canım benım benımde kayınbabam ölee bır hafta gecmez bzıı ararlar cocukları özledık nıye gelmıyorsunuz dıyee neyse gıderız oturururz bır ıkı saat eve gıdelım dedıgımde esıme hemen baslarlarr oğlum odununuz komurunuz yoksa burda yatın evde yıyecegınız varmıı yoksa alın burdan bıseler aman aç kalmayın falan gıbısıne guyaa espırı yapıyor ama laf sokuyorsenın gıbı oan gulup gecıyorum amaıcıme cok batıyor
bır keresındede kayınbabam esımle konusurken ben kapıdan duydum tesaduf eserıı işte Allahım duyuracakyaa
benım ve cocugumun hakkında soyledıgı bır cumlee hala kafamda o sözu duydum duyalı gıtmıyorumda kalamıyorumda evlerınde
neymişş esımden ıcın karısınada cocukalrınada ben bakıyorum cocuklarının boklu bezıne varana kadar ben alıyorum dıyor
benım ıkı tane ufak bebegım var bazen zorlayıp bızde kalın dıyorllar bede kıramıyorum kalıyorum torunlarıyla zaman gecırsınler dıyorum bakıyorum ben bıse demeden gıdıyor cocuklara bez mama falan alıyor bende ıyı nıyetınden dıyordum ama nerdeeee adam megersem bıze bakıyormuss cocuklarımın bokllu bezını alıyormusss ne kadar ayıpp bısee degılmıııı bu laftan sonrada bır daha onlarda kalmıyorum tmm haftada bır gıderız cocukları severler ama asla kalmıyorum bunuda cok ıyı bılıyorlarr