman uzun konuşuyor' laflarını anlarım da hakaret nedir?
Ben çok kırılır bunu da direkt söylerdim. Belki azıcık utanır diye.

Bu davranışın savunulacak bir yanını göremiyorum çok üzgünüm. Savunan arkadaşlara da hayretle bakıyorum, sanki her aile çocuğunun arkasındaymış gibi... Sevgiyi eşinde tattıysan mutlu olmaya devam et ama bu zayıflığını kullanıp seni kırmasına izin verme canım. Çok üzücü bir olay bu, insanın babasından bu lafları duyması. Böyle kabul edip mümkün olduğunca kısa konuşman lazım demek ki canım. :KK14:

Cnm bosver ya iki gunluk dunya ana babaya bile guvenilmiyoki napcan allaha havale et

Hemen arayıp tepkınızı gosterseydınız keske .. Yada uzun sure aramayın aradıgında ıse konusmayı duydugunuzu ıletın.. Biraz da onlar dusunsun..

belki de anneniz yüzünden öyle söylemiştir. anneniz konuşmanızı istemiyorsa babanıza surat yapıyor olabilir. babanızda anneniz için belli etmek istemeyip öyle bişi söylemiş olabilir

Merhaba arkadaşlar. .
hemen konuya geleyim...
3 senelik evliyim evlenmeden önce ailem beni sevdiğini hiç hissettirmezdi. .. annem in en iyi lafı şımartma şunu derdi babama... ben sevgi görmeden büyüdüm Eşimde tatdim sevgiyi... 30 lu yaslardayim bu yazım herkese örnek olsun... Çocuklarınızı Sevin onlara sarılıp öpüp koklayin... ben sarılmak duygusunu eşim de öğrendim... ailem cahil insanlar bana göre kıza değer vermezler. . insan değer ini parayla satın almaya çalışırlar. .. küçükken agladigimda ben iyi değilim dedigimde annem hep derdi ki herşeyin var daha ne istiyorsun... sevgiden yoksun büyümek insanın içinde kapanmaz yaralar bırakıyor. ...
ben evlendikten sonra babam bana daha çok sevgi değer vermeye başladı annem yine aynı. ..
geçen gün aradım annemle azcık konuştum baba ma verdi telefonu. ..
babam dediki nerdesin sen ya bir haftadır aramadin merak ettim önce hep 2 günde bir arardin alistirdin bi hafta ara verdin. .. ozletiyorsun kendini falan dedi bi 20 dakka konuştuk telde. ... tamam kızım görüşürüz hayırlı akşamlar dedi kapatiyorduk artık. . o arada aklıma bişey geldi sorayım dedim içimden. ..
babam telefonu kapatdigimi sanıp hakkımda konuşuyordu annemle. .
BU ISSIZZ DAN DA BIKTIM Bİ ARADİMİ DAHA DA KAPATMIYOR SENLEMI UGRASCAM İTOGLU. ..T FALAN DEDİ. ..
ben şok oldum daha fazla dinlemeden kapattım telefonu.. kırıldım hem aramiyorsun dedi hemde bu ne şimdi... çok zoruma gitti. ..
Ses tonundan saka mi yapiyor ciddi mi anlasilir aslinda. Belki annenize saka yapiyordur. Yani umarim oyledir. Sizin adiniza uzuldum. Insan evladina da oynayabiliyorsa, daha ne denir ki. Kiyamet yaklasmis vallahi. Son durum ne? Bu olaydan sonra gorustunuz mu hic ailenizle?

Bence yapılan yanlış hareketin hesabını babana sor , sormadan ,ölürse içinde dert kalır ben bana yapılan haksızlığı anneme sordum. İşhayatına dalıp bizimle ilgisizliğini ve daha başka hareketlerini en sonunda ağlayarak af diledi bende af ettim

Back
X