• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın para düşkünü sevgilisi!

Sapsarikedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
81
79
3
28
Merhaba kk. Nerden başlayacağım bilmiyorum delirmek üzereyim. Nişanlıyım kendi sorunlarım var. Üstüne bugün öğrendiklerime inanamıyorum.
Annem ve babam ayrı. Tabiki hayatlarında başka insanlar olacaktı bir gün ama ben en azından düzgün insanlar olmasından yanayım.
Bugün nişanlımla büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık. Babamla iletişim kurmuşlar. Gece babam uyurken telefonunu aldım ne konuştuklarına bakmak için. Gördüklerime inanamadım. Babam biriyle beraber. Üstelik ona çocuklarına bir sürü hediyeler yollamış. 2 3 tane ayı, bu sıcak su konduğunda fotoğraf çıkan bardaklardan vs. Oğluyla ve kızıyla çok samimi şekilde konuşmuş.
Kadın sürekli babamdan para istemiş ev kirası için faturalar için dert yanmış. Afedersiniz ama öyle sacma sapan bir kadın ki her yerinde dövme yaşına olgun davranmamalar..
Sürekli yüzük kolye fotoğrafları atmış. Okudum ve şok geçirdim. Babam maddi olarak batmış durumda 50-60 bin lira borcu var ve ben şehir dışında okuyorum artı olarak evlenmek üzereyim..
Ne yapmalıyım lütfen bana bir yol gösterin başka anlatacak akıl alacak kimsem yok :((
Artık herkesin sorunuyla uğraşmaktan o kadar yoruldum ki hiç-bir yönden yüzüm gülmüyor..

Affedersin dövmeli kadın olarak, dövmeli betimini

Kınadım.

Babanın salaklığı, kopar bağını?

İşin gücün? Okul?

Ne yapayım derken şartım şu şu
Yol gösterin deseydin

Kadın maddi acıdan kullanıyor senin peder beyi resmen, duruma el atmalısın yoksa senin düğün paralarını da yer o kadın

Kadın maddi acıdan kullanıyor senin peder beyi resmen, duruma el atmalısın yoksa senin düğün paralarını da yer o kadın
Farkındayım ama nasıl söyleyeceğim ne diyeceğim bilmiyorum o kadar şaşırdım ki dondum kaldım. Ben ondan düğünde bir yardım beklemiyorum sadece o daha da maddi anlamda içeri girmesin istiyorum :(

Affedersin dövmeli kadın olarak, dövmeli betimini

Kınadım.

Babanın salaklığı, kopar bağını?

İşin gücün? Okul?

Ne yapayım derken şartım şu şu
Yol gösterin deseydin

Birincisi benimde dövmem var hanfendi. Ben dövmeli olarak orda sacma sapan tarz da bir kadın diye belirttim. Bu sokak kadınlarından ejderhalı güllü silahlı bilmem neli dövmeli kadınlar.
Ikincisi ben kınanma yada yanlış anlaşılma beklemiyorum akıl bekliyorum yol göstermeyecekseniz ters cevaplar hiç yazmayın derdim başımdan aşkın.

Merhaba kk. Nerden başlayacağım bilmiyorum delirmek üzereyim. Nişanlıyım kendi sorunlarım var. Üstüne bugün öğrendiklerime inanamıyorum.
Annem ve babam ayrı. Tabiki hayatlarında başka insanlar olacaktı bir gün ama ben en azından düzgün insanlar olmasından yanayım.
Bugün nişanlımla büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık. Babamla iletişim kurmuşlar. Gece babam uyurken telefonunu aldım ne konuştuklarına bakmak için. Gördüklerime inanamadım. Babam biriyle beraber. Üstelik ona çocuklarına bir sürü hediyeler yollamış. 2 3 tane ayı, bu sıcak su konduğunda fotoğraf çıkan bardaklardan vs. Oğluyla ve kızıyla çok samimi şekilde konuşmuş.
Kadın sürekli babamdan para istemiş ev kirası için faturalar için dert yanmış. Afedersiniz ama öyle sacma sapan bir kadın ki her yerinde dövme yaşına olgun davranmamalar..
Sürekli yüzük kolye fotoğrafları atmış. Okudum ve şok geçirdim. Babam maddi olarak batmış durumda 50-60 bin lira borcu var ve ben şehir dışında okuyorum artı olarak evlenmek üzereyim..
Ne yapmalıyım lütfen bana bir yol gösterin başka anlatacak akıl alacak kimsem yok :KK43:(
Artık herkesin sorunuyla uğraşmaktan o kadar yoruldum ki hiç-bir yönden yüzüm gülmüyor..
nişanlımla ayrıldım yazmışsın sonra evleneceğim yazmışsın
baban nişanlından para mı istemiş orayı anlayamadım
ama her şekilde kendi hayatını kurmak ve babandan ayrı bir hesap oluşturmak zorundasın

Farkındayım ama nasıl söyleyeceğim ne diyeceğim bilmiyorum o kadar şaşırdım ki dondum kaldım. Ben ondan düğünde bir yardım beklemiyorum sadece o daha da maddi anlamda içeri girmesin istiyorum :KK43:
Anladım ,bunun söyleme şekli olmaz tesadüfen telefondaki konusmaları artık neyse (mesajmı içerikmi sen daha iyi bilirsin) şahit oldum. . Tabiki hayatında bir insan olacak tekrardan yeni bir hayatın olacak ama bu bahsi geçen kadın sencede sdc seni parasal olarak kullanmıyor mu babacım? Bu gidişle iyice içe gireceksin ve bunun bir sonu yok diyeceksin dinlerse ne alâ

Birincisi benimde dövmem var hanfendi. Ben dövmeli olarak orda sacma sapan tarz da bir kadın diye belirttim. Bu sokak kadınlarından ejderhalı güllü silahlı bilmem neli dövmeli kadınlar.
Ikincisi ben kınanma yada yanlış anlaşılma beklemiyorum akıl bekliyorum yol göstermeyecekseniz ters cevaplar hiç yazmayın derdim başımdan aşkın.
İşin ne?

Madem işin var bas git.

Baban ejderhalılara gitsin

Sen ekmeğine?

Hanfendi.

Belki de karşılıklı cikar iliskisi vardır aralarında.
Her ne olursa olsun babanız salak değil ya, devamlı para gönderirken anliyordur bazı seyleri.
Nisanliniz için üzgünüm , belki de hayırlısı böyledir. Okul biter bitmez hemen evlenmektemse keyifli bir hayat sizi bekliyordur.
Babanızla konuşmayın,para onun parası ,özel hayat onun özel hayatı. Belki de kadını kaybederse parası cebinde kalacak ama daha kotu bir boşluğa düşecek,mutsuz olacak. O size karışıyor mu? Sevgilin şöyle böyle ayrıl diyor mu? Kızım dur daha paranı kazanmadan ne evliliği diyor mu? Vs vs
O size haddi olmayan konularda karışmıştır da siz de ona karismayin.
Bu arada merak ettim,nisanliniz ile ne konuşmuş?

Babaniz yetiskin birisi, degil mi? Yetiskin bireyler kendi secimlerini yaparlar ve yaptiklari bu secimlerin sonuclarina da yine kendileri katlanirlar. Bu sonuclar bizi memnun etmeyebilir ama yapacak bir sey yok, en iyisi degistiremeyeceginiz seyler sizi uzmesin.

90lar da gül ejderha dövmesi modaydı. 50 li yaşlara gelince senin için de dövmeli saçma kadın demesinler sonra

Kaç yaşında adam ne yaptığını biliyordur herhalde.
Benim tavsiyem babandan para alacaksan aldığını iade etmeyi hatırla.
O borçlar bugün sana yarın bana şeklinde üstüne yıkılmasın.
Elin kadının yaptığı borcu ödemek istemiyorsan tabii.

Nişanlından para mı istemiş? Detay vermemişsin..
Neden ayrıldınız ki bunun için?

Babanla ciddi bir konuşma yap. Amacını öğren. Sen onun kızısın bu tip biriyle evliliğe karşı çıkma hakkın var..

Sizin en son nişanlımı sevmiyorum diye bir konu açmıştınız. Şimdi evlenmek üzereyim diyorsunuz. Bence babanızı düşünmek yerine gerçekten sevmediğiniz bir adamla evlenmeyin. Babanız çocuk değil sonuçta belki de boşluğa düştüğü için kadının ilgisi ona cazip geliyor ve hediyeler almak istiyor erkekler belli bir yaştan sonra sağlıklı düşünemiyor maalesef. Ama önceliğiniz kendiniz olsun.

Ne yapmalıyım lütfen bana bir yol gösterin başka anlatacak akıl alacak kimsem yok :KK43:(

Nişanlınızla ayrılmanızın babanız ile ne alakası var anlamadım ?
Babanız belli ki kaptırmış kendini
Tüm bu borçlar kadına mı harcanmış peki ?

Back
X