- 5 Ağustos 2015
- 63
- 40
- 38
- Konu Sahibi Ciaobella1
kim ne der diye düşünerek yaşanmaz. gitmek istemiyorsanız gitmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gitmemeye karar verdim ve çok mutluyum şu an. Aileden de olsa zarar veriyorsa uzak kalmak en mantıklısı sanırım. Ben de çok doluyumHep derim insanlar taşıdıkları sıfatların hakkını verebilmeli. Babalık yapamıyorsan, babayım demiceksin. Bu konuda çok doluyum. Kesinlikle gitmeyin. Ben de gitmicem. Çünkü babalık yapmadıkları için baba olmuyorlar.
Niye Rabbim kötü babada olsa bedduasını kabul etsin ?Benim babama ve bize yaşattıklarını ne kadar da benziyo sizinki..ben de başka Şehirde öğretmenim ve benden iki kere kredi çekmemi istedi çekmedim diye her işime taş koydu,beddua ediyormuş,herkese anlatmış kredi istedim de vermedi.kendi benim 3 katımı Kazandığı halde kendininkini kadınlarla alkolle yiyip benimkine göz dikmesi..neyse ki siz istediğiniz gibi birbirinizin yanına gşdebiliyormuşsunuz biz dibimizde akrabaya bile gidip kalamazdık.ve dayak yok sizde anlaşılan..bu arada Evliyim Düğünümü bozmaya çalıştı bozamadı düğünüme gelmedi annemi de yollamadı eve de kabul etmiyormuş bayramda annemi görmeye gidemiyorum bak daha da beterleri var.
Allsh yardımcımız olsun.Bu arada kötü band olsa bile bedduasını malesef kabuk ediyor Rabbim dikkat et
Aynen öyle diliyorum ben de..ay ne bileyim Başıma taş düşse kendisinden biliyorum abartıyorumdur belkide..Annem hep öyle derdi aman aman susun bedduasını almayın,Babsm mi var diyordum ama yine de kazınmış bilinçaltınaNiye Rabbim kötü babada olsa bedduasını kabul etsin ?
Ne yani sırf bizim dünyaya gelmemize vesile oldugu için mi ?
İlginç şeylere itimat ediyorsunuz.
Babanın evlat üzerinde hakları oldugu gibi evlatlarında babaları üzerinde hakları var.
Pislik babalar, zerre kadar ailesine önem vermeyen babalar, ahlaksız babalar bir zahmet defolup gitsin ya
Gitsinler cehennemin dibine.
Sizin için de çok üzüldüm. Babayla imtihan olmak çok farklı bir olay gerçekten. Dışarıdan biri olsa resti çeker yolunuza devam edersiniz bir daha da görmezsiniz. "Baba" adlı bir psikopatla yaşamak ise çok zor. Ben de Allah'tan korkarım. Ancak karşıma geçip de pişkin pişkin konuşurken susamadım. Benim de ilişkimi onaylamadı ve ölümle tehdit etti. "Savcılığa şikayet ederim seni" dedim ben de. Kendi kızıyım diye canımı kendisi verdi zannediyor. Oysa Allah kendisini aracı kılmış. Emanete ihanet ediyor. Ben böyle haklarımın bilincinde olunca üzerime gelemedi. Allahtan zamanında üniversitede okuduğum şehre atanmışım da uzaktayım görmüyorum yüzünü. Zaten kendisi şimdi düşük düzey kanser ve sigara içmemesi gerekirken içiyormuş. Kanseri ilerlerse de suçlu olarak beni gösterir çevreye ama kendi seçimlerini yapıyor hepsi bu. Ya cidden anne babalık o kadar önemli ki... Keşke anne baba olmadan evvel belirli şartlardan geçse insanlar. Geçemeyenler çocuk yapamasa...Benim babama ve bize yaşattıklarını ne kadar da benziyo sizinki..ben de başka Şehirde öğretmenim ve benden iki kere kredi çekmemi istedi çekmedim diye her işime taş koydu,beddua ediyormuş,herkese anlatmış kredi istedim de vermedi.kendi benim 3 katımı Kazandığı halde kendininkini kadınlarla alkolle yiyip benimkine göz dikmesi..neyse ki siz istediğiniz gibi birbirinizin yanına gşdebiliyormuşsunuz biz dibimizde akrabaya bile gidip kalamazdık.ve dayak yok sizde anlaşılan..bu arada Evliyim Düğünümü bozmaya çalıştı bozamadı düğünüme gelmedi annemi de yollamadı eve de kabul etmiyormuş bayramda annemi görmeye gidemiyorum bak daha da beterleri var.
Allsh yardımcımız olsun.Bu arada kötü baba olsa bile bedduasını malesef kabul ediyor Rabbim dikkat et
Tüm içtenliğimle amin diyorumNiye Rabbim kötü babada olsa bedduasını kabul etsin ?
Ne yani sırf bizim dünyaya gelmemize vesile oldugu için mi ?
İlginç şeylere itimat ediyorsunuz.
Babanın evlat üzerinde hakları oldugu gibi evlatlarında babaları üzerinde hakları var.
Pislik babalar, zerre kadar ailesine önem vermeyen babalar, ahlaksız babalar bir zahmet defolup gitsin ya
Gitsinler cehennemin dibine.