- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de sana ne tavsiye verilse olmaz diyorsun.
Ben zaten annemi aldatan adamın suratına kendim bakmam. Bir de babanın küsmesini sorun ediyorsun. Sana göre baban o kadından ayrılınca problem ortadan kalkacak mı yani? Unutup gidecek misin eski baba kız havasında olacak mısınız?
Annenin tepkisi ne olursa olsun bilmeye hakkı var. Biraz empati kur eğer böyle bir şey yaşamış olsan ve evlatların bildiği halde sana söylemese kocandan çok onlara kırılmaz mısın? Söyleyin ve annenizi yakın markaja alın.
Tabi o kadını da kocasına söylemekle tehdit etmelisiniz. Ben olsam onlara bir saniye rahat vermezdim. Bela olurdum onlara.
Bende babamın telinde bi kaç msj yakaladım bir sustum iki sustum bianda yüzüne wurdum yaptıklarını hepsini biliyorum dewam et dedim.. O gün akşam içmiş bana bir saydı bir saydı annem yıkılır kahrolur hiç bişe demedim yaptığımdan utandı sonra yine dewam galiba başları belaya girerde inşallah bokun içinde kalırlar.. Kendi babam ama iyice nefret ettim kendi pisliklerinde boğulsunlar bizden uzakta..Bir de şunu göz önünde bulundurmak lazım. Kadın açısından sağlanan maddi menfaat var ortada.Maddi çıkarlar için
böyle birşey yapan bir kadının durumu muhtemelen kötüdür. Sağladığı maddi çıkarla evi rahatlatıyorsa eğer kocası
konuyu tahmin ediyor şüpheleniyor fakat işine geldiği için sesini çıkarmıyor da olabilir. Bu da bir ihtimal
Arkadaşlar neolur akıl verin.
iki kız kardeşiz evliyiz,
kardeşimle beraber babamın şüpheli hareketleri üzerine araştırma yapıp evli ve çocuklu bir bayan sevgilisi olduğunu keşfettik ve durumdan eminiz.Zaten kadın babamın işyerine uğruyor her gün çay muhabbet havalarındalar.
Annemizin haberi yok.
Babamla kardeşim konuştu babam kara sevdaya tutulmuş gibi ayrılmaya niyeti yok.
sizce biz ne yapmalıyız.çok üzülüyoruz kahrolduk![]()
kadına dırek ulasın ve tum olanları onun kocasına anlatacagınızı soyleyınAnnemi iyi tanıyorum
yapamayacağı çılgınlık yok tepkisini kestiremiyorum psikopatlaşır öğrenirse katil olur
söyleyemiyoruz
bir de rezil olacağız küçük bir kasabada oturuyoruz
Bende babamın telinde bi kaç msj yakaladım bir sustum iki sustum bianda yüzüne wurdum yaptıklarını hepsini biliyorum dewam et dedim.. O gün akşam içmiş bana bir saydı bir saydı annem yıkılır kahrolur hiç bişe demedim yaptığımdan utandı sonra yine dewam galiba başları belaya girerde inşallah bokun içinde kalırlar.. Kendi babam ama iyice nefret ettim kendi pisliklerinde boğulsunlar bizden uzakta..[/QUOT
Ama dikkat edin illa annenizin boşanmasına gerek yok:Kadın bu halde de üzerine mal mülk geçirtebilir. Kandırır elinden vekalet alır herşey olur. Kendinden 30 yaş büyük adamla niye olacak. Elinden geleni ardına koymayacak yolabildiği
kadar yolacak. Bizim biri apartımanı sattı parça parça yedirdi. Uyanık olmak lazım.
Cok uzucu bir durum.olaya babnda yurume kadindan yuruyun.Arkadaşlar neolur akıl verin.
kardeşimle beraber babamın şüpheli hareketleri üzerine araştırma yapıp evli ve çocuklu bir bayan sevgilisi olduğunu keşfettik ve durumdan eminiz.Zaten kadın babamın işyerine uğruyor her gün çay muhabbet havalarındalar.
Annemizin haberi yok.
Kadını kocasına amlatmakla ve herkese söylemekle tehdit edin,babaniz ayrilmiyorsa kadin babanizdan ayrilsin..en iyisi annenize söylemek, susmak olaya ortak olmaktır bence..Arkadaşlar neolur akıl verin.
Annemizin haberi yok.
Katılıyorumeliniz ayağınız titremesin hatalı olan siz değilsiniz. her zaman mülayim olmak iyi değildir.
asıl suçlu babanız ama bende olsam o kadını tehdit ederdim kocasına söylemekle.
ha tabi ilişkileri biter mi bitmez mi orasını bilemiyoruz. ya da biterse babanızın size karşı tavrı ne olacak onu da bilemiyoruz. böyle dümbük babalardan nefret ediyorum. kız çocuk olarak bize örnek olmaları lazımken uçkurlarının derdine düşüyorlar. sonra seni elele yolda biriyle görünce namus kavramı akıllarına geliyor. namus sadece kadınlar için varmış gibi. şerefsiz dümbükler. boşan karından mutlu değilsen. ne bok yersen ye.
çok sinirlendim böyle babalara tahammülüm azalıyor kusura bakmayın.