Babamın nefret edilesi huyu... Yoruldum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneniz zamaninda alistirmis o yuzden
Böyle yapiyor.
Suc kadinlarda dôrt dörtlük ev hanimi olmuyacaksin kardesim. Olursanda hem nankör olurlar hemde herzaman en mükemmelini
Beklerler

Belki beni en iyi siz anlarsıniz. Az önce odada yalniz gördü beni bir yiğin saydirdi. Siz hep annenizi hakli görün, ben de burda mağdur kaliyorum vs. Senin yemeğin önünde dedim neren mağdur dedim.
Bu defa da sizin dediğiniz gibi konuyu saçma sapan yerlere çekti...
Allah ıslah etsin baska ne denir.
Biz babama yanlışlarını hiç söyleyemiyoruz. Bin pişman ediyor çünkü. zaten hiçbir yere de varamıyoruz. Boşuna üzüldüğümüzle kalacağımıza idare ediyoruz ne yapalım.

Biz babama yanlışlarını hiç söyleyemiyoruz. Bin pişman ediyor çünkü. zaten hiçbir yere de varamıyoruz. Boşuna üzüldüğümüzle kalacağımıza idare ediyoruz ne yapalım.
Gelip bana derdini anlatiyor. Benden ona hak vermemi bekliyor. Aksi bir şey söyleyince bana da düşman kesiliyor.
Çok zor

Gelip bana derdini anlatiyor. Benden ona hak vermemi bekliyor. Aksi bir şey söyleyince bana da düşman kesiliyor.
Çok zor
Ah aynı benim babam,suçunu söyle hayatta kabul etmez başlar alakasız alakasız konuşmaya konuyu açtığına pişman olursun
Bende şu hata var kendimi değiştireyim demez.çok zor böyle insanlarla geçinmek insanın babası dahi olsa konuşası gelmiyor,tek bildiği ben ne yaptım ki demek.babasıyla tartışan laf sokabilenlere hayret ediyorum biz sokmayı bırak sen de şu hata var diyemiyoruz

Annem boşandı da kurtuldu ama biz kurtulamıyoruz maalesef baba diye
Keşke ailemizi seçebilsek

Başınız saolsun bu arada..

Ayy havalardanmi bilmem benimde babam cinslesti nasıl gıcık davranıyor delirmemek elde değil ben cevap vermiyorumda kardeşim lafı ağzına tıkıyor

Her evde bir cazgir kardes olur aslinda ama sizde yok herhalde. Basiniz sagolsun. Babanizi eylemekten ziyade annenizin destege ihtiyaci var su anda. Babaniza kulak tikayin. Anneniz de bir kac gune gelir zaten.

Belki beni en iyi siz anlarsıniz. Az önce odada yalniz gördü beni bir yiğin saydirdi. Siz hep annenizi hakli görün, ben de burda mağdur kaliyorum vs. Senin yemeğin önünde dedim neren mağdur dedim.
Bu defa da sizin dediğiniz gibi konuyu saçma sapan yerlere çekti...
Allah ıslah etsin baska ne denir.
Ah canım aynısı bizdede var merak etme.İnsan babasıyla oturmak istemez mi ,istemez.Yada gittiğimde işten ben gitmeden gelse huzursuz olur mu olur.Hayat iste.Ah bende secebilseydim annemi ,babamı.Yemin ederim düzgün bir annem babam olsaydı neler yapardım ,neler başarırdim.

Kadın gencecik kardeşini toprağa koymuş, o da eve niye gelmiyorsun mu diyor?

İnsan değil. Gidip ihtiyacınız var mı diye sorması lazım.

İnanin benim de öyle evde huzursuzluğum var. Babam emekli olalı beri evde huzur kalmadı. Her şeye karışıp müdajale ediyor. İş bulup gitmek istiyorum. Bir süre ananemde kalmayı düşünüyorum en azından kafa dağıtırım. Peki siz de benim gibi bir kaç gün bir akrabanizda kalsanız olmuyor mu? Evden uzaklaşmak iyi gelir insana

İnanin benim de öyle evde huzursuzluğum var. Babam emekli olalı beri evde huzur kalmadı. Her şeye karışıp müdajale ediyor. İş bulup gitmek istiyorum. Bir süre ananemde kalmayı düşünüyorum en azından kafa dağıtırım. Peki siz de benim gibi bir kaç gün bir akrabanizda kalsanız olmuyor mu? Evden uzaklaşmak iyi gelir insana
Benim de yakin zamanda atamam olacak inşallah. Farklı bi şehir tercih edip gideceğim ben de...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X