Babamın yaptıkları ve bayramın yaklaşıyor olması...

İyide siz o kadar sıkıntı yaşarken Elalem ses etmezken, Bugün kimsenin size laf etmeye hakkı yokki..

Çok teşekkür ederim güzel görüşleriniz için. Ben duygusal bi insanım ve vicdan yaptım. Doğum günümü senelerdir kutlamayan bir mesaj dahi atmayan babam sırf bayrama geleyim diye bayram mesajı filan attı. Duygusal yönümü bilip kullanmasından nefret ediyorum. Filmlerdeki psikopat karakterler gibi babam. Her insanın zaafını zayıf yönünü bilir ve inanılmaz rol yapar. Elalem babamı melek gibi bilir mesela. O adamı hiç ama hiç sevemiyorum ve bayrama da gitmedim. Annem geride kızkardeşim olduğu için ve özel üniversitede okuyacağı için ayrılmadı. "Bunca senedir emek verdim bu kadar sene sizin için katlandım bir şeylere. Şimdi ayrılmaya kalksam her türlü yasayı biliyor. Evi arsayı başkalarının üzerine yapar yine beni zor durumda bırakmaya çalışır. Elalemle yer. Sizin hakkınız var her şeyde. " mantığında. Ben anneme her kararında yanında olduğumu söyledim. O da zor süreçten geçtiği için üzerine varamıyorum. Bi de bunca senedir bu tarz bi ilişki yaşadığını iki ay içersinde öğrendik detaylı bir şekilde. Abim de var o da aynısını söyliyor anneme ama o daha pasif kalıyor bana göre.ben babamın yüzüne ne hissediyorsam bize ne hissettirdiyse hepsini söyledim. Ondan içimde bir şey de kalmadı şükürler plsun. Hoş anlayacak biri değil ya neyse.

Bu arada kızkardeşim şu an evde ve bu sabah kızkardeşim salonda uyurken(daha serin diye salonda uyuyormuş) babam gelmiş, hissetmiş uykulu halinde. Kızkardeşim gözünğ açıp baktığında da hemen kapıdan uzaklaşmış. Kızkardeşim de ben de o adama güvenmediğimizden acaba bu iğrençliğini daha da ilerletir mi diye düşündük bugün. Nedense kız kardeşim izlendiği duygusuna kapılmış. Sevgiyle izleyecek bir babamız olmadığı için, saplantılı olduğu gönül eğlencesini kaybeden ve anneme de yaklaşamayan bir adam şimdi bu. Ondan kızkardeşim de sağ salim okuluna başlasın diye dua ediyorum. :(

Hep derim insanlar taşıdıkları sıfatların hakkını verebilmeli. Babalık yapamıyorsan, babayım demiceksin. Bu konuda çok doluyum. Kesinlikle gitmeyin. Ben de gitmicem. Çünkü babalık yapmadıkları için baba olmuyorlar.
Ben gitmemeye karar verdim ve çok mutluyum şu an. Aileden de olsa zarar veriyorsa uzak kalmak en mantıklısı sanırım. Ben de çok doluyum

Benim babama ve bize yaşattıklarını ne kadar da benziyo sizinki..ben de başka Şehirde öğretmenim ve benden iki kere kredi çekmemi istedi çekmedim diye her işime taş koydu,beddua ediyormuş,herkese anlatmış kredi istedim de vermedi.kendi benim 3 katımı Kazandığı halde kendininkini kadınlarla alkolle yiyip benimkine göz dikmesi..neyse ki siz istediğiniz gibi birbirinizin yanına gşdebiliyormuşsunuz biz dibimizde akrabaya bile gidip kalamazdık.ve dayak yok sizde anlaşılan..bu arada Evliyim Düğünümü bozmaya çalıştı bozamadı düğünüme gelmedi annemi de yollamadı eve de kabul etmiyormuş bayramda annemi görmeye gidemiyorum bak daha da beterleri var.
Allsh yardımcımız olsun.Bu arada kötü baba olsa bile bedduasını malesef kabul ediyor Rabbim dikkat et

Benim babama ve bize yaşattıklarını ne kadar da benziyo sizinki..ben de başka Şehirde öğretmenim ve benden iki kere kredi çekmemi istedi çekmedim diye her işime taş koydu,beddua ediyormuş,herkese anlatmış kredi istedim de vermedi.kendi benim 3 katımı Kazandığı halde kendininkini kadınlarla alkolle yiyip benimkine göz dikmesi..neyse ki siz istediğiniz gibi birbirinizin yanına gşdebiliyormuşsunuz biz dibimizde akrabaya bile gidip kalamazdık.ve dayak yok sizde anlaşılan..bu arada Evliyim Düğünümü bozmaya çalıştı bozamadı düğünüme gelmedi annemi de yollamadı eve de kabul etmiyormuş bayramda annemi görmeye gidemiyorum bak daha da beterleri var.
Allsh yardımcımız olsun.Bu arada kötü band olsa bile bedduasını malesef kabuk ediyor Rabbim dikkat et
Niye Rabbim kötü babada olsa bedduasını kabul etsin ?
Ne yani sırf bizim dünyaya gelmemize vesile oldugu için mi ?
İlginç şeylere itimat ediyorsunuz.
Babanın evlat üzerinde hakları oldugu gibi evlatlarında babaları üzerinde hakları var.
Pislik babalar, zerre kadar ailesine önem vermeyen babalar, ahlaksız babalar bir zahmet defolup gitsin ya
Gitsinler cehennemin dibine.

Babanın evlat üzerinde hakları oldugu gibi evlatlarında babaları üzerinde hakları var.
Pislik babalar, zerre kadar ailesine önem vermeyen babalar, ahlaksız babalar bir zahmet defolup gitsin ya
Aynen öyle diliyorum ben de..ay ne bileyim Başıma taş düşse kendisinden biliyorum abartıyorumdur belkide..Annem hep öyle derdi aman aman susun bedduasını almayın,Babsm mi var diyordum ama yine de kazınmış bilinçaltına :(

Allsh yardımcımız olsun.Bu arada kötü baba olsa bile bedduasını malesef kabul ediyor Rabbim dikkat et
Sizin için de çok üzüldüm. Babayla imtihan olmak çok farklı bir olay gerçekten. Dışarıdan biri olsa resti çeker yolunuza devam edersiniz bir daha da görmezsiniz. "Baba" adlı bir psikopatla yaşamak ise çok zor. Ben de Allah'tan korkarım. Ancak karşıma geçip de pişkin pişkin konuşurken susamadım. Benim de ilişkimi onaylamadı ve ölümle tehdit etti. "Savcılığa şikayet ederim seni" dedim ben de. Kendi kızıyım diye canımı kendisi verdi zannediyor. Oysa Allah kendisini aracı kılmış. Emanete ihanet ediyor. Ben böyle haklarımın bilincinde olunca üzerime gelemedi. Allahtan zamanında üniversitede okuduğum şehre atanmışım da uzaktayım görmüyorum yüzünü. Zaten kendisi şimdi düşük düzey kanser ve sigara içmemesi gerekirken içiyormuş. Kanseri ilerlerse de suçlu olarak beni gösterir çevreye ama kendi seçimlerini yapıyor hepsi bu. Ya cidden anne babalık o kadar önemli ki... Keşke anne baba olmadan evvel belirli şartlardan geçse insanlar. Geçemeyenler çocuk yapamasa...

Tüm içtenliğimle amin diyorum

Back
X