babamla k.validem beni ezikliyor

canım benım benımde kayınbabam ölee bır hafta gecmez bzıı ararlar cocukları özledık nıye gelmıyorsunuz dıyee neyse gıderız oturururz bır ıkı saat eve gıdelım dedıgımde esıme hemen baslarlarr oğlum odununuz komurunuz yoksa burda yatın evde yıyecegınız varmıı yoksa alın burdan bıseler aman aç kalmayın falan gıbısıne guyaa espırı yapıyor ama laf sokuyorsenın gıbı oan gulup gecıyorum amaıcıme cok batıyor

bır keresındede kayınbabam esımle konusurken ben kapıdan duydum tesaduf eserıı işte Allahım duyuracakyaa

benım ve cocugumun hakkında soyledıgı bır cumlee hala kafamda o sözu duydum duyalı gıtmıyorumda kalamıyorumda evlerınde

neymişş esımden ıcın karısınada cocukalrınada ben bakıyorum cocuklarının boklu bezıne varana kadar ben alıyorum dıyor

benım ıkı tane ufak bebegım var bazen zorlayıp bızde kalın dıyorllar bede kıramıyorum kalıyorum torunlarıyla zaman gecırsınler dıyorum bakıyorum ben bıse demeden gıdıyor cocuklara bez mama falan alıyor bende ıyı nıyetınden dıyordum ama nerdeeee adam megersem bıze bakıyormuss cocuklarımın bokllu bezını alıyormusss ne kadar ayıpp bısee degılmıııı bu laftan sonrada bır daha onlarda kalmıyorum tmm haftada bır gıderız cocukları severler ama asla kalmıyorum bunuda cok ıyı bılıyorlarr

arkadasım bende büyütecek bisey görmedimm o senin bban sonucta üzülmeni ister mi?
Takılıyordur sana sende gülp gectigin için üzülmedigini düsünmüstür.
Bi daha aynısı oldugunda sende üzül suratın düssün ask olsun bana kalbimi kırıyosun de bakalım ne diyecek.Ama bence cok da üstünde durup kendini üzme.

ben bu konularda çok gururluyum ki Allaha şükür evimde herşeyim annemlerden de k.validemlerden de bolluktur.acaba böyle yaparak kendilerine "bak çocuklarımın bana hala ihtiyacı var" mesajı mı vermek istiyorlar.benim de onlarda çocuğun bezi bitti annem "baban alsın" dedi."yok yok evde var zaten" dedim eve kadar boklu götürdüm çocuğu.aman babam senin k.pederin yaptığı gibi "tatlı bir şaka" yapmasın diye.

hele k.validemin yaptığının hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.o şaka da yapmıyor zaten.ciddi ciddi söylüyor.ev alırken bize yardım etmemek için bin takla attı,torununa bir kıyafet almışlığı yok.sırf masus beni utandırmak için yapıyor.ha çok iyi yürekliysen bir şeyler alırsın torununa ya da eşime söylersin bu şekilde.ayy o lafı kullandığında beynimden vurulmuşa dönmüştüm,bütün keyfim kaçmıştı.

arkadaşlar sağolsunlar gül geç demişler.çalışacağım ama bir yerde patlayadabilirim bana belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…