Babamın kuzeninin oğluna aşığım

ayperiela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
1
-8
1
18
3senedir tanışıyoruz ve bir birimizdün hoşlanıyoruz aramızda yaş farkı var ama benim için hiç sorun değil.hatta beni istemeyede geldiler ama babam dayısının kızından hazzetmiyor o yüzdün kabul etmedi ayırmaya çalıştı ama vazgeçmiyoruz sevgilim eylülde Rusyaya gidicek orda çalışıyor yaşıyor bende onunla gitmek istiyorum ama bir tarafdanda korkuyorum ne yapmam lazım annemle babamdan ayrı kalmak istemiyorum ama sevgilimide çoooook seviyorum

3senedir tanışıyoruz ve bir birimizdün hoşlanıyoruz aramızda yaş farkı var ama benim için hiç sorun değil.hatta beni istemeyede geldiler ama babam dayısının kızından hazzetmiyor o yüzdün kabul etmedi ayırmaya çalıştı ama vazgeçmiyoruz sevgilim eylülde Rusyaya gidicek orda çalışıyor yaşıyor bende onunla gitmek istiyorum ama bir tarafdanda korkuyorum ne yapmam lazım annemle babamdan ayrı kalmak istemiyorum ama sevgilimide çoooook seviyorum
Babanız ne için hazmetmiyor pekii?

Sevgilinin peşinden Rusya'ya gitme bence. Önce o gitsin bi bakın önünüzü bi görün ne oluyo ne olmuyo tutunabilecekmi vs. sonra yeniden değerlendirirsiniz bu konuyu. Naçizane fikrim. Duygular çok yanıltıcıdır gerçekçi kararlar almanı tavsiye ederim.

Kafanı duvarlara vura vura "ben kendime ne yaptım keşke ailemi dinleseydim" diyeceksin ama iş işten geçmiş olacak. Yaşın doğruysa yaşıtların şu an üniversiteye başlıyor, gençliğinin en güzel dönemlerinde geziyor tozuyor kendini geliştiriyor. Bu yaşta çocuk bakmaya, elin oğlunun kaprisini çekmeye ne kadar meraklısınız valla yazık. Hayal aleminde yaşıyorsun galiba. Rusya'ya gelmen konusunda bir teklif de yok anladığım kadarıyla. Kendi kendine gelin güvey olmuşsun.

Dilini bilmediğin, başına bir şey gelse yardım isteyemeyeceğin, ailenden uzak bir yerde, parasız pulsuz, kaderini bir herifin insafına bırakarak nasıl bir mutlu aşk yuvası resmi çiziyorsun kafanda? Bu adam kaç yaşında ayrıca? 30'larında bir şark kurnazı gibi geldi bana. Küçüksün, aileni sakın ola ezip geçme. Çooooook pişman olursun.

Senden büyükse üç yıldır da sevgiliyseniz sen kaç yaşındasın. Kaç yaşında sevgili olduki koca adam sizinle.

Aman ha akraba olması şart, sakın dışarıdan birini bulmayın. Gidin hemen akrabalarınızla evlenin. :olamaz:
Ya sene 2025 olmuş hala akrabasıyla evlenmek isteyen var, pes.
Kızları sokağa salmıyolar ki bacım onlar da dünyada başka erkek yok sanıp en olmayacak kişiye, akrabaya aşık olduğunu sanıyor 🙄 Yine bütün suç erkeklerde 🔥

Back
X