• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babammm

Ah basiniz sagolsun mekani cennet cektikleri sefatci olsun insallah
:KK61::KK61::KK61: evimiz başımıza yıkıldı. ocağımız söndü. Babam giderken iyi olan herşeyi yanında götürdü. Geride enkaz yığını kaldık öyle.Hiçbir hastalığı yokken bu allah ın belası daha 64 yaşında aldı onu bizden. Rabbim sizebabanızı alıp evinize gitmeyi onu o köşesine oturtmayı nasip etsin.

:KK61::KK61::KK61: evimiz başımıza yıkıldı. ocağımız söndü. Babam giderken iyi olan herşeyi yanında götürdü. Geride enkaz yığını kaldık öyle.Hiçbir hastalığı yokken bu allah ın belası daha 64 yaşında aldı onu bizden. Rabbim sizebabanızı alıp evinize gitmeyi onu o köşesine oturtmayı nasip etsin.
Allah razi olsun amin. Sizlere de sabirlar versin sizlere saglik uzun ömür versin.

Allahım şifa versin babanıza ve tüm şifa bekleyenlere 🤲 sizede sabır diliyorum

Çok geçmiş olsun. Umarım iyileşmiştir çıkmıştır hastaneden.
Malesef hala hastane de yogun bakimda ama iyiye gidiyor sukur dun uyandirdilae bugun makinalardan ayirdilar bi problem cikmazsa bir daha entube etmeyecekler günde 1 kerw haber alabiliyoruz suan ne durumda bilmiyorum.

Malesef hala hastane de yogun bakimda ama iyiye gidiyor sukur dun uyandirdilae bugun makinalardan ayirdilar bi problem cikmazsa bir daha entube etmeyecekler günde 1 kerw haber alabiliyoruz suan ne durumda bilmiyorum.
Çok şükür durumu iyiye gidiyor . Rabbim sağ salim hastaneden çıkışını da göstersin sizleree .
2 doz aşı da yapılmıştı değil mi biontech ?Annemi ikna edemiyorum aşı olmaya maalesef :(

Back
X