- 21 Nisan 2011
- 1.489
- 1.176
- 333
- Konu Sahibi turkkadini
Amin Allah razi olsunÖncelikle gecmis olsun canim. Allah im babanin yar ve yardimcisi olsun.Rabbim sifa versin en kisa zamanda saglikli cikar insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razi olsunÖncelikle gecmis olsun canim. Allah im babanin yar ve yardimcisi olsun.Rabbim sifa versin en kisa zamanda saglikli cikar insallah![]()
Tesekkur ederimgeçmiş olsun
Amin Allah razi olsun sizede gecmis olsunAynı acıyı en dibinden yaşadım çok kısa süre once. Rabbim korktuğunuz yere uğratmasın.
Malefes geçmedi geçemedi. Yoluna kurban olduğum bırakıp gitti bizi.Amin Allah razi olsun sizede gecmis olsun
Amin. Tesekkurlerçok üzüldüm Rabbim şifa versin bir an evvel inşallah![]()
Ah basiniz sagolsun mekani cennet cektikleri sefatci olsun insallahMalefes geçmedi geçemedi. Yoluna kurban olduğum bırakıp gitti bizi.
Ah basiniz sagolsun mekani cennet cektikleri sefatci olsun insallah
Allah razi olsun amin. Sizlere de sabirlar versin sizlere saglik uzun ömür versin.evimiz başımıza yıkıldı. ocağımız söndü. Babam giderken iyi olan herşeyi yanında götürdü. Geride enkaz yığını kaldık öyle.Hiçbir hastalığı yokken bu allah ın belası daha 64 yaşında aldı onu bizden. Rabbim sizebabanızı alıp evinize gitmeyi onu o köşesine oturtmayı nasip etsin.
Amin Allah razi olsunAllah şifa versin babanıza ve tüm hastalara
Malesef hala hastane de yogun bakimda ama iyiye gidiyor sukur dun uyandirdilae bugun makinalardan ayirdilar bi problem cikmazsa bir daha entube etmeyecekler günde 1 kerw haber alabiliyoruz suan ne durumda bilmiyorum.Çok geçmiş olsun. Umarım iyileşmiştir çıkmıştır hastaneden.
Allah razi olsun amin .Allahım şifa versin babanıza ve tüm şifa bekleyenleresizede sabır diliyorum
Çok şükür durumu iyiye gidiyor . Rabbim sağ salim hastaneden çıkışını da göstersin sizleree .Malesef hala hastane de yogun bakimda ama iyiye gidiyor sukur dun uyandirdilae bugun makinalardan ayirdilar bi problem cikmazsa bir daha entube etmeyecekler günde 1 kerw haber alabiliyoruz suan ne durumda bilmiyorum.
Çok iyi haber inşallah çabuk toparlanır döner evine.Malesef hala hastane de yogun bakimda ama iyiye gidiyor sukur dun uyandirdilae bugun makinalardan ayirdilar bi problem cikmazsa bir daha entube etmeyecekler günde 1 kerw haber alabiliyoruz suan ne durumda bilmiyorum.
Amin insallah cok tesekkur ederimÇok iyi haber inşallah çabuk toparlanır döner evine.