Babamın kuzeninin oğluna aşık oldumm helpp

Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce halamlar geldi ve Bi gece birlikte otururken aniden seninle birini çok yakıştırdık falan dediler neyse ben çocuğun fotoğrafını gördüm aşırı beğendim çocuk mimar ve çok iyi bir aileye sahip. Neyse ben tabii bu çocuğa taktım kafayı sonra instada falan 2 tane fake hesabımdan istek attım ikisinide kabul etti ama yazmadı. Bu arada fake oldukları asla belli değil aşırı gerçekçi hesaplar. Neyse sonra bizim düğün olucaktı halamın düğünü ve onlarıda davet edicektikl ben de düşündüm ve düğünden önce istek atayım buna ve düğünde karşılaşalım tesadüf gibi düşünsün olayı. Neyse ben istek attım bu bana yazdı çok tanıdık geliyorsun gibisinden (fakelerime yazmamıştı) sonra biz baya konuştuk işte konu hangi mahallede yaşıyorsuna geldi sonra bu bana Bi kaç soru sordu ve dedi ki sen x abinin kızı mısın maşallah ne kadar büyümüşsün zaten gözüm seni ısırıyordu bir yerden falan dedi sonra işte gelip seni babandan istesem verir falan dedi 3 kere. Ben bunu düğüne davet ettim normalde gelmem ama seni görmek için gelcem dedi. Neyse biz baya güzel konuştuk akrabalarla ilgili vb. Sonra ben uyicam dedim işte sabah günaydın mesajını o yazmıştı neyse bu bana yarım saat, 1 saatte bir bakıyordu mesajlara ben de haliyle sinir oldum sonra 2 saat mesajıma bakmadı ben de şüphe duydum hani Bi insan 2 saatte hiç mi gitmez instagrama diye. Gidip fakemden story attım ve 10 dk önce attığım storye baktı benim mesajıma 2 saattir hala bakmadı. 2 saatin sonunda yazdı bu sefer ben 2 saat bakmadım. Neyse doğum günüydü o gün kutladım falan sonra dayanamadım sordum işte senin hayatında birimi var diye yok dedi o nereden çıktı hani ben de dedim ki gündüzleri yazmıyorsun heceleri yazıyorsun ben kötü hissediyorum istersen konuşmayalım problem yok dedim işte oda estağfurullah ben çok mesajlaşmayı seven biri değilim uzun zamandır da kızlarla konuşmadım falan dedi. Neyse sonra ben inanmadım instagramda hikayeleri bakıyor ama benim mesajıma mı bakmıyor? Neyse ben de dedim ki seni alışkın olmadığın bir duruma sokmak istemiyorum bu şekilde bne de kötü hissediyorum kendimi düğünde görüşürüz iyi uykular. Dedim oda cevap olarak iyi uykular yazdı ve sohbet bitti. Hala instagramda takipleşiuoruz ve sizce düğüne gelecek mi? Bana tekrar yazıcak mı? Ben yazmak istemiyorum ama deli gibi konuşmak istiyorum onunla. Sizce ne yapmalıyım? Düğüne aileside gelicek.

Bence az sakin ol. Bırak o senin peşine gezsin. Bukadar dünden razı olduğunu ve cepte olduğunu belli etme.

dedi ki sen x abinin kızı mısın maşallah ne kadar büyümüşsün zaten gözüm seni ısırıyordu bir yerden falan dedi sonra işte gelip seni babandan istesem verir falan dedi 3 kere.
Evlenme teklifindeki romantizme öldüm.
Ne kadar büyümüşsün mü?
Ay siz insanı zorla delirtirsiniz.
Ayrıca o üç kere söylenen "boş ol" kısmı değil miydi? Dur daha evlenmeden.
Sevgili üye, kendi düğünün dahil hiçbir düğüne gitme lütfen uzunca bir süre.

"Babandan istesem verir" muhabbeti birileri ikinizin de aklına bir şeyleri koyduğunu ama senin harekete geçtiğini hissettirdi.

Üslubundan anladığım kadarıyla yaşın daha küçük. Biraz sakin ol. Akraba evlilikleri genelde çok tatsız olur. Bu tatsızlığı tecrübe etme, dışarıdaki diğer insanlarla kalbini heyecanlandır.

Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce halamlar geldi ve Bi gece birlikte otururken aniden seninle birini çok yakıştırdık falan dediler neyse ben çocuğun fotoğrafını gördüm aşırı beğendim çocuk mimar ve çok iyi bir aileye sahip. Neyse ben tabii bu çocuğa taktım kafayı sonra instada falan 2 tane fake hesabımdan istek attım ikisinide kabul etti ama yazmadı. Bu arada fake oldukları asla belli değil aşırı gerçekçi hesaplar. Neyse sonra bizim düğün olucaktı halamın düğünü ve onlarıda davet edicektikl ben de düşündüm ve düğünden önce istek atayım buna ve düğünde karşılaşalım tesadüf gibi düşünsün olayı. Neyse ben istek attım bu bana yazdı çok tanıdık geliyorsun gibisinden (fakelerime yazmamıştı) sonra biz baya konuştuk işte konu hangi mahallede yaşıyorsuna geldi sonra bu bana Bi kaç soru sordu ve dedi ki sen x abinin kızı mısın maşallah ne kadar büyümüşsün zaten gözüm seni ısırıyordu bir yerden falan dedi sonra işte gelip seni babandan istesem verir falan dedi 3 kere. Ben bunu düğüne davet ettim normalde gelmem ama seni görmek için gelcem dedi. Neyse biz baya güzel konuştuk akrabalarla ilgili vb. Sonra ben uyicam dedim işte sabah günaydın mesajını o yazmıştı neyse bu bana yarım saat, 1 saatte bir bakıyordu mesajlara ben de haliyle sinir oldum sonra 2 saat mesajıma bakmadı ben de şüphe duydum hani Bi insan 2 saatte hiç mi gitmez instagrama diye. Gidip fakemden story attım ve 10 dk önce attığım storye baktı benim mesajıma 2 saattir hala bakmadı. 2 saatin sonunda yazdı bu sefer ben 2 saat bakmadım. Neyse doğum günüydü o gün kutladım falan sonra dayanamadım sordum işte senin hayatında birimi var diye yok dedi o nereden çıktı hani ben de dedim ki gündüzleri yazmıyorsun heceleri yazıyorsun ben kötü hissediyorum istersen konuşmayalım problem yok dedim işte oda estağfurullah ben çok mesajlaşmayı seven biri değilim uzun zamandır da kızlarla konuşmadım falan dedi. Neyse sonra ben inanmadım instagramda hikayeleri bakıyor ama benim mesajıma mı bakmıyor? Neyse ben de dedim ki seni alışkın olmadığın bir duruma sokmak istemiyorum bu şekilde bne de kötü hissediyorum kendimi düğünde görüşürüz iyi uykular. Dedim oda cevap olarak iyi uykular yazdı ve sohbet bitti. Hala instagramda takipleşiuoruz ve sizce düğüne gelecek mi? Bana tekrar yazıcak mı? Ben yazmak istemiyorum ama deli gibi konuşmak istiyorum onunla. Sizce ne yapmalıyım? Düğüne aileside gelicek.
Bence onunda bu yakıştırmalardan haberi var yoksa neden seni babandan istesem verir felan desin?Çok hızlı bir ilerleme olmuş keşke sen biraz nazlansaymışsın ayrıca trip atma nedenide saçma olmuş bence

Son mesajın efsane sessiz kal sakın yazma düğüne gelecek. Sessiz kal

Ayni hikayenin benzer türü var bir tanıdığımda onlar evlendi akraba ve birbirlerine yakıştırıp duran aile üyeleri yüzünden deli gibi aşık oldum diyerek evlendiler
Sonuç =önce aile birbirine girdi sonra kendileri yaşın da küçük uzak dur bence

Yaş kaç? Eğitim ne?
Eğer dedikleri gibi 18 falan San ne acele?
Eğitimsiz sen tabi mimar vb ise kaçırmak istemrmissindir
Üniv mezunu çocuk ne de olsa

Peki o seni napsin?
Daha yeni buyumussun. Güzellikle Müge Anlı'nın dediği gibi senden çok var.
Mimarsa koca bir üniv geçmişi var. Etrafında kendi yaşına uygun, eğitimli kadınlar ile birlikte olmak isteyecektir. Davul bile dengi dengine.
Belki baydı muhabbetin nereden biliyorsun.
Yavrucuğum bu iş olsa bile bı iş olmaz. Üzülürsün. Önce bir iş güç sahibi ol. Eğitimini tamamla. Elin ekmek tutsun.
Sonra etrafında niceleri olacak. Mesajını sallamamis.

sonra işte gelip seni babandan istesem verir falan dedi 3 kere.
E seni zaten baban veriyormis niye flortlesmeye uğraşsın adam .

Birde hiç gormediginiz biri zaten yakıştırmalar ona da citlatirlardi görüşmek isterse yazardı üç yerden ekleyip takip edecek ne yaşadınız içinizde. Bu kadar istekli görünürseniz adam tabi ki umursamaz

Ayy gerçekten 18 yaşında misin çocuk mimarmis onunla bununla takılıyor en sonunda gözü açılmamış kızla evleneyim diye seni alir gerçekten . Bak alır diyorum sever evlenir demiyorum . Yazık değil mi hayatına git oku

Kuzenle akrabayla evlilik kısmına değinmiyorum, çünkü bana çok çirkin geliyor dünyada erkek mi kalmadi.

Halanlar birini sana 'uygun' bulup söylemişler (?) Sen neden gidip kendi hesabından ekliyorsun ki. Bırak büyükler halletsin görüşme işini. Hadi ekledin, hadi düğüne davet ettin neden çocukça davranıp tanımadığın insana trip atıyorsun? Çok itici davranışlar. Çocuk düğüne gelmeyebilir, sizin iş başlamadan bitmiş.
Yaşını 18 olarak görüyorum doğrumu bilmiyorum ama hala ergensin sen ne evliliği

Aklını başına al çocugum akraba eş dostan uzak dur yıllarca açtığın konuları biz okumak zorunda kalicaz yahu..😞 20 yaş altıda kapatılsın bu böyle olmayacak..🤭😁

Bir fotoğraftan nasıl bu kadar etkilenebiliyorsunuz ya?
Bir de yaşlarınız kaç sorabilir miyim?
Yıllardır bu anı bekliyormuş gibi hemen atlamışsınız adama bodoslama.
Bence biraz sakin olun beklentinizi en aza indirgeyin ki üzülmeyin herhangi bi olumsuzlukta.
Fake hesaplar falan açmışsınız hemen gerçekten bi garipsiniz kusura bakmayın ama aşırı çocukça zamanınıza yazık
Yazarsa konuşursunuz devam ederse eder etmezse çokta kafanıza takacak kadar büyütmeyin gözünüzde.
Yaşlarımız 20 ve 22. Fake hesaplar yıllardır açık onunla ilgili değil. Yazmasını istiyorum ancak yazar mı yazmaz mı içimde şüpheler var. Düğüne gelirse bir şekilde bakışır hallederim aslında

Kuzenle akrabayla evlilik kısmına değinmiyorum, çünkü bana çok çirkin geliyor dünyada erkek mi kalmadi.

Halanlar birini sana 'uygun' bulup söylemişler (?) Sen neden gidip kendi hesabından ekliyorsun ki. Bırak büyükler halletsin görüşme işini. Hadi ekledin, hadi düğüne davet ettin neden çocukça davranıp tanımadığın insana trip atıyorsun? Çok itici davranışlar. Çocuk düğüne gelmeyebilir, sizin iş başlamadan bitmiş.
Yaşını 18 olarak görüyorum doğrumu bilmiyorum ama hala ergensin sen ne evliliği
Hatır çocuğun bundan haberi yok diye düşünüyorum çünkü ailesi de beni tanımıyor. Ben bu çocuğu öncesinde tanıyordum ancak şahsen tanımıyordum. Trip olayı çok ani gelişti kendimi tutamadım çünkü konuşmak istiyordum ve onun böyle yapması çok sinir bozucuydu. Umarım düğüne gelir :'(

X