Babamın sevgilisi var :(

Çok zor bir durum Allah teâlâ babanıza yoluna çevirsin inşaAllah.
Beniö merak ettiğim babanızı bu noktaya hangi sebepler getirdi?
Babanızla konuşmak yerine annenizle konuşsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Tabi annenize babanızın başka biriyle olan ilişkisini konuşmayın.
Şayet babanızı dışarıya iten etkenler annenizin evdeki hali durumu davranışları ise bu durumu annenizle konuşarak düzeltin derim.
Örneğin anneniz evde daha süslü olabilir babanıza sofra hazırlasın geldiğin de babanızı öpsün hoşgeldin desin gerekirse babanızla maç izlesin masaj yapsın işve cilve yani.
Ama anneniz bu konularda eksik bir kadın değilse ve babanız annenize rağmen dışarıya gönlü kaymışsa babanız andropoza girmiş ve acil psikolojik destek alması gerek.
Babanız kendini ve erkekliğini başka ve daha genç bir kadına ispatlayıp egosunu tatmin etme peşinde olabilir.
En son ihtimal babanız yoldan çıkmış bu saatten sonra ya susun yada annenize herşeyi anlatıp boşansınlar bu şekilde hayat gitmez.
Bence kadın tuttu adama dostu bunu unutmuşsunuz. Yoksa hiçbir adam böyke bişeti yaomaz kadın suçlu. Ahh biz kadınlar. Ölürüz heriflerin karakterlerini laboratuvar ortamında bozmasak. Tüh kadın kaka kadın.

hastayım sizin gibilerin kendini kadın gibi kadın sanmasına.

Adamin ahlaksizliginin faturasini karisina cikarmak nasil bir dusunce yapisi? Babasini disari iten sebepler neymis? ? Duyan da adam bilim adami da baska ulkeye beyin gocu oluyo der. Acaba adami ulke disina iten sebepler ne??
Sebebi soyleyeyim hanim efendi. Ahlak yoksunlugu ve bunun gibi daha bir suru sey.
Lutfen artik bu cahil, ezik ve cagdisi kafa yapisini bir kenara birakin. Sirf bir insani erkek diye yuceltip ne halt islese bir ozur bulmaya calismayin. Her seyden once insan oldugunuz icin degerli oldugunuzu, sirf erkek diye birinin kolesi olmak, onu mutlu etmek icin yaratilmadiginizi bilin.

Annemi iyi tanıyorum
yapamayacağı çılgınlık yok tepkisini kestiremiyorum psikopatlaşır öğrenirse katil olur
söyleyemiyoruz
bir de rezil olacağız küçük bir kasabada oturuyoruz
ne olursa olsun söylerdim. rezilligi babaniz ve o kadin düsünsün. birde o kadinin esini bulup esine sahip cik diye bir mesaj verirdim.
annen bilmiyordur o kadin kocasida bilmedigi gibi. annenin böyle asaglanmasina sakin izin verme. yok kasabamis ister ksba ister köy ister sehir annemi bir dakikka babamin yaninda tutmazdim. daha dogrusu babam ayrilir o evden. resim cekin kadinin gidip gelmelerinden elinizdede delil olsun. kusura bakmayin ama babaniz oladar igrenc ki sizden cocuklarindan bile utanmamis bu durumda

arkadaşlar kadınla ve kadının kocasıyla babam vasıtasıyla annem de tanışıyor aile dostu gibi
ve babamın işyerinde kadını görünce annem şüphelenmiyor kadınla muhabbet bile ediyor
eeee daha ne ozamam takıp ettıdır bakbakalım ne yapıyorlar sıf cay muhabetımıvs

Kadınla konuşun olayını anlamıyorum. Böyle bir iğrençliğin içerisinde olan taraf babası ve kadınken babanın vazgeçmesi için kadına yönelmek ne kadar anlamlı.? Kadının eşine iyilik için duyurabilirsiniz. Kadın boşanırsa bu sefer babanız evlenmek ister herhalde. Herşey olacağına varır.
cok mantıklı bende olsam esıne sahıp cık gıbı bır mesaj verırdım madem kücük yer kocasın kım olsugunu Zaten bılıyorsunuz. kocasınla ugraşsın yeter okadar korku ona

Bence kadın tuttu adama dostu bunu unutmuşsunuz. Yoksa hiçbir adam böyke bişeti yaomaz kadın suçlu. Ahh biz kadınlar. Ölürüz heriflerin karakterlerini laboratuvar ortamında bozmasak. Tüh kadın kaka kadın.

hastayım sizin gibilerin kendini kadın gibi kadın sanmasına.
Canım ben ne olduğumu gayet iyi biliyorum sen ameliyatlamı kadın oldun?
Sen kendini ne sanıyorsun erkek gibi kadınmı? :D
Yazman çok iyi ama okuyup algılaman da sorun olduğu belli.
Yorumumda babasını bu sebeplere iten sebebin ne olduğunu öğrenmeleri gerektiğini sordum ve 3 tane neden yazdım.
Evde ki annelerinin tutumu
Babanın andrapoza girmesi
Babada ki psikolojik sorunlar
Bu yazdıklarımı pis kadın kaka kadın olarak anladıysan o da senin sorunun ve sorunun cevabı bende değil.
Sen gayet kadın gibi kadınsın kullandığın usluptan kurduğun cümlelerden ve tarzından hemen anlaşılıyor ;)

Canım ben ne olduğumu gayet iyi biliyorum sen ameliyatlamı kadın oldun?
Sen kendini ne sanıyorsun erkek gibi kadınmı? :KK70:
Yazman çok iyi ama okuyup algılaman da sorun olduğu belli.
Yorumumda babasını bu sebeplere iten sebebin ne olduğunu öğrenmeleri gerektiğini sordum ve 3 tane neden yazdım.
Evde ki annelerinin tutumu
Babanın andrapoza girmesi
Babada ki psikolojik sorunlar
Bu yazdıklarımı pis kadın kaka kadın olarak anladıysan o da senin sorunun ve sorunun cevabı bende değil.
Sen gayet kadın gibi kadınsın kullandığın usluptan kurduğun cümlelerden ve tarzından hemen anlaşılıyor :KK66:
Senin de öyle senin de.

Olgdüşünceler ost: 46384585 .!.:
Çok zor bir durum Allah teâlâ babanıza yoluna çevirsin inşaAllah.
Beniö merak ettiğim babanızı bu noktaya hangi sebepler getirdi?
Babanızla konuşmak yerine annenizle konuşsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Tabi annenize babanızın başka biriyle olan ilişkisini konuşmayın.
Şayet babanızı dışarıya iten etkenler annenizin evdeki hali durumu davranışları ise bu durumu annenizle konuşarak düzeltin derim.
Örneğin anneniz evde daha süslü olabilir babanıza sofra hazırlasın geldiğin de babanızı öpsün hoşgeldin desin gerekirse babanızla maç izlesin masaj yapsın işve cilve yani.
Ama anneniz bu konularda eksik bir kadın değilse ve babanız annenize rağmen dışarıya gönlü kaymışsa babanız andropoza girmiş ve acil psikolojik destek alması gerek.
Babanız kendini ve erkekliğini başka ve daha genç bir kadına ispatlayıp egosunu tatmin etme peşinde olabilir.
En son ihtimal babanız yoldan çıkmış bu saatten sonra ya susun yada annenize herşeyi anlatıp boşansınlar bu şekilde hayat gitmez.
Olgun abla dusuncelerin pek olgun gelmedi bana. Bir adamın aldatması karısının eksikliğinden değil karaktersizliginin serefsizliginin hayata yansımasıdır.Bil istedim

Arkadaşlar neolur akıl verin.
iki kız kardeşiz evliyiz,
kardeşimle beraber babamın şüpheli hareketleri üzerine araştırma yapıp evli ve çocuklu bir bayan sevgilisi olduğunu keşfettik ve durumdan eminiz.Zaten kadın babamın işyerine uğruyor her gün çay muhabbet havalarındalar.
Annemizin haberi yok.
Babamla kardeşim konuştu babam kara sevdaya tutulmuş gibi ayrılmaya niyeti yok.
sizce biz ne yapmalıyız.çok üzülüyoruz kahrolduk :KK43:
Arkadaşlar neolur akıl verin.
iki kız kardeşiz evliyiz,
kardeşimle beraber babamın şüpheli hareketleri üzerine araştırma yapıp evli ve çocuklu bir bayan sevgilisi olduğunu keşfettik ve durumdan eminiz.Zaten kadın babamın işyerine uğruyor her gün çay muhabbet havalarındalar.
Annemizin haberi yok.
Babamla kardeşim konuştu babam kara sevdaya tutulmuş gibi ayrılmaya niyeti yok.
sizce biz ne yapmalıyız.çok üzülüyoruz kahrolduk :KK43:
Kadını şöyle okkalisindan bir paralayin bidaha geliyormu pislik

Olgun abla dusuncelerin pek olgun gelmedi bana. Bir adamın aldatması karısının eksikliğinden değil karaktersizliginin serefsizliginin hayata yansımasıdır.Bil istedim
Acaba benim anlatımımda mı bir sorun var yoksa okuyanların algısındamı?
Ben yorumum da kimseyi hedef almadığım
Canım sen benim olgunluğumu yargılayacak durum da değilsin.
Ben yorumumu Kadınlar kulübünden bir bayanın sıkıntısı üzerine kendisine yazmıştım.Fakat görüyorum ki yorumu "okuyupta algılama zorluğu çekenler kulübü" üyelerine yazmışım "kuyruk acısı olanlar kulübü" de olabilir. :D
Güzelim sen çok olgunsun tamammı hatta müthişsin harikasın fevkaladenin vefkindesin oldumu? O cici egon bilmişliğin tatmin oldumu?
Istersen o BÜYÜK OLGUNLUĞUNLA yorumumu baştan sona oku ve ANLAMAYA GAYRET et.
Şayet zorlanırsan bir ilkokul öğrencisinden yardım alabilirsin çünkü yorumum bir ilkokul öğrencisinin bile anlayacağı kapasitede kolay yalın ve NET.
Ve ben burada başlığı yazan kişilerle muhattap olmuştum.
Sizlerle muhattap olmam için bu kadar çaba gösterdiğiniz için sizle de muhattap oldum ;) Bu sebepten verdiğim cevaptan rahatsız olursanız bir daha yazmazsınız.Yazarsanız sorun değil sizi engellerim.Çünkü sizin kadar boş zamanım yok canım ;) Kapişşşş....
İNSAN OLANA BİR KERE SÖYLERİM.

Ben yorumumu Kadınlar kulübünden bir bayanın sıkıntısı üzerine kendisine yazmıştım.Fakat görüyorum ki yorumu "okuyupta algılama zorluğu çekenler kulübü" üyelerine yazmışım "kuyruk acısı olanlar kulübü" de olabilir. :KK70:
Güzelim sen çok olgunsun tamammı hatta müthişsin harikasın fevkaladenin vefkindesin oldumu? O cici egon bilmişliğin tatmin oldumu?
Şayet zorlanırsan bir ilkokul öğrencisinden yardım alabilirsin çünkü yorumum bir ilkokul öğrencisinin bile anlayacağı kapasitede kolay yalın ve NET.
Sizlerle muhattap olmam için bu kadar çaba gösterdiğiniz için sizle de muhattap oldum :KK66: Bu sebepten verdiğim cevaptan rahatsız olursanız bir daha yazmazsınız.Yazarsanız sorun değil sizi engellerim.Çünkü sizin kadar boş zamanım yok canım :KK66: Kapişşşş....

Seni kibledim ve muhtemelen ben de bu cümleler için ceza alıcam ama olsun içimde kalmasın

Yahu şu cümleler ne kadar basit yazılmış ne kadar ergence kapiş falan. Kocaman kadınsınız çocuk gibi laf sokmalar falan gerçekten çok komiksiniz

Ayrıca adamda zerre kabahat bırakmamışsınız yok süslensin annesi bilmem ne. Oldu kocaman kadın evde jartiyerle falan gezerdi.

Hayır siteye yaş sınırı getirilsin diycem ama kocaman olgun olgun ablalar yaşına rağmen kreş çocuğu gibi davranıyor

Ben yorumumu Kadınlar kulübünden bir bayanın sıkıntısı üzerine kendisine yazmıştım.Fakat görüyorum ki yorumu "okuyupta algılama zorluğu çekenler kulübü" üyelerine yazmışım "kuyruk acısı olanlar kulübü" de olabilir. :KK70:
Sizlerle muhattap olmam için bu kadar çaba gösterdiğiniz için sizle de muhattap oldum :KK66: Bu sebepten verdiğim cevaptan rahatsız olursanız bir daha yazmazsınız.Yazarsanız sorun değil sizi engellerim.Çünkü sizin kadar boş zamanım yok canım :KK66: Kapişşşş....
Bla bla bla :ukala: bu kadar yazi yazdigina gore cok vaktin var . Off inan su yaziyi yazarken bile kendime kiziyorum da neyse.
60 yasindaki bir kadin sirf utanmaz kart kocasini eve baglamak icin makyaj yapsa ne yapmasa ne, karsidaki serefsiz olduktan sonra sende bunu anla

orta yas bunalımına gırmıstır bence yenı ask yenı heyecan onu genclestrdgını sanıyodur ne yazıkkı aklı basına glmez

Back
X