- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Aslında hiç yukselmedim inanın sadece dedim ki ben birda yiyemem ses tonum ne gerginlesti ne de yükseldi hatta hazırlandım tam cikcaktim babam bi hava bi tavir yapti bende geri çıkardım üstümü geçtim içeri olay bundan ibaret sonra annem geldi hiç yapıcı değildir merhaba huzurumuzu kaçırdın demeye getirdi bende ağladım benim bu konuda takıntılı olduğumu biliyorsunuz işinize karışmadım laf etmedim bir çorba içip gelicektim alt tarafı tedavi asamasondayim yeterince stres var bir de siz ekliyorsunuz tesekkur ederim dedim bu kadar en ufak bir kötü söz söylemedimyanlış anlamadıysam şunu demek istiyorsunuz babanız çiğ ete dokunduktan sonra elini yıkamadan heryere dokundu buzdolabına sebzeye tezgaha ... silmedide
haliyle yapılan herşey çiğ etdeki bakterilere sahip olabilir çekincesi sizinki... tüp bebek tedavisinden dolayı ekstra ekstra hassasınız zaten kendiniz söylüyorsunuz+ tikde var hepsi üst üste gelince yükseldiniz babanızda aslında kötü birşey dememiş tamam gidelim demiş siz rahatsız olunca sanırım
üzülmeyin baba kızsınız aranız düzelir geri babanızı öpersiniz sorun çözülür :)