• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın konuşmalarını duydum...

İTOGLU. ..T FALAN DEDİ. yazmıssın ya kendisini tanımlamıs bosver

Bence çok üstünde durma.. Bizim de küçük kardeşim çok konuşur telefonda . açınca kapatmaz birtürlü tüm kardeşler aramızda konu olur bu huyu.. Ama onu sevmediğimizden değil .. Eski insanlardan o kültür ve adetlerle yetişmiş insanlardan çok nezaket ve sevgi sözcükleri beklemeyin babanız işte neyapabilirsiniz. En fazla uzunca bir süre aramayın arayınca kısa kesin neyse uzun konuşup sizi rahatsız etmiyim diyip hemen kapatın belki anlar durumu

Merhaba arkadaşlar. .
hemen konuya geleyim...
3 senelik evliyim evlenmeden önce ailem beni sevdiğini hiç hissettirmezdi. .. annem in en iyi lafı şımartma şunu derdi babama... ben sevgi görmeden büyüdüm Eşimde tatdim sevgiyi... 30 lu yaslardayim bu yazım herkese örnek olsun... Çocuklarınızı Sevin onlara sarılıp öpüp koklayin... ben sarılmak duygusunu eşim de öğrendim... ailem cahil insanlar bana göre kıza değer vermezler. . insan değer ini parayla satın almaya çalışırlar. .. küçükken agladigimda ben iyi değilim dedigimde annem hep derdi ki herşeyin var daha ne istiyorsun... sevgiden yoksun büyümek insanın içinde kapanmaz yaralar bırakıyor. ...
ben evlendikten sonra babam bana daha çok sevgi değer vermeye başladı annem yine aynı. ..
geçen gün aradım annemle azcık konuştum baba ma verdi telefonu. ..
babam dediki nerdesin sen ya bir haftadır aramadin merak ettim önce hep 2 günde bir arardin alistirdin bi hafta ara verdin. .. ozletiyorsun kendini falan dedi bi 20 dakka konuştuk telde. ... tamam kızım görüşürüz hayırlı akşamlar dedi kapatiyorduk artık. . o arada aklıma bişey geldi sorayım dedim içimden. ..
babam telefonu kapatdigimi sanıp hakkımda konuşuyordu annemle. .
BU ISSIZZ DAN DA BIKTIM Bİ ARADİMİ DAHA DA KAPATMIYOR SENLEMI UGRASCAM İTOGLU. ..T FALAN DEDİ. ..
ben şok oldum daha fazla dinlemeden kapattım telefonu.. kırıldım hem aramiyorsun dedi hemde bu ne şimdi... çok zoruma gitti. ..
Bu nasil aile ? Öz mü? Uvey sankii...

Benim babam da hep arkadan konuşan bir tiptir. Kendi hakkimda seninkinden daha agır konuşmalarini da duydum. Sarhoş kafa diye yüzüne vurmadim ama içimde dert olarak kaldı.
Senin yanında eşinin arkasından konuşuyor mu? Sanki hiç gücüne gitmeyecek gibi.

yapamadım kırmak istemedim.. arayıp desem duydum diye ne cevap verecek zor duruma sokmak istemedim onu...
hatta bikere ablamda duymuş ablam hakkında konuşmuş lar onda daha ağır cümleler kullanmislar ablam kapatmamis dinlemiş. . ben daha fazla dinlemek istemedim korktum duyacaklarimdan..
ailemden nefret etmek istemedim...

üvey olma ihtimalim yok 7 ci numarayim... üvey olsam erkek alırlar di kız değil erkek manyağı bi ailem var... annem başından beri beni istememişti " KIZ " im diye ..

her birey anne baba sıfatın taşıyabilecek die bir kaide yok..onlar demek ki toplum baskısı ne bilim erkek çocuk şu bu için doğurmuşlardır doğurmakla , bakmakla anne baba olunmuyor hepimiz biliyoruz sadece sana bi garezleri yok ablana da aynısını yapmışlar demek ki kişilikleri problemli ..ana babaya of denmez bakmışlar etmişler kalplrini kırmamışsın sabrına da hayran kaldım ama cevap beklemeden söyleyebilirdin, onlarla arana mesafe koyacağını bunun da sebebinin duydukların olduğunu . yeterdi onlara ..çok şükür sığınabileceğin bir eşin var artık mesafeli ol bence ailene bayramda seyranda..

bence annen babanın sana ilgisini kıskanıyor olabilir. eee baban da şimdi annenle yaşıyor. hem seni sevip hem de onu kırmadan orta yoldan gitmeye çalışmış sanırım. ben babanı değil anneni suçladım babanın bu laflarına bile..

Yazık BABA kelimesını hak etmıyor boylelerı ...Acaba senın ıcındekı ozlemı , kırılan duygularını bılıyormu ,,hos bilsede ne degısır kalpleri yontulmuş ,,kendi öz kızına sevgisini veremeyecek kadar da arsızlar

Merhaba arkadaşlar. .
hemen konuya geleyim...
3 senelik evliyim evlenmeden önce ailem beni sevdiğini hiç hissettirmezdi. .. annem in en iyi lafı şımartma şunu derdi babama... ben sevgi görmeden büyüdüm Eşimde tatdim sevgiyi... 30 lu yaslardayim bu yazım herkese örnek olsun... Çocuklarınızı Sevin onlara sarılıp öpüp koklayin... ben sarılmak duygusunu eşim de öğrendim... ailem cahil insanlar bana göre kıza değer vermezler. . insan değer ini parayla satın almaya çalışırlar. .. küçükken agladigimda ben iyi değilim dedigimde annem hep derdi ki herşeyin var daha ne istiyorsun... sevgiden yoksun büyümek insanın içinde kapanmaz yaralar bırakıyor. ...
ben evlendikten sonra babam bana daha çok sevgi değer vermeye başladı annem yine aynı. ..
babam dediki nerdesin sen ya bir haftadır aramadin merak ettim önce hep 2 günde bir arardin alistirdin bi hafta ara verdin. .. ozletiyorsun kendini falan dedi bi 20 dakka konuştuk telde. ... tamam kızım görüşürüz hayırlı akşamlar dedi kapatiyorduk artık. . o arada aklıma bişey geldi sorayım dedim içimden. ..
BU ISSIZZ DAN DA BIKTIM Bİ ARADİMİ DAHA DA KAPATMIYOR SENLEMI UGRASCAM İTOGLU. ..T FALAN DEDİ. ..
ben şok oldum daha fazla dinlemeden kapattım telefonu.. kırıldım hem aramiyorsun dedi hemde bu ne şimdi... çok zoruma gitti. ..
Bazı aileler böyle oluyor çok dert etme tabi onları duyman iyi olmamış.

Çok farklı bi bakış açısıyla geliyorum. Acaba baban annen yüzünden öyle demiş olabilir mi. Annem hala eskisi gibi demişsiniz ya belki baban seninle iyi olunca annen laf ediyordur. Oda annene seni kötülüyordur aslında öyle düşünmediği halde
Benim aklıma gelen de bu oldu okuyunca.

İnanmıyorum yaaa nasıl yaniii babanızın değiştiğini sanmıştım sonra okuduklarıma şokk oldumm, boşverin kendi ailenizle mutlu mesut yaşayın siz..

• herkes anne baba olamıyor demekki,çevremde nadirende olsa örneği vardır ve hep şaşırmışımdır insan evladını nasıl sevmez diye,Allah yardımcın olsun eşine ve senin kendi evlatlarına uzun ömür versin siz birbirinizi sevin gerisinide ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama düşünmemeye çalışın..​

Babanızda da var sıkıntılar ama bence asil sorun anneniz, arkadaşların dediği gibi babaniz anneniz yüzünden böyle yapıyor olabilir. Ama bu tarz şeyleri kurcalamak pek mantıklı değil bence altından ne çıkacağını bilemiyorsunuz çok daha fazla uzulebilirsiniz o yüzden hayatta bazı şeyleri görmezden gelmek gerek bunlar anne babaniz olsa bile.
Neyse ki Allah size iyi bir es nasip etmiş bunun için sürekli sukredin ve onu daha çok sevin. Kendinizi üzmeyin lütfen gerçekten bazıları hic haketmiyor. Dediğim gibi artık aileniz esiniz birbirinize sımsıkı sarılın.

Merhaba arkadaşlar. .
hemen konuya geleyim...
Sizinde söylediğiniz gibi cahil insanlar kaale alıpta kendinizi üzmeyin. Annenizdir babanızdır elinizden geldiğince ihtiyaçları olduğunda yanlarında olursunuz bunun dışında resmi davranın sizde

Bu arada bende babanızın anneniz yüzünden böyle konuştuğumu düşündüm

Merhaba arkadaşlar. .
hemen konuya geleyim...
ne kadar acı değilmi... benim babamda anneme söylerken duydum beni ve ortanca kardeşimi hiç sevmiyormuş küçük kız kardeşimi seviyormuş, nedense hiç üzülmedim çocukluğumdan beri bi güleryüzünü görmedim hep mesafeliydi bende onu sevmiyorum herşey karşılıklı..
sende boşver takma anlayışlı ve seni seven bir eşin varmış şanslısın nazar değmesin,
onlara da evlatlık görevini yap gerisi boş kendileri bilirler...

Hem yüzüne güzel konusup hem arkandan böyle demesi çok sacma olmuş.iyi tarafından düşünsek.belki sevdi arkandan olamazmı ses tonu nasıldı.babamda beni hala eşek sıpası diye sever belki sevdi olamazmı.

Back
X