• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babammm???

annesi kaç yaşında erkek arkadaşının herşeyi böle karışıp söylenecek oglunu dolduracak biri gibi mi ben nişanlım gile yanlız gidnce kayn validemle yemegi hazırlar yemegi yeriz sonra bn gidinceye kadarda odasından çıkmaz siz baş başa kalın konuşacaklarınız vardır der ve gider

60 YAŞINDA..annasini tanımıyorumki dediğim gibi sadece 2 defa gördüm ilki tanışmak içinde annemde vardı ikinciside başsağlığına geldi..

Benim babam olsa nişanlımla ev bakmaya gitsem beni evire çevire döverdi herhalde.
Birde yemeğe davet etseydim kemiklerimi kırardı.

Babalar işte belliki seni kıskanıyor nişanlından bunun için böyle davranıyordur bence.
Bunu söyledim diye yine biri çıkıpta böyle saygısız evlat yazmasında.
Artık yorum yazarken korkar oldum ya..

60 YAŞINDA..annasini tanımıyorumki dediğim gibi sadece 2 defa gördüm ilki tanışmak içinde annemde vardı ikinciside başsağlığına geldi..

Ben niaşnlımdan kayınvalimden çok memnunum hiç bna ters bişileri olmadı benimde öyle . nişanlıma da çok güveniyorum değişeceğini düşünmüyorum Değişirsee yazarım zaten :) inş seninde gönlüne göre verir canım :)

Benim babam olsa nişanlımla ev bakmaya gitsem beni evire çevire döverdi herhalde.
Birde yemeğe davet etseydim kemiklerimi kırardı.

Babalar işte belliki seni kıskanıyor nişanlından bunun için böyle davranıyordur bence.
Bunu söyledim diye yine biri çıkıpta böyle saygısız evlat yazmasında.
Artık yorum yazarken korkar oldum ya..

Canım merak ettim baban nişanlınla göndermez mi yani ? Biz nişanlımla geziyoruz öyle bişi demez zaten babamla konuşmadığımız içinde pek karışmaz yani ayrıca hemen hemen hergün yemeğe de kendi ailem çağırır

Back
X