Merhaba arkadaşlar. .
hemen konuya geleyim...
3 senelik evliyim evlenmeden önce ailem beni sevdiğini hiç hissettirmezdi. .. annem in en iyi lafı şımartma şunu derdi babama... ben sevgi görmeden büyüdüm Eşimde tatdim sevgiyi... 30 lu yaslardayim bu yazım herkese örnek olsun... Çocuklarınızı Sevin onlara sarılıp öpüp koklayin... ben sarılmak duygusunu eşim de öğrendim... ailem cahil insanlar bana göre kıza değer vermezler. . insan değer ini parayla satın almaya çalışırlar. .. küçükken agladigimda ben iyi değilim dedigimde annem hep derdi ki herşeyin var daha ne istiyorsun... sevgiden yoksun büyümek insanın içinde kapanmaz yaralar bırakıyor. ...
ben evlendikten sonra babam bana daha çok sevgi değer vermeye başladı annem yine aynı. ..
geçen gün aradım annemle azcık konuştum baba ma verdi telefonu. ..
babam dediki nerdesin sen ya bir haftadır aramadin merak ettim önce hep 2 günde bir arardin alistirdin bi hafta ara verdin. .. ozletiyorsun kendini falan dedi bi 20 dakka konuştuk telde. ... tamam kızım görüşürüz hayırlı akşamlar dedi kapatiyorduk artık. . o arada aklıma bişey geldi sorayım dedim içimden. ..
babam telefonu kapatdigimi sanıp hakkımda konuşuyordu annemle. .
BU ISSIZZ DAN DA BIKTIM Bİ ARADİMİ DAHA DA KAPATMIYOR SENLEMI UGRASCAM İTOGLU. ..T FALAN DEDİ. ..
ben şok oldum daha fazla dinlemeden kapattım telefonu.. kırıldım hem aramiyorsun dedi hemde bu ne şimdi... çok zoruma gitti. ..