Babamın sevgilisi var :(

Anneniz ufak bir olayda bile kendini balkondan atacak, yolun ortasına dalacak kadar çılgınsa ruhsal sorunları var demektir. Hiç mi psikiatriste götürmek aklınıza gelmedi ? Baba deli, anne çılgın ee çocuklar nasıl bu kadar sessiz sakin kalabiliyorlar, sizi aileden başka biri mi yetiştirdi ?

Siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz önce kendinize bunu sorun sonra çözüm bulmaya çalışın. Bu durumdan çok etkilendiyseniz psikolog yardımı alabilirsiniz belki de kimsenin aklına gelmeyecek fikirler ondan gelir hem de burda okuyacaklarınızdan daha sağlıklı fikirler.

Allah yardımcınız olsun.​

hiçbir öneriyi beğenmediğimi söylüyorsunuz da siz şimdi kişileri tanımadığınız için yorumlarımdan herşeye hayır diyor gibi olmuşum.
olaydaki herkesin bazı manyaklıkları yapabilitesi var
kadının kocası öğrense babam ölebilir böyle birşeye sebep olmak kolay değil
anneme söylesem babamı ve kadını öldürebilir
ve gerçekten çok şaşkınım iki ucu boklu değnek.
Ben bu yorumu kaçırmışım. Nasıl bir anneniz var sizin ya..

Adam öldürmek kolay mı? Aldatıldım diye iki kişiyi ortadan kaldıracak kadar deli bu kadın; baban uluorta bu haltları yiyor.

Ya da madem anne potansiyel katil; baska sebepten boşanır babanız umarım. Zira aldatıyor bile olsa böyle biriyle evli kaldığı için artık babaya daha çok üzüldüm.

Anneyi bıraktık ; babaya acımaya başladık

Kara sevda mı:olamaz: sanki çocuktan bahsediyosun koca adam aşk mı kalır Allah aşkına kadın iki işve cilve yapıyodur sonuçta yeni ve değişik biri yine döneceği yer annen. Sizden de mi utanmıyo acaba. Ben de lisedeydim babamın hayatında başkası olduğunu öğrendim geceleri uyamazdım babamı alıp karşıma konuşmak istedim küçüktüm yapamadım anneme de diyemedim kahrolur diye ama bugün o s*rtük yok ve babam annemle neticede Allah mutlu etmez o kadını da babanı da boşansınlar diyemiyorum çok zor.

Büyük konuşmak istemiyorum tabi ama annemin öldürecegini baba min öleceğini bilsem(ki bu sadece ihtimal ) babam dahi olsa kimsenin annemi salak yerine koymasına izin vermezdim

Kesinlıkle son yoruma katıluyorum. Annenızın bilmeye hakkı var, sonuc ne oluraa olsun. Ama karşı tarafın kocaaının da aynı sekılde. kadınla ilk konuaulsa belki kadın korkacak ve kendını gerı cekexek. bilemiyorum. Allah yardımcınız olaun. Erkek kardesınız var mı? Abınız

Kadının başkasıyla da ilişkisi olabilir bunu babanız gösterebilir belki o kadından vazgeçirebilşrsiniz.ama anneniz adına karar vermek cok zor.o anlık ruh haliyle ölüm de olabilir Allah korusun

Arkaistiyorsunuzr akıl verin.
iki kız kardeşiz evliyiz,
kardeşimle beraber babamın şüpheli hareketleri üzerine araştırma yapıp evli ve çocuklu bir bayan sevgilisi olduğunu keşfettik ve durumdan eminiz.Zaten kadın babamın işyerine uğruyor her gün çay muhabbet havalarındalar.
Annemizin haberi yok.
Babamla kardeşim konuştu babam kara sevdaya tutulmuş gibi ayrılmaya niyeti yok.
sizce biz ne yapmalıyız.çok üzülüyoruz kahrolduk :KK43:
Kardeşim öncelikle bu sorunu yok saymak mı yoksa çözmek mi istiyorsunuz sağduyulu bir şekilde oturup karar verin. Sorun çirkef bir sorun, ne yaparsanız yapın olay çirkinleşmeden çözülemez. Bu durumda sizin biraz cesaretli olmanız gerekiyor.Ama şöyle düşünün, kalbi kara vicdansız insanlar çoluklarını çocuklarını eşlerini düşünmeden böyle bir vicdansızlığı yapıyor ve çekinmiyorlarsa siz mazlum olan annenizin hakkını savunurken neden çekineceksiniz ki? Sizin bu ürkek haliniz o kalbi kararmış babanızla dostuna da cesaret veriyor. Nasıl olsa bişey yapamayacağınızı düşünerek açık açık yüzsüzce yaşıyorlar her şeyi. Bir de anneniz açısından bakın olaya. Böylesine aptal yerine konmayı hakediyor mu? Sizin cesaretsizliğiniz yüzünden bir yalanın içinde salak yerine konularak mı yaşasın? Annenizin tepkisinden korkuyorsanız gidersiniz bir psikiyatriste, doktor kontrolünde gerekirse ilaç takviyesiyle anlatırsınız, ama kesinlikle bilmeli. Çünkü bilmezse siz de durumu bildiğiniz halde saklayarak onu aptal yerine koymaya devam etmiş olacaksınız. Babanızla da aranız açılsın bir süre bence, sizi kaybetmekten korksun. Korkmazsa yaptıklarına devam eder çünkü. Aslında her ne yapıyorsanız yapın ama cesur olun. Kafanızı kuma gömmek hiçbir sorununuzu çözmeyeceği gibi daha da büyütür

hiçbir öneriyi beğenmediğimi söylüyorsunuz da siz şimdi kişileri tanımadığınız için yorumlarımdan herşeye hayır diyor gibi olmuşum.
olaydaki herkesin bazı manyaklıkları yapabilitesi var
kadının kocası öğrense babam ölebilir böyle birşeye sebep olmak kolay değil
anneme söylesem babamı ve kadını öldürebilir
ve gerçekten çok şaşkınım iki ucu boklu değnek.

öncelikle kadına bu durumu önce kocasına sonra herkese söyleyip rezil edeceğinizi söyleyin. elini eteğini kendi isteğiymiş gibi dükkandan, babanızdan çekmesini isteyin. aksi takdirde elinizde belgeler olduğunu annenizi aldattığı için hem babanıza hem ona tazminat davası açacağınızı söyleyin. bi kere bunu yapamam edemem demeyeceksiniz. onlar utanmamış siz de utanmayın. ben kadının bundan çekineceğini düşünüyorum baktınız olmuyor kardeşinizle oturup annenizle konuşursunuz. akacak kan damarda durmaz. ama meydanı o kadına bırakmayın önce bunu bi deneyin.

Arkadaşlar neolur akıl verin.
kardeşimle beraber babamın şüpheli hareketleri üzerine araştırma yapıp evli ve çocuklu bir bayan sevgilisi olduğunu keşfettik ve durumdan eminiz.Zaten kadın babamın işyerine uğruyor her gün çay muhabbet havalarındalar.
Annemizin haberi yok.
Çok zor bir durum Allah teâlâ babanıza yoluna çevirsin inşaAllah.
Beniö merak ettiğim babanızı bu noktaya hangi sebepler getirdi?
Babanızla konuşmak yerine annenizle konuşsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Tabi annenize babanızın başka biriyle olan ilişkisini konuşmayın.
Şayet babanızı dışarıya iten etkenler annenizin evdeki hali durumu davranışları ise bu durumu annenizle konuşarak düzeltin derim.
Örneğin anneniz evde daha süslü olabilir babanıza sofra hazırlasın geldiğin de babanızı öpsün hoşgeldin desin gerekirse babanızla maç izlesin masaj yapsın işve cilve yani.
Ama anneniz bu konularda eksik bir kadın değilse ve babanız annenize rağmen dışarıya gönlü kaymışsa babanız andropoza girmiş ve acil psikolojik destek alması gerek.
Babanız kendini ve erkekliğini başka ve daha genç bir kadına ispatlayıp egosunu tatmin etme peşinde olabilir.
En son ihtimal babanız yoldan çıkmış bu saatten sonra ya susun yada annenize herşeyi anlatıp boşansınlar bu şekilde hayat gitmez.

Hem Annenizin hemde o kadının kocasının bilmesi lazım gibi ama sonuç ne olur bilmem, ben olsam o kadınla konuşan terbiyesiz kadın birde evli yani....

Arkadaşlar neolur akıl verin.
Annemizin haberi yok.
bu duruma cok üzüldüğünü söyledinizmi o kadınla konusup?

Baban yaşlandığında onu en kötü huzurevine yatırın. Orada çürüsün, hiç ziyaretine gitmeyin. Kadının kocasına isimsiz mail attın babanızla kadını nerede bulabileceğini söyleyin.

Hayatında hiç aşık olmadıysa bu hakkı o kadında kullanmıştır , vazgeçmeyecektir , yapacak birşey yok , her erkek evlenmeden önce mutlaka aşık olmalı bence

Zor bu yaşta azanı..madın evlyse kocana söerm deyn

Allah size güç kuvvet babanda akıl fikir versin canım

Çok zor bir durum Allah teâlâ babanıza yoluna çevirsin inşaAllah.
Beniö merak ettiğim babanızı bu noktaya hangi sebepler getirdi?
Babanızla konuşmak yerine annenizle konuşsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Tabi annenize babanızın başka biriyle olan ilişkisini konuşmayın.
Şayet babanızı dışarıya iten etkenler annenizin evdeki hali durumu davranışları ise bu durumu annenizle konuşarak düzeltin derim.
Örneğin anneniz evde daha süslü olabilir babanıza sofra hazırlasın geldiğin de babanızı öpsün hoşgeldin desin gerekirse babanızla maç izlesin masaj yapsın işve cilve yani.
Ama anneniz bu konularda eksik bir kadın değilse ve babanız annenize rağmen dışarıya gönlü kaymışsa babanız andropoza girmiş ve acil psikolojik destek alması gerek.
Babanız kendini ve erkekliğini başka ve daha genç bir kadına ispatlayıp egosunu tatmin etme peşinde olabilir.
En son ihtimal babanız yoldan çıkmış bu saatten sonra ya susun yada annenize herşeyi anlatıp boşansınlar bu şekilde hayat gitmez.
ahlaksız adama cilve mi yapacakmış :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Back
X