Babamın nefret edilesi huyu... Yoruldum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
30 yaşında gencecik dayım trafik kazasinda vefat edeli bugün 12 gün oldu.

Annem kardeşlerine çok bağlidir,tamamen yıkıldı. Halini gördükçe ben de çok yipraniyorum.
Kaza gününden beri annem anneannemde kaliyor. Yaşli kadin, en azindan alişana kadar yalniz kalmasin, daha çok ağlamasin diye. Teyzelerimle nöbetleşe kaliyorlar. Annem iki gece eve geldi sadece

Biraz önce babam annemi aradi, sert bir dille nerdesin , niye eve gelmedin diye konuştu. Bugun noterde işleri vardı, babama göre bu iş yalanmiş sirf annem orada kalabilsin diye yalan söylemiş kendisine.
Oysa annem çok anlayışlıdır, normal zamanda çok az gider anneanneme. Ev işlerini hiç aksatmaz.

Dedem vefat ettiginde de böyle yapmıştı. Annem bir kaç gün üst üste annesinin yanina gidince buyuk bi kavga etmişlerdi.

Annemin haline çok üzülüyorum, kendini evine adamiş ama en ufak bir anlayiş görememiş babamdan yillardir.

Ben evde yemeklerini temizliklerini yapiyorum oysa. Niye emzikli bebek gibi sürekli anneme yapışık olmak istedigini anlayamıyorum. Çok arada kaldim, genç yaşimda çok yiprandim.. yoruldum.. 22 yaşimdayim ama yüküm 40 yaşinda bi aile reisi kadar. Keşke anne babamızı kendimiz seçebilseydik...

Kaçıp gidesim var şu evden. Nereye olursa olsun sırf bu baskidan, arada kalmisliktan kurtulmak için. Nereye olursa olsun...

Son düzenleme:
genç yaşınızda yıpranmanıza gerek yok
annenize söyleyeceksiniz etkilenmeyecek
babanızın bir yakını vefat ederse ona da aynı içten yaklaşacağını şüphesi olmamasını söyleyecek
kimi insanlar çok çok bencil
başınız sağolsun bu arada

Babanız ruh hastası mi. Kim annesinde kalabilmek için kardesinin öldüğünü iddia eder. Ne yapacaksıniz koskaca adami diğer odaya mi saklayacaksiniz.
Ay ne tuhaf insanlar var ya.

Babaniz size karşı da mi çok sinirli. Siz soyleyin baba kalsin orada üzgün zaten diye.

Babanız ruh hastası mi. Kim annesinde kalabilmek için kardesinin öldüğünü iddia eder. Ne yapacaksıniz koskaca adami diğer odaya mi saklayacaksiniz.
Ay ne tuhaf insanlar var ya.
Sanırım kardeşinin öldüğüne değil noterde işleri olduğuna inanmamış . Orda kalmak için bahane ürettiğini söylemiş. En azından ben öyle anladım.

Annem kardeşlerine çok bağlidir,tamamen yıkıldı. Halini gördükçe ben de çok yipraniyorum.
Kaza gününden beri annem anneannemde kaliyor. Yaşli kadin, en azindan alişana kadar yalniz kalmasin, daha çok ağlamasin diye. Teyzelerimle nöbetleşe kaliyorlar. Annem iki gece eve geldi sadece

Biraz önce babam annemi aradi, sert bir dille nerdesin , niye eve gelmedin diye konuştu. Bugun noterde işleri vardı, babama göre bu iş yalanmiş sirf annem orada kalabilsin diye yalan söylemiş kendisine.
Oysa annem çok anlayışlıdır, normal zamanda çok az gider anneanneme. Ev işlerini hiç aksatmaz.

Dedem vefat ettiginde de böyle yapmıştı. Annem bir kaç gün üst üste annesinin yanina gidince buyuk bi kavga etmişlerdi.

Annemin haline çok üzülüyorum, kendini evine adamiş ama en ufak bir anlayiş görememiş babamdan yillardir.

Ben evde yemeklerini temizliklerini yapiyorum oysa. Niye emzikli bebek gibi sürekli anneme yapışık olmak istedigini anlayamıyorum. Çok arada kaldim, genç yaşimda çok yiprandim.. yoruldum..
Öncelikle başınız sağolsun.

Siz arada kalmayın. Koca yetişkin insanlar, kendinizi yıpratmayın. Anneniz babanızın bu huyunu biliyordur zaten. Ona da aldırış etmemesini, evi sizin çekip çevirdiğinizi, gözünün arkada kalmamasını söyleyin. Kadıncağız kardeşini kaybetmiş, babanızın bu tutumu çok gereksiz.

Ben evde yemeklerini temizliklerini yapiyorum oysa. Niye emzikli bebek gibi sürekli anneme yapışık olmak istedigini anlayamıyorum. Çok arada kaldim, genç yaşimda çok yiprandim.. yoruldum..
Babaniz cok saygisiz. Soyle dokundura dokundura Baba kardes acisi kotudur Allah snein basina vermesin de igneleyerek.anneni ozman anlar. Bencil

Babanizla konusun onu siz sakinlestirmeye calisin
Basiniz sag olsun bu arada
Babanizin anlayis gostermesi lazim ya da anneniz ananenizi alip bi sure sizde baksin

Başınız saolsun, bazı erkekler maalesef ki çok düşüncesiz ve anlayışsız. 12 gün olmuş daha acınız taze, azıcık anlayışlı olsa keşke.

"Baba sen kazık çakacaksın galiba bu dünyaya, 30 yaşında gencecik kardeşi ölmüş; yediğin önünde yemediğin arkanda. Derdin ne, ne bu vicdansizlik "de.

Babam da anneme böyledir, anneannem vefat ettiğinde teyzemlerle bir arada olmasına laf etmişti. Ama babaannem vefat ettiğinde dünyaları başımıza yıktı.
Babanla konuş filan diyenler olmuş ama benim babam konuşsak daha çok sinirleniyor, kendini haklı çıkarmak için konuyu saçma sapan mecralara götürüyor. Velhasıl insanlar değişmiyor. Biz de çok üzülüyoruz anneme, üzüldüğümüzle de kalıyoruz.

Babam da anneme böyledir, anneannem vefat ettiğinde teyzemlerle bir arada olmasına laf etmişti. Ama babaannem vefat ettiğinde dünyaları başımıza yıktı.
Babanla konuş filan diyenler olmuş ama benim babam konuşsak daha çok sinirleniyor, kendini haklı çıkarmak için konuyu saçma sapan mecralara götürüyor. Velhasıl insanlar değişmiyor. Biz de çok üzülüyoruz anneme, üzüldüğümüzle de kalıyoruz.
Belki beni en iyi siz anlarsıniz. Az önce odada yalniz gördü beni bir yiğin saydirdi. Siz hep annenizi hakli görün, ben de burda mağdur kaliyorum vs. Senin yemeğin önünde dedim neren mağdur dedim.
Bu defa da sizin dediğiniz gibi konuyu saçma sapan yerlere çekti...
Allah ıslah etsin baska ne denir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X