Babamın ölümünün 1. yılı ve yalnızlığım

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
Babamm geçen sene bu vakitlerde öldüü..
ben onun yasını içimde yaşarken o vakitlerde ayrıldığım sevgilimin facede fotolarını gördüm..
deniz sahil kum güneş gezmeler tozmalar..
geçen sene beraberdik ve biliyorduu bu zmnlarda öldüğünü..
yüreğime dert eklendi.. insan bi aramaz mıydı ? . beni acı günümde bırakmıştı.. bugün de o rahatlığı onda görünce içimde kıyametler koptu..
ben bunu hak edecek nptım..
bi mesaj atsaydı.. benm babam gitmş canım gitmiş... demekki o beni unutmuşş.. güvendiğim adam beni en zor zamanımda bıraktıı ...
yüreğim paramparça ..

Öncelikle allah sabır versin,babanızın mekanı cennet olsun..
dediğiniz gibi babanız gitmiş,canınız gitmiş...o insanı düşünmeniz çok anlamsız...

Üzüldüm .Zamanla bu kaybın üstesinden geleceksin .Eski arkadaşın adı üstünde eski, geçmişe ait biri ,geçmişin malzemesi o.Sen de şu ana dönmeli okuduğun sayfayı çevirip artık yeni bir sayfa açmalısın.

Üzüldüm .Zamanla bu kaybın üstesinden geleceksin .Eski arkadaşın adı üstünde eski, geçmişe ait biri ,geçmişin malzemesi o.Sen de şu ana dönmeli okuduğun sayfayı çevirip artık yeni bir sayfa açmalısın.

teşekkr ederim yeni bir sayfa açtım kendime. ancak bugün tam da bugün fotoğrafları görünce parçalandım..
değer verdiğim adam .. en en en kötü günümde ne kadar da rahat

Bugün çok hassas ve duyarlı bir gündesin Çok üzgün olunca onun laylaylom fotoğrafları sende parça tesirli etki yapmış.

Bugün çok hassas ve duyarlı bir gündesin Çok üzgün olunca onun laylaylom fotoğrafları sende parça tesirli etki yapmış.

haklısın canım. ama ne biliyim bir telefon beklerdm. bu günü biliyordu çünkü.. onun yanında kaybetmiştm.. ahh ahh gerçekten yüreğim paramparça duygularım paramparça

En zor gününde bırakabilen biriyse gecen sene bugun ne olduğunu hatırlamıyordur bile! sizde onu, o günü unutun sizi bugün hala üzecek kadar değerli biri değilmiş. Babanızında mekanı cennet olur inşaallah.

En zor gününde bırakabilen biriyse gecen sene bugun ne olduğunu hatırlamıyordur bile! sizde onu, o günü unutun sizi bugün hala üzecek kadar değerli biri değilmiş. Babanızında mekanı cennet olur inşaallah.

aynı sınıftayız mayıs gibi ayrıldık.. gerçekten hatırlıyordur bu günleri. ama umrunda değil.. değilmiş.. ne yazıkk

ne güzel yazdın. içime su serptin bliyormsun.

yüreğimde öldüü öldü ..

emın ol bır tanıgımın başına geldi..seneler sonra o ınsan senın ayagına dusecek ve sen buz gıbı olacaksın..Allah bunu yapıyor zaten bu yuzden takma canım..benımde babam bu ay vefat ettı..tum dostlarımın , arkadaşlarımın hele akrabalarımın yuzunu gordum.bırak o salagı o kım kı..kimmm?elin adamı..bıraz kansız olanından..sen uzulme canım ve babacıgına dua et bol bol

emın ol bır tanıgımın başına geldi..seneler sonra o ınsan senın ayagına dusecek ve sen buz gıbı olacaksın..Allah bunu yapıyor zaten bu yuzden takma canım..benımde babam bu ay vefat ettı..tum dostlarımın , arkadaşlarımın hele akrabalarımın yuzunu gordum.bırak o salagı o kım kı..kimmm?elin adamı..bıraz kansız olanından..sen uzulme canım ve babacıgına dua et bol bol

yazdıkların çok sıcak geldi canım Allah rahmet eylesn. o acıyı sende biliyorsun beni en iyi sen anlarsın..
ahh ahh ne çok değer vermiştm inan gözümden sakınıyordum.. evt elin adamı... kansız ... merhamet yok. vicdan yok

Canim öncelikle basın sag olsun Allah babaciginin mekanını cennet eylesin
Bende. Babami kaybettim ve seni. Anladığımı düşünüyorum cok zor
O donemdeherkes insana destek olsun istiyor ama beklediği gibi olmuyor ateş düştüğü yeri yakıyor
Babana bol bol dua et ve eski dediğin erkek arkadasinı düşünmemeye calis

Canim öncelikle basın sag olsun Allah babaciginin mekanını cennet eylesin
Bende. Babami kaybettim ve seni. Anladığımı düşünüyorum cok zor
O donemdeherkes insana destek olsun istiyor ama beklediği gibi olmuyor ateş düştüğü yeri yakıyor
Babana bol bol dua et ve eski dediğin erkek arkadasinı düşünmemeye calis

teşekkr ederm. Allah razı olsun... düşünmüyorum sadece o fotoğrafları görünce içime ateş düştü sankii gözyaşlarıma hakim olamadım ..

El adamı senin acını düşünmeyip gittiyse senin nefretini bile haketmiyordur bence ona karşı nefret bile hissetme ama Rabbim adetlidir belki sen olmazsın ama bi gün o en sevdiklerini bir anda kaybeder ama bunun nedeni olduğunu o bilemez garip bi vicdan içinde olur sebebini o bile bulamaz sen sadece otur dua et Baban için kemikleri sızlamasın benden çok ona üzülüyor diye :34:

El adamı senin acını düşünmeyip gittiyse senin nefretini bile haketmiyordur bence ona karşı nefret bile hissetme ama Rabbim adetlidir belki sen olmazsın ama bi gün o en sevdiklerini bir anda kaybeder ama bunun nedeni olduğunu o bilemez garip bi vicdan içinde olur sebebini o bile bulamaz sen sadece otur dua et Baban için kemikleri sızlamasın benden çok ona üzülüyor diye :34:

teşekkür ederm.. evet beni zor günümde yapayalnz bıraktı. oysa ki o benim kıymetlimdi..
kadrim kıymetim yokmuş onun gözünde.. eski duyguları beslemiyorum.. sadece bir ağlamaydı geçtii.. giittii

öncelikle allah sabır versin...
ama senin bu konuda bu kadar hassas olman başkalarınında bunu hatırlamasını ve ona göre davranmasını gerektirmez....
sevgilinin canı değil ki baban....

öncelikle allah sabır versin...
ama senin bu konuda bu kadar hassas olman başkalarınında bunu hatırlamasını ve ona göre davranmasını gerektirmez....
sevgilinin canı değil ki baban....

saolun.. ama o başkası değildi.. hemde onun yanında kaybetmiştmm.. ki daha 4 5 ay oldu ayrılığımız. dolu dolu bir ilişkiydi..
hatırlamaması imkansız.. işine gelmiyor. mantıklı cevabı buymuş aslnda

Back
X