Babamın yüzüne nasıl bakarım !!

fatma2244

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
38
0
36
Bursa
sevgilimi sonunda terkettim ama o da savurduğu tehditleri bir bir yapmaya başladı. babamın numarasını bulmuş aramış amca ben kızınzla bir yıldır çıkıyorum yapamadığımz sey kalmadı sımdı de benı bırakıyor kızınıza sahıp cıkın demiş !!!! babam da ben kızımn sonuna kadar arkasındaym olmaz bu iş demiş neyse babama co rezıl oldum annem allahtan onceden bu cocuk kızmızı cok rahatsız edıyo bırakırsa boyle ıftıralar atacam dıye tehdıt edıyormus dıye babamı uyarmıs ama yıne de cok buyuk bı utanc benm ıcın allah onun bin türlü belasını versın bı de annesı annemı aramıs kızınıza sahıp cıksanıza zatn hasta bı kızınız var gıdın tedavı ettırın demıs delırdım ben hıc ıyı degılm allah onların belasını versın inşallah!!!!!!!!!!!

hadi adam sana iftira attı diyelim..annesinin durduk yere sana garezi neden ??

seni allah kurtarmış ne biçim insanmış o öle
babanın şefkatine ve merhametine sığın bidaa da kimlerle görüştüğüne dikkat et

ya cok istiyorlardı benı sozde bu iş olmayınca cıldırdılar ztn bıtmesınn sebebı de annesı herseye burnunu sokmasıydı delırdım ya bız kavga ederdık annesı gıder annemı aradı benı arardı hesap sorardı manyaklar!!!!!!

Allah seni kurtarmis böyle Bir igrenc adamdan sükret
Bence polise Bilder rahatsiz Ediyor diye böyleleri. Ne yapacagi belli olmaz Gözü dönmüs

seni çok istiyordularsa aileler tanışmadı sanırım ? ya anneler tanışmışmıydı ??

anneler tanısmıstı ıstemeye gelceklerdı bı turlu tutarlı davranmadılar dedıgım gıbı kavga etsek bıle daha sımdıden annesı herseye karısıyordu babama cok rezıl oldum ya cok kotu bı durum bu :18:

sen yanlış bir şey yapmadıysan kendine güveniyorsan,hiç bir şekilde babandan utanma..
"evet baba böyle biriyle çıkmıştım ama çok pişmanım söylediği gibi hiç bir şey yapmadım senin başını öne eydiricek hiç bir şey yapmadım yapmamda" dersin
oda yumuşar zaten..
sakın arayıpda hesap sormaya kalkma ondan da annesindende. bu sefer daha çok üstüne giderler

Hayır bi de hala arıo benı ben hıc bırseyı bıtırmedm allaha gece gunduz yalvaracam omrumn sonuna kadar senı beklıcem dıye:43:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.

En çok böyle şeylerden korkarım, ama baban sana sahip çıkmış ne güzel.
Terbiyesiz karaktesiz bi aileymiş....

canım valla şanslıymışsın ki baban sahip çıkmış, babana sen de bir şeyler söylersin bugün, olur biter, hiç üzme kendini, sıkma canını.. allaha da şükret ki böyle manyak bir adamla ayırabilmişsin yollarını, daha kötüsü de olabilirdi. ben de çok korkarım bu tür insanlardan..

Üzülme canım.Baban hemen notunu vermiştir.Anlamıştır bunların nasıl psikopat insanlar olduklarını.Seni üzdüklerini,sıkıntıya soktuklarını...

utanmak yerine bence şanslı olduğunu düşünüp sevinmelisin bence..ailen çok anlayışlımış..inan ne aileler var hele baba öyle kızınla yapmadığımız kalmadı lafını duyacakta sakin kalacak.....yani bence bittiği çoookkk iyi olmuş..denilenleri hiç duyma ne denirse densin isterse adın çıksın iftiradan umursama bile..onlaın istediğide bu değilmidir sence..boşver şanslısın sen..kurtulmuşsun geçmiş olsun ne diyim..bu tiplerle hayat zehir olursu sana..

ne mutlu işte sana güvenen bir babaya,aileye sahipsin. herkes senin kadar şanslı değil. inanıyorum ki nadir de olsa bazı babalar bu telefon konuşmasından sonra evlenmeye bile razı ettirebilirdi kızlarını,sırf onların tabirine göre adı çıkmasın,çektiğinin cezasını bulsun diye. utanmana hiç gerek yok kendinden emin olduktan sonra. herşeyin hayırlısı canım benim. sakın böyle bir insanla da devam etmeye kalkma,bu arada annesi demiş ya kızınızı hastaneye gtürün tedavi ettirn diye. bir zahmet o oğlunu götürsün. psikolojisi yerinde olmadığı kesin iki insanın arasında ne geçiyorsa en kötüsü bile olsa ikisi arasında kalmalı. aileye bildirmek de ne haddine:20:

gülesim geliyor :) üniversite 2. sınıftayken böyle bir şey yaşadım, ilk sevgilimdi... ailesi beni çok severdi. ve tam 1 yıl sonra nişan alışverişlerine başlamıştık. ben kıyafetimi falan almıştım, annem de onunla evlenmemi hiç istemediği halde sineye çekmişti ama bir yandan da hep bekliyor ve dua ediyormuş kızımın gözleri açılsın, ona göre olmadığını anlasın diye. zira biz onunla çok fazla kavga ediyorduk, kendisi çok baskıcı ve kıskanç birisi idi bense otoriter ve kolay kolay boyun eğmeyen, kendi düşüncelerini seven bir insandım. velhasıl kelam, bir gün artık dayanamadım ve arkadaşıma da küfür ettiği için ayrıldım. ama bu böyle kalmadı... her gün annesi babası evi arayıp bizi rahatsız ettiler, kızınızı istemeye geleceğiz ne zaman müsaitsiniz diye. bu işlemi hızlandırırlarsa onu affedeceğimi düşünüyorlardı fakat mümkün değildi. annem de gerekeni söyledi zaten... aradan biraz zaman geçti, okullar açıldı; annesi, babası, teyzesi benim oturduğum yeri okul arkadaşlarımdan binbir çeşit hile ile öğrenmişler ve bir sabah marketten eve dönerken onları kapımın önünde buldum... yukarı çağırmadım kesinlikle, onların artık özelimde işi olmadıklarını düşünüyordum ve iyiniyetli olmak istemiyordum... annesi epey ağladı ama ben onu hiç üzmek istemediğim halde "oğlunuzu bu hale siz getirmişsiniz, hiç zorluk çekmemiş, bu yaşına gelmiş vardan yoktan anlamıyor" "benim de annem çok ağlamıştı, hiçbir şey diyemiyorum bu yüzden" diyerek evime girdim.
yine aradan yaklaşık 1 yıl kadar zaman geçtikten sonra, bu çocuk gecenin 00;00 sinde anneme mesaj çekmiş ve "kızınız beni şununla aldattı, şu an onun evinde onun yatağındadır" abartmıyorum! aynen böyle bir mesaj yazmış... ve elbette ki o vakitler rahmetli babam da annemin yanında olduğundan, beraber okumuşlar mesajı. tabii bana hemen telefon geldi, dedi neredesin sen? evdeyim anneciğim dedim, arkadaşlarım var oyun oynuyoruz... sen neredesin diye tekrar sordu ve sesi çok kızgındı bana böyle böyle mesaj geldi dedi. anneme inanmamasını, isterse arkadaşlarımı telefona verebileceğimi söyledim... iki kız arkadaşım iki de erkek arkadaşım vardı evde. sonra annem arkadaşlarımdan birisini telefona alıp, tek başına gezmesine izin vermeyin dedi. korkuyordu çünkü bu çocuğun peşime takılıp bir şey yapacağından...

aradan 1 ay geçtikten sonra annem okuduğum şehre geldi. ve ben onu güzel bir şekilde ağırladım, o gün evimde olan arkadaşlarımı da çağırdım hepsi ile tanıştırdım, annem de onları çok sevdi... ve biz hep birlikte bir çay bahçesinde otururken anneme tekrar mesaj geldi "duydum ki teyzeciğim kızınızı okuldan almayı düşünüyorsunuz. lütfen böyle bir şeyi yapmayın, khwjs'nin psikolojik problemleri var, kendisini çok yalnız hissediyor. ona hepbirlikte yardım edebilirsiniz, yardıma ihtiyacınız olursa buradayım" işte o zaman! annem onun yalancı olduğunu anladı. çünkü hepimiz yanındayız ve okuldan alacakmış diye bir palavra ile böyle yüzsüzce bir cümle kuruyordu anneme... her şey o an anlaşıldı, annem arkadaşlarımı çok sevdi. bana zaten güveniyorlardı, ben kendimi biliyordum... bu tip kıskanç adamlarla maalesef değil yuva kurmak, ortak bir iş ve arkadaşlık bile yapılması mümkün değil. sen er ya da geç kurtulduğuna bak ve silenzio'nun da dediği gibi, sen kendinden eminsen babanın yüzüne bakmak için utanmana gerek bile yok.

öncelikle bela anma allaha havale et. kurtul geriye bakma ama bela anma olur mu bunun tahmin edemeyeceğin kadar tehlikesi var haklı bile olsan bunu yapma rabbim sana yardım edecektir inşallah ama bela anma!!! selamün kavlem( bela anılan yerde bunu söylemeliyiz)

Son düzenleme:
son durumuznuz nedır artk rahatsız etmıyor dımı.. evet ya bana da aynı seylerı soylemısler psıkolojım bozukmus.. sımdı de calıstıgım yere uzun zamandr gormedıgım ortak tanıdığımız bırı geldı kesın benm halımı ogrenmek ıcın gondermıstır psikopat:22:

öncelikle bela anma allaha havale et. kurtul geriye bakma ama bela anma olur mu bunun tahmin edemeyeceğin kadar tehlikesi var haklı bile olsan bunu yapma rabbim sana yardım edecektir inşallah ama bela anma!!! selamün kavlem( bela anılan yerde bunu söylemeliyiz)

haklısın canm ama coook doluyum :43:

Back
X