Herkese iyi geceler,
Babamla hiçbir zaman iyi bir ilişkimiz olmadı. Annemle babam ben küçükken boşandılar ve kendisi yılda birkaç kez gördüğüm biri haline geldi. yetişkin biri olduğumda da durum pek değişmedi, asla yakın olamadık. Annem vefat ettiğinde onunla yakınlaşmaya başladığımızı sanmıştım ama maddi düşüncelerle bana yaklaştığını düşünüyorum. Ondan sonra ilişkimi kestim zaten. Kendisi psikolojik açıdan çok sağlıklı biri değil, can sıksın, sözleriyle can yaksın çok sever. Dünyanın en sorumsuz insanıdır, çocuklarına babalık yaptığı görülmemiştir. Sürekli evlilik yapar. Sadece çok çok zor durumlarda insanlara hayrı dokunur. Böyle biri olmasına rağmen Ben onun eksikliğini çok hissettim, 1 yaşında oğlum var özellikle onun doğumundan sonra daha da arttı bu duygu.
Son günlerde ne oldu bilmiyorum ama sürekli elim sosyal medyada onu ekleme butonuna gidiyor. Kullanıyor mu bilemiyorum ama çok defa elim gitti geldi. Bir kere ona torununu göstermek için adım atsam mı atmasam mı bilemedim. Torununu çok görmek isteyen biri bana kızsa da bir yolunu bulurdu diye de düşünüyorum. Çok çok kararsızım. Sorumsuz ama yine de hayatınızda gölge de olsa bir babayı mı seçerdiniz yoksa hiç olmasa daha iyi seçeneğini mi?